Аз залагам, че няма да тръгне

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Нали има Prime, за какво ти е Optimus?
Всъщност, от теб научавам. При мен се инсталира съвсем по друг начин - в отделна папка. Поне като го инсталирам от Linux. Може би, действително е умно „животинчето“ и разпознава, че имаш „кофти“ BIOS.бат-начо написа: ↑нед мар 09, 2025 12:22@Fernando Sucre Имам напредък с refind. Нали го инсталирах на живо и то постави запис в /boot/efi и се чудех де е. А то - умно! Много умно даже! Открива, че баш главния е /boot/efi/EFI/Microsoft/Boot/bootmgfw.efi и го замества, а оригиналния файл го изнася извън папка Boot и после го използва за зареждането. Пък аз се чудех от де се е появил bootmgfw.efi извън папката като правех други проигравания без refind.
Обаче ги няма проблемите на спънатия кон 4060 нито пък е орязана откъм пърформанс транзистори (или както там се наричат), както 5-тата серия.
Така е, аз не виждам някой да ти е казал нещо и да ти се е подигравал, понеже си с 3060.
тая спънатата карта, продаваш ли я, някой спънат, като нас да я ползва, спъвайки се?Валсо написа: ↑пон мар 10, 2025 08:38Обаче ги няма проблемите на спънатия кон 4060 нито пък е орязана откъм пърформанс транзистори (или както там се наричат), както 5-тата серия.
Играя ли си игрите на ултра? Играя ги. Голям праз, че е 3060, не ме тресе такава суета да държа да съм с най-последното.![]()
Тъкмо това съм написал - картата хич не е стара, чети. И хайде пак не започвай с неверните твърдения, че 4060 е по-слаба от 3060...Валсо написа: ↑пон мар 10, 2025 08:38Обаче ги няма проблемите на спънатия кон 4060 нито пък е орязана откъм пърформанс транзистори (или както там се наричат), както 5-тата серия.
Играя ли си игрите на ултра? Играя ги. Голям праз, че е 3060, не ме тресе такава суета да държа да съм с най-последното.![]()
Zeroadhesion написа: ↑пон мар 10, 2025 08:45.....
Така е, аз не виждам някой да ти е казал нещо и да ти се е подигравал, понеже си с 3060.![]()
Бих приел нормално да те тресе суета за видео картата, единствено ако си на 15.
Не, отдавна си поисках парите от магазина за това нещо и им я върнах.
Спънат кон беше заради смешните 8 ГБ памет, които имаше. Заради недостатъчната памет ETS2 беше невъзможно да се играе с всичко на ултра. Пускаш отраженията на макс + Scaling на 400% и като почнеше да вали в играта (което правеше пътя почти огледален), карта почваше да се насира, докато с 3060-ката го няма този проблем. Беше спънат кон също и заради оная простотия с фреймскип-а с телепортиращите се герои от филми и сериали. То като няма достатъчно видео памет да обработи играта визуално, голям праз, че е с 20% по-бърза от 3060-ката.
Код: Избери всички
#!/bin/sh
if [ "$(pidof compton)" ]; then
killall compton
exit
else
compton -c -r 16 -l -24 -t -12 -b
exit
fi