Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
Re: Вашият десктоп
Мхм.Mozo написа:И това, ако не е твое дело![]()
![]()
Възползвам се от новите функции на Джама

Малко е семпло, но на мен ми харесва

- fifi_fifito
- Дарител
- Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17
Чакайте си

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
-Моето ядро е 4.10.1
-Моето е 4.10.3
-Моето пък е 4.11
-Моят батко пък е по-голям от твоя и шъ го набий.

-Моето е 4.10.3
-Моето пък е 4.11

Ний тука сички парле ву франсе

Направо да си слагаме по едно 3.16 и да кажем на Линус да се пенсионираNibelung написа:-Моето ядро е 4.10.1
-Моето е 4.10.3
-Моето пък е 4.11

Защо да се правят нови неща, вече си имаме всичко което ще ни трябва за следващите 100 години - ЛХДЕ, 32-битова система

- fifi_fifito
- Дарител
- Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17
Linux Kernel 4.11 RC8, дали е едно и също ядро, аджабаmkfs-btrfs написа:Чакайте си![]()
![]()
![]()

Еми не са го пуснали още в хранилищата.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
Линус знае какво прави с тези ядра, пък ти само цъкаш от дистро на дистро, от ядро на ядро, и от файлова с-ма на ф. с-ма без ни най-малък смисъл, полза и идеяmkfs-btrfs написа:Направо да си слагаме по едно 3.16 и да кажем на Линус да се пенсионира![]()
Защо да се правят нови неща, вече си имаме всичко което ще ни трябва за следващите 100 години - ЛХДЕ, 32-битова система![]()

Файловата система е ясна, това че Мозо ми смени ника без да ме пита е отделен въпросNibelung написа:Линус знае какво прави с тези ядра, пък ти само цъкаш от дистро на дистро, от ядро на ядро, и от файлова с-ма на ф. с-ма без ни най-малък смисъл, полза и идеяmkfs-btrfs написа:Направо да си слагаме по едно 3.16 и да кажем на Линус да се пенсионира![]()
Защо да се правят нови неща, вече си имаме всичко което ще ни трябва за следващите 100 години - ЛХДЕ, 32-битова система![]()

И какво лошо има да пробваш различни неща?

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
Аз съм пробвал почти всичко и съм направил своя избор. Въз основа на това на мен какво ми върши работа, и ми е най-удобно и приятно. А ти си като муха - бъззз тук, бъззз там, бъззз пак тук, бъззз на тавана, бъззз ... под опашката на кучето
Какво си избра в крайна сметка и защо ?

Нямам любима дистрибуция. Наистина нямам, всяка си има предимства и недостатъци.Nibelung написа:Аз съм пробвал почти всичко и съм направил своя избор. Въз основа на това на мен какво ми върши работа, и ми е най-удобно и приятно. А ти си като муха - бъззз тук, бъззз там, бъззз пак тук, бъззз на тавана, бъззз ... под опашката на кучето![]()

Но като цяло Федора, Убунту, опенСУСЕ са най-добрите

Бях зарибен по Арч по едно време, но ми дойде акъла и повече с глупости не се занимавам

Толкова е лесно да си инсталираш и конфигурираш нова система, като в същото време си запазваш информацията, така че засега не ми пречи да си тествам разни неща