Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- hunter4o83
- Почетен член
- Регистриран: пон авг 01, 2016 19:24
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Re: Вашият десктоп
Ти не мина ли на Windows?hunter4o83 написа: ↑пет мар 25, 2022 21:31![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
love is an irresistible desire to be irresistibly desired poem

- Fernando Sucre
- Почетен член
- Регистриран: нед юли 01, 2018 19:56
Това е култово!Zeroadhesion написа: ↑съб фев 12, 2022 00:36Този път приключението ми с KDE беше доста за кратко, добре дошло lxqt![]()
.....

Synth-shell е доста добър

- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
И обратно в каменната ера, защото по всичко изглежда, че конки е мъртъв. Не тръгва по никакъв начин, вкл. и автостарт не тръгва, защото не открива X сървъра, а ако случайно все пак тръгне ръчно (с команда в терминала за appimage), след малко се затваря сам и после няма тръгване.
В гит е билдван за стара версия на луа, която пак и отново е несъвместима с конки-гит. Защо ли не съм изненадан...
Остана едно последно нещо да пробвам, макар да имам съмнения, че ще оправи нещо...

Остана едно последно нещо да пробвам, макар да имам съмнения, че ще оправи нещо...

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Не съм го пипал доста отдавна, нещо се е размацало и е малко по-дълго, не ми се занимава, но си работи

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Защото си го инсталирал, когато е работело с луа скрипт 5.3 или по-стар. Сега обаче луата се е обновила и е 5.4.нещо и ако сега се опиташ да билднеш, не става: "makepkg exited with code 4" и дотам. Снощи се опитах да даунгрейдна луа, но пак не щя, така че явно не е само до нея, има и още.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Conky от Екстра никога не е тръгвал, за 3-те години откакто ползвам арч. Единствено конки-гит тръгваше, но сега вече и той е аут.
Инсталирах специално Conky от официланите хранилища и всичко работи перфектно. Никога не съм инсталирал от AUR, защото няма смисъл. Проблемите са при теб, както спомена @Mozo. Единствено трябва да си оправя този скрипт

Този блър на conky от кога се е появил? Много яко изглежда

Този блър на conky от кога се е появил? Много яко изглежда

- tmp_ZMx2fK6aL4
- Ветеран
- Регистриран: пон фев 21, 2022 15:29
Не ми е десктопът, но ми е виртуалка и вече твърдо част от ОС фамилията ми - Voidlinux.
И понеже оригиналните зелени цветове на Void не ми допадат визуално, моднах тематиките изцяло в маслено зелено, за по-густо сатисфекшън.

И понеже оригиналните зелени цветове на Void не ми допадат визуално, моднах тематиките изцяло в маслено зелено, за по-густо сатисфекшън.

Hardware: Windows 11 Incompatible Certified!
Много добре се е получило? Има ли някакъв аплет за network manager при Lxqt?