Има безплатни японски (OpenVPN), сваляш конфигурационния файл и го импортваш, но първо пробвай с някоя приставка за браузъра като CyberGhost. Също така в Opera има вграден, можеш да пробвш и с него
Има безплатни японски, сваляш конфигурационния файл и го импортваш, но първо пробвай с някоя приставка за браузъра като CyberGhost. Също така в Opera има вграден, можеш да пробвш и с него
Да добавя и Vivaldi има вграден VPN, не знам дали е същия като на Opera.
......
И аз не съм го пробвал, но има. Proton VPN. Не знам дали наистина е безплатен или е някак обвързващ.
Мозила също имат VPN, не е лош, но е платен и те таксуват още един месец отгоре. Трябва и да внимаваш кой план избираш за да не се набуташ с годишен абонамент. Но пак да кажа, не е толкова лош, ако ще го ползваш инцидентно.
Има безплатни японски (OpenVPN), сваляш конфигурационния файл и го импортваш, но първо пробвай с някоя приставка за браузъра като CyberGhost. Също така в Opera има вграден, можеш да пробвш и с него
В Опера вече не работи за руските сайтове които гледам.
......
И аз не съм го пробвал, но има. Proton VPN. Не знам дали наистина е безплатен или е някак обвързващ.
Мозила също имат VPN, не е лош, но е платен и те таксуват още един месец отгоре. Трябва и да внимаваш кой план избираш за да не се набуташ с годишен абонамент. Но пак да кажа, не е толкова лош, ако ще го ползваш инцидентно.
proton e платен аз съм съгласен да платя но всички които гледах искат да се плати за една година. не видях да има плащане за месец как да платч за цяла година като не съм го пробвал, би трябвало да има опция да си плащаш месец за месец а аз не видях.
Инсталирах си Vivaldi там Proton е vpn и има опция за плащане за един месец. Сега го платих и активирах и ще го тествам за сега работи Ако съм доволен ще платя за цяла година
Смятам че за сега скоростта е добре дано да не се прецака нещо