След като манджарото умря напълно, инсталирах наново минт, пробвах пак упътванията от линка на @Тамболианеца и wifi тръгна .
Офтопик:
Не знам защо не стана при първия път, когато следвах опътването, но мисля, че някой работи, които инсталирах преди това да са омацали нещо или инсталацията да се е омацала.
Що не кажеш каква е идеята ти, с повече инфо.
Вероятно си запознат, че понеже е по въздуха технологията и на скоростта на връзката не оказва влияние съпротивлението на метала, та трябва да е поне 2 пъти по-бърза и силна от на кабел. От подаденото инфо съдя, че ти трябва нов лаптоп.
Вероятно си запознат, че понеже е по въздуха технологията и на скоростта на връзката не оказва влияние съпротивлението на метала, та трябва да е поне 2 пъти по-бърза и силна от на кабел. От подаденото инфо съдя, че ти трябва нов лаптоп.
Идеята ми е че връзката ми е 10 пъти по бавна от колкот с кабел,независимо с каква дистрибуция съм.Та има ли начин да се забърза малко?
Никва идея нямам. Поне не и такава, за която ти да не откриеш инфо за проблема си ако потърсиш. Освен това лаптопа е при теб, знаеш каква марка е, с каква ОС и т.н. На първо четене - нямаш фирмуер за картата, ама гадая.
Идеята ми е че връзката ми е 10 пъти по бавна от колкот с кабел,независимо с каква дистрибуция съм.Та има ли начин да се забърза малко?
С другия лаптоп нямаше проблем при същите условия, така ли? Няма да е лошо да пробваш с един Windows как е, защото може и да е повреден самият модул
С другия лаптоп нямаше проблем при същите условия, така ли? Няма да е лошо да пробваш с един Windows как е, защото може и да е повреден самият модул
С Windows същата работа.Сега му сложих Manjaro Mate и май има драйвър.
Здравейте,
Как мога да премахна вградената клавиатура? По принцип си сменявам езиците с ALT + SHIFT, но вградената клавиатура също с тази комбинация...