Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
fifi_fifito написа:Луд фен съм на компиз 0.8, а федора и центос си го има в хранилищата.
openSUSE-Tumbleweed-DVD-x86_64fifi_fifito написа:Това opensuse leap ли е ?
Mozo написа:Вече се бях притеснил
![]()
Zeroadhesion написа:След половин година Debian Stable се връщам отново на Arch с LXDE![]()
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
p4p написа:Arch, LXDE - леко, леко
p4p написа:Поздрави от openSUSE - Gnome 3.20.2 и KDE 5.6.4 - тежката артилерия
Любэp4p написа:
Защото въпреки, че е Stable и Jessie се шлайфа вече над година, не е като да няма по-малко бъгове от Arch, дори напротив.bvbfan написа:Аз защо се "върна", все пак е интересно.
Мноу ясноp4p написа:Arch, LXDE - леко, леко![]()
Няма, беее нали знаеш, че си експериментирам от време на време, но просто треаше да се наканяMozo написа:Вече се бях притеснил
![]()
Ох, някак ми олекна, че има още един, който ползва вайбър, че като правих опити за инсталиране на най-новата версия останах с впечатлението, че съм единствен презрянZeroadhesion написа:* Viber-a ми спря да работи и твърдеше, че е последната версия, след като минах на Arch нещата станаха ясни - има си нова версия
Това нещо последната версия на ФФ го прави на един компютър с ХР, постоянно излиза съобщение за стар флаш, въпреки, че е обновенZeroadhesion написа:* Версията на flash плеъра ми е ъпдейтната до последно от хранилищата, но FF продължи да реве, че ми е стара
Леко, бързо, стабилно и гъвкавоZeroadhesion написа:Мноу ясноp4p написа:Arch, LXDE - леко, леко![]()
![]()