А да ми е слаба картата възможно ли е? GT 730 2GB. С proprietary драйвъри.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
SubPixel е изглаждане на шрифтове, т.е. дали се виждат текстовете ръбести или заоблени. Това, което показваш е, мигаща икона, все едно мърдаш мишката ту отгоре, ту отвъд.
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Тества се само Брийзи и то не всички възможни варианта, ти както ползваш орязана тема
Това беше първото нещо, което пробвах, пак си мига... Плюс това темата си ми е актуална - deepin
Ааа, не, не искам като четворката, екстра си ми е в моментаbvbfan написа: ↑ср дек 14, 2022 15:10Тества се само Брийзи и то не всички възможни варианта, ти както ползваш орязана темаМоже да минеш на Kvantum, ако имаш проблеми с прозорците или liquidshell. Общо взето, ти искаш да изглежда като 4-ката. А и то Николо, дето се занимава с plasmashell, реди бъг след бъг, щото тества само 1-2 use case-а, а те са 20
Сега пробвах liquidshell - не става, чиста дървения, като старите версии на Gnome2![]()