Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Re: Вашият десктоп
fifi_fifito написа:........

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Демонстрация на sos-easy-install и по точно v.3.7 (Програма която позволява да се инсталира допълнителен софтуер като Skype, Chrome, Steam и др.., също така, дава възможност да настройте допълнително вашата StotinkaOS, само с няколко щраквания на мишката.)
Приложението става все по добро
.
Приложението става все по добро

- fifi_fifito
- Дарител
- Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17
Хубаво,но с нвидиа се дъни, и оставаш на черен екран, поне при мен.ivoarch написа:Демонстрация на sos-easy-install и по точно v.3.7 (Програма която позволява да се инсталира допълнителен софтуер като Skype, Chrome, Steam и др.., също така, дава възможност да настройте допълнително вашата StotinkaOS, само с няколко щраквания на мишката.)
Приложението става все по добро.

Възможно, опцията за инсталиране на видео драйвери не винаги и при всеки работи на 100% . За подобен резултат ще се иска повече доклади от потребители за да може да я подобряваме за в бъдеще . Ако ти имаш проблеми може спокойно да ни пишеш за това и ще видим да намерим решени и евентуално също да бъде фикснато в приложението за да няма за в бъдеще подобен проблем при вида на същата карта като твоята .
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
A Мате и хфце пробвал ли си ?hunter4o83 написа:Mint Cinamoon е най лесният за използване от хора които преминават от Windows към Linux.Казвам го от собствен опит.![]()
Плъгините/уиджети/гаджети/незнамсикво на синамона са пълна бъркотия.
И е много по-лагав от горните две среди.
Ний тука сички парле ву франсе

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Специално съм сравнявал Mint Cinnamon и MATE - нулева разлика, при това на деветгодишен лаптоп. На нов е още по-ясно, че няма да има никаква разлика дори и с Plasma.

Тъмен:

Светъл:

И така си ме кефи, без допълнителни икони, теми и друг тунинг.
Светъл:
И така си ме кефи, без допълнителни икони, теми и друг тунинг.
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Добре дошъл при нас
За тъмното пиво

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Този път, получих новина за статуса на Ubuntu от собствения си терминал.
Lsb-release ме уведоми, че е излязла втората голяма актуализация на Ubuntu 16.04 LTS.
http://s19.postimg.org/yvcovc48j/U1604_2.png
За мен е полезно само, като информация. Версиите след първата актуализация не са с оригиналните ядро и драйвъри за хардуер и са неприемливи за закостенял потребител, като мен.
Lsb-release ме уведоми, че е излязла втората голяма актуализация на Ubuntu 16.04 LTS.
http://s19.postimg.org/yvcovc48j/U1604_2.png
За мен е полезно само, като информация. Версиите след първата актуализация не са с оригиналните ядро и драйвъри за хардуер и са неприемливи за закостенял потребител, като мен.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
Сравнявал съм го вече на 5-6 различни машини (стари) и разликата навсякъде е драстична.Mozo написа:Специално съм сравнявал Mint Cinnamon и MATE - нулева разлика, при това на деветгодишен лаптоп. На нов е още по-ясно, че няма да има никаква разлика дори и с Plasma.

- hunter4o83
- Почетен член
- Регистриран: пон авг 01, 2016 19:24
При мен с Мате имах проблем появяваше ми се едно трептене на монитора когато гледах филми или клипчета и когато скрулвах с мишката.Та за това и не съм го докосвал след като го пробвах веднъж,а за Xfce ползвам Manjaro Xfce.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
Това на мен ми мирише на ползване на отворен драйвер (който за нищо не става).hunter4o83 написа:При мен с Мате имах проблем появяваше ми се едно трептене на монитора когато гледах филми или клипчета и когато скрулвах с мишката.