Ще си на "нещо търкалящо се" ? Що не пробваш нещо с Тринити, хем старо, обиграно, с по-малко (но доказани бъга), без значение на кого е базирано. А то сега - плазма-лазма...
И ако ще си трол - "на нож", - всичкото, що кара с КДЕ... (но, не, аз не вярвам да изтестваш 'сичкото КЕЧ. Знаеш ли, има и БСД-ита с КДЕ, и те са "по-корави" от тия, с Линукс. И там има с "върхът на сладоледа" и "по-като за нас").
Никога не съм използвал и дори незнам как се използва виртуална машина.
Това е най-голямата ти грешка, ако е вярно.
А аз пък искам да ползвам, но компа не ми го позволява, а като свикна с един и не ми сте ще да взимам друг, но изоставам технологично така.
htop винаги показва занижен разход. Или реален в зависимост от гледната точка. Част от заетата памет винаги може да се освободи при дефицит за системни процеси.
Едно интересно и ново( за мен) дистро. Това си е чист ( почти) Арч, с графична инсталация и възможност за минимален набор от пакети.
Много чисто и добре направено дистро, да! Не е базирано на Arch, а е разработено от нулата от една мацка Anke Boersma, просто използва pacman и затова може да си се подвел. Няма multilib и затова не го ползвам - заради Steam, иначе е чук!
Едно интересно и ново( за мен) дистро. Това си е чист ( почти) Арч, с графична инсталация и възможност за минимален набор от пакети.
Много чисто и добре направено дистро, да! Не е базирано на Arch, а е разработено от нулата от една мацка Anke Boersma, просто използва pacman и затова може да си се подвел. Няма multilib и затова не го ползвам - заради Steam, иначе е чук!
Ще си сложа Plasma 6, нека излезе. Сигурно ще е другата година по това време
Никога няма да мина Cinnamon, GNOME, XFCE и други по подразбиране. Щом издържах прехода от KDE 3 -> KDE 4, значи всичко е наред
Плюс това бъговете на KDE са нищо в сравнение с Windows 10. Там е пълен ужас и се радвам, че го използвам само на служебния лаптоп.