Не съм съвсем съгласен. Има много компоненти и си е майсторлък да изкараш качествен краен резултат.
Даже има и доза късмет как ще се случат нещата в различните издания на една и съща дистрибуция.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Не съм съвсем съгласен. Има много компоненти и си е майсторлък да изкараш качествен краен резултат.
Супер! И аз съм леко изненадан, въпреки че червените имат добри изпълнения.hunter4o83 написа: ↑пон авг 12, 2024 17:41.....
Незнам но съм впечатлен как ми вървят двете игри които играя на AlmaLinux просто без никаква засечка. Сега разглеждам и другите среди и ще си избера деве които ще оставя за постоянно.
Само да уточня, за да не излезе, че на който не му върви добре е с „две леви ръце“.
Ах, да, бе, много добро отношение е да им напишеш бъг репорт по всички правила на репортването, че и с подробна информация какво и как се случва и те да ти кажат, че това е "мрънкане по форумите" и да си го оправиш сам или да платиш на програмист да свърши тяхната работа!Fernando Sucre написа: ↑ср авг 14, 2024 12:54
Само да уточня, за да не излезе, че на който не му върви добре е с „две леви ръце“.![]()
Да, KDE са супер коректни в това отношение и се отнасят добре към всички дистрибуции и към ползвателите.
Опитай при Arch да има докладваш.Валсо написа: ↑съб авг 17, 2024 09:42.....
Ах, да, бе, много добро отношение е да им напишеш бъг репорт по всички правила на репортването, че и с подробна информация какво и как се случва и те да ти кажат, че това е "мрънкане по форумите" и да си го оправиш сам или да платиш на програмист да свърши тяхната работа!![]()
Може и то добре!
Надушвам назадничави Дебиански опорки. :>Fernando Sucre написа: ↑съб сеп 07, 2024 12:07Може и то добре!![]()
Не съм фен на тази стратегия. Ако ядрото или версиите чак толкова не стигат, по-добре друго дистро.
Хаха, туше!ROKO__ написа: ↑съб сеп 07, 2024 14:48Надушвам назадничави Дебиански опорки. :>Fernando Sucre написа: ↑съб сеп 07, 2024 12:07Може и то добре!![]()
Не съм фен на тази стратегия. Ако ядрото или версиите чак толкова не стигат, по-добре друго дистро.
По едно време трябваше да ползвам по-ново ядро от бекпортс. Иии... не ми хареса. Така че може, стига да има кой да го направи. Ако можеш сам да си компилираш в стил, който ти харесва, тогава идеално. Ама иначе ще трябва да се вземе от някъде и не виждам такова място.
Винаги съм бил.И защо пък това? Ако не е най-новата версия - край!? Даже бих казал, че така се поддаваш на ролинг мафията.
Добре, да кажем искаш нещо от рода на Arch, само че Debian-базирано. Така долу-горе го възприемам.
Само след е тая изцепка, няма да вземам на сериозно бъдещи твои коментариЕфекти, като невъзможност за връщане назад, слабо или даже никакво тестване, никакво уважение към „изданието“, прекалена волатилност, прекалено чести ъпдейти, които не може да се избегнат и т.н. и т.н.
Ухахах! Само да съм те видял да ползваш стабилно дистро, обаче!
Действително това са митове, освен естествено честите ъпдейти, но тях дори не ги смятам за минус.ROKO__ написа: ↑нед сеп 08, 2024 14:48Само след е тая изцепка, няма да вземам на сериозно бъдещи твои коментариЕфекти, като невъзможност за връщане назад, слабо или даже никакво тестване, никакво уважение към „изданието“, прекалена волатилност, прекалено чести ъпдейти, които не може да се избегнат и т.н. и т.н.![]()