Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
Re: Вашият десктоп
Това е оригинала, но той е предимно зелен... 

- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Така добре ли е като цветови нюанс/махнах и надписа от оригинала пуснат от ИнфNibelung написа:Красота![]()
Имаш ли го втория тапет без надпис ?

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Не знам защо , но още от 3.11 не съм привърженик на синьото 

- p4p
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35
yogle написа:Не знам защо , но още от 3.11 не съм привърженик на синьото
...

- fifi_fifito
- Дарител
- Регистриран: пон фев 10, 2014 10:17
Те това е, как беше, шукар

Последна промяна от fifi_fifito на ср яну 18, 2017 22:15, променено общо 1 път.

- p4p
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35
fifi_fifito написа:Те това е, как беше, шукар![]()
...

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Супер е, особено горнотоTsurugi написа:Така добре ли е като цветови нюанс/махнах и надписа от оригинала пуснат от ИнфNibelung написа:Красота![]()
Имаш ли го втория тапет без надпис ?/, Ниб ?

Благодаря
Ний тука сички парле ву франсе

Странното е, че това е истинска снимка на северното сияние - почти сигурно на Лагуната Йокулсарлон (Jokulsarlon Lagoon). За съжаление не можах да я намеря във висока резолюция т.е. дори тази която сега съм пльоснал сега (1920x1080) ясно се вижда всъщност е с резолюция практически като първата такава снимка и само им е променена големината.

- Tsurugi
- VIP
Изобщо не е странно, Северното сияние е от предимно преливащи нюанси на зеленото, могат да се наблюдават и други цветове, но преобладаващ е зеленият цвятInferlin написа:Странното е...

МоляNibelung написа:Супер е, особено горнотоTsurugi написа:Така добре ли е като цветови нюанс/махнах и надписа от оригинала пуснат от ИнфNibelung написа:Красота![]()
Имаш ли го втория тапет без надпис ?/, Ниб ?
Благодаря
剣リナックスをとともに武士
madbox 14.04 + tint2 което да ми харесва 

Някои леки промени в /home/ivo .
Понякога е трудно да намеря дата/час в десния край на панела, за това ги преместих в центъра, мисля се получи добре.
В горния десен ъгъл са добавени любимите приложения, тези които най често стартирам Firefox, Evolution, Emacs, Kodi, Vlc, Spotify Client .
Другата по съществена промяна е новият команден ред, powerline базиран, powerlevel9k, включващ мой собствен конфиг базиран на някои от конфигурациите в github https://github.com/bhilburn/powerlevel9 ... our-Config .
Шрифтове, в Gnome са по подразбиране Noto Sans, идват по подразбиране в StotinkaOS, в терминалът са "Droid Sans Mono" + powerline символи + octicons + devicons + font awesome + Font linux от Nerd Fonts .
Wallpaper нищо особено , обаче изчистен и в любимият цвят :P .
Допълнителни добавки за Gnome - Terminix DropDown by me

Понякога е трудно да намеря дата/час в десния край на панела, за това ги преместих в центъра, мисля се получи добре.
В горния десен ъгъл са добавени любимите приложения, тези които най често стартирам Firefox, Evolution, Emacs, Kodi, Vlc, Spotify Client .
Другата по съществена промяна е новият команден ред, powerline базиран, powerlevel9k, включващ мой собствен конфиг базиран на някои от конфигурациите в github https://github.com/bhilburn/powerlevel9 ... our-Config .
Шрифтове, в Gnome са по подразбиране Noto Sans, идват по подразбиране в StotinkaOS, в терминалът са "Droid Sans Mono" + powerline символи + octicons + devicons + font awesome + Font linux от Nerd Fonts .
Wallpaper нищо особено , обаче изчистен и в любимият цвят :P .
Допълнителни добавки за Gnome - Terminix DropDown by me

- Tsurugi
- VIP
Тинт2 можеш да си го направиш както и какъвто ти душа сакаyogle написа:madbox 14.04 + tint2 което да ми харесва

剣リナックスをとともに武士
От три направих единTsurugi написа:Тинт2 можеш да си го направиш както и какъвто ти душа сакаyogle написа:madbox 14.04 + tint2 което да ми харесва![]()
, какво значи - което да ми харесва
Намерил си конфиг. който ти допада или ти си си направил хубав такъв

- Tsurugi
- VIP
Ясно

剣リナックスをとともに武士