И аз така

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
И аз така
Защо мислиш, че канелата я свалих обратно на 5.2.7? От 5.4.0 ѝ е*ават майката отвсякъде, а 6.0 е направо 'rest in peace, Cinnamon".
Така де, така - вадиш ми впечатления отпреди 5 години. Звучи супер несериозно, нали се сещаш? macOS е гаден, скърпен, грозен боклук.s197 написа: ↑вт апр 16, 2024 21:22Гледам, още дъвчите версиите, коя каква е.... Канелата не ми е крашвала, първите минути след инсталацията. КДЕ-тo ми крашна още преди да отворя бира. Мисля, че беше плазма 4, тая шаренката. 5-цата май стана една кисела и бледа от към палитра. Убунту също ми е крашвало без видима причина, на нова инсталация.Относно красота, по-хубаво от 7цата(сори, че я намествам) и MacOS не съм виждал.
А що не ползваш и двете - KDE и Gnome паралелно - според настроението за деня...Shaker написа: ↑пет апр 19, 2024 12:15Нещо много ми хареса това GNOME, май ще мигрирам от Сусе с KDE към Fedora без KDE. Изключих прехваленото "Blur My Shell" за прозорците, защото лагът беше гаден. Инсталирах няколко добавки, които са ми нужни. Единствено ми липсва "Dash To Dock', защото е несъвместим все още с GNOME 46, но ще го преживеем. Понеже съм с "Windows навици" и не съм толкова "на ти" с прекрасната филофия на GNOME, то я опропастих да изглежда на Windows, но се надявам да ми е простено от тези с правилните навици.
Представям ви Fedora 40 с средата по подразбиране - GNOME. Постарал съм се да разкарам някои Qt софтуер и да намеря GTK алтернативи: