Лхде с неговия лхпанел и Опенбокс си е перфе. По тая причина не съм пробвал други панели.
Няма:
"тая клав. комб. не ми работи, дпи бърка, резол. бърка, туй ми крашва, онуй ми замръзва, другото след рестарт се губи, едикойси процес ми седи на 50 % и т.н."
За разлика от някои "перфектни" десктопи
Nibelung написа:Лхде с неговия лхпанел и Опенбокс си е перфе. По тая причина не съм пробвал други панели.
Няма:
"тая клав. комб. не ми работи, дпи бърка, резол. бърка, туй ми крашва, онуй ми замръзва, другото след рестарт се губи, едикойси процес ми седи на 50 % и т.н."
Ама пък някога като го оправят, ще видиш ти
Виж сега, аз също мога да сложа Cinnamon и да се свърши с мъките. Там всичко работи повече от прекрасно, но не е там работата
Nibelung написа:Лхде с неговия лхпанел и Опенбокс си е перфе. По тая причина не съм пробвал други панели.
Пробвам наѝ-различни неща за да добия представа за тях лично и да имам аргументирано мнение, процедирам така дори по отношение на неща, които не ми допадат особено на първо четене
Пробвам наѝ-различни неща за да добия представа за тях лично и да имам аргументирано мнение, процедирам така дори по отношение на неща, които не ми допадат особено на първо четене [/img]
Пробвал съм гноме 2 и 3, хфце, лхде, мате, синамон, кде 3 и 4.
И браузъри, и добавки (стотици) към тях, и плейъри за филми ...
Толкова съм доволен от сегашното полож., че едва ли скоро ще тръгна да търся нещо друго
Едно време пробвах всеки Уиндоус с всякакви бъзикни по тях. И стотици програми.
Вече ми се уталожиха тоя глад и тая жажда, вече за други неща съм прегладнял и зажаднял
Офтопик:
Отдавна съм разбрал, че поне при мен първото впечатление е най-вярното. За всичко, не само за компютрите.
Mozo написа:Виж сега, аз също мога да сложа Cinnamon и да се свърши с мъките. Там всичко работи повече от прекрасно, но не е там работата
Едно време някой тук (май Беги) беше писал за усилията Х и ползата У. Че ако съотношението между Х и У стане прекалено голямо, не се бележи със Z, a с Й
Няма:
LXDE е спрян от разработка, LXQt е заместникът, Опенбокс дори няма го споменавам feature free е
LXQt изглежда като смесица между КДЕ4 и плазма 5
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Знам. Видях го lxqt при Rosa и бързо го смених с lxde. Горе-долу става. Много неща, спрени от разработка са в пъти по-добри от натрапваните нови изгъзици.
Няма:
LXDE е спрян от разработка, LXQt е заместникът, Опенбокс дори няма го споменавам feature free е
LXQt изглежда като смесица между КДЕ4 и плазма 5
Нещо, което е пипнато до съвършенство не е необходимо да го пипаш повече, наѝ-много да го предобриш, пресен пример е КДЕ, където тъкмо почна да работи долу горе и му разказаха играта с това смачкано, плоско и миризливо гомно Плазма5 Както казват новите "братушки" - If it ain't broke, don't fix it Коѝто не вярва на мен да се допита до Моз, тоѝ натрупа богат опит и е преизпълнен с "позитивни" впечатления от новата 5-ца
Nibelung написа:Знам. Видях го lxqt при Rosa и бързо го смених с lxde. Горе-долу става. Много неща, спрени от разработка са в пъти по-добри от натрапваните нови изгъзици.
Tsurugi написа:
yogle написа:Lxpanel e с него съм свикнал, а и най-малко за настройки има. Ако може прати ми твоя tint2 файл да го видя.
ОК Но ще остане за утре, че в момента клюцам от друга машинаКъде го искаш конфига, директно тук във форума или на лични
5-цата е идеална, работи в пъти по-добре Изолирани проблеми с драйвери могат да се проявят, но това е единственият десктоп с full opengl stack
LXDE или Xfce - иделани - много са далеч от това определение
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.