Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс лафче
Re: Линукс лафче
Microsoft е зло и върши злини!
-
- Редовен потребител
- Регистриран: съб юни 06, 2020 20:18
Е стига де, на тези пропагандни клипчета отдавна им мина модата.
-
- Редовен потребител
Да, ама видеата в Едгето вървят толкова мазно, че не е истина
процесора заспива на 3-4% при 1080p 60fps
Това никой друг браузър не го може. Жената зарежда Макбука в понеделник и до петък гледа сторита в инстаграма
Естествено, за Линукс тази опция няма да я има

Естествено, за Линукс тази опция няма да я има

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Не ми пука колко процента ми ядат клипчетата, аз затова съм го купувал, за да работи. Ако ще и на 100% да е - да не използваш Windows - безценно 

Да кой нормален човек ще даде една торба пари за процесор и ще гледа колко % му ядат някакво клипче или филм или песен ...
Това е все едно моторист да си купи последен модел пистов мотор и да го кара с 40 км/ч по магистралата за да му харчи по малко гориво.
Това е все едно моторист да си купи последен модел пистов мотор и да го кара с 40 км/ч по магистралата за да му харчи по малко гориво.
-
- Редовен потребител
Лесно е да го кажеш Моз, но купи айфон и макбук на жена си, после се опитай да я убедиш, че не стават. Няма как. Ако сложа Дебиан на макбука, не ми се мисли какво ще стане
Сигурно няма да може да си пусне една песен.
Така е и с 90% от хората. Ние тука сме техничари и имаме друг поглед над нещата.

Така е и с 90% от хората. Ние тука сме техничари и имаме друг поглед над нещата.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Ами не е точно така. На първо място на никого не бих купил подобно нещо. След това, когато го настроя както аз си знам, може да го използва всеки. Всичките ми приятели, познати, колеги и родителите ми са на Linux и си пускат парчета без никакъв проблем. И познай защо? Защото се пускат по същия начин, както навсякъде 

- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Принципно има резон да гледаш колко процента ти ядат клиповете, защото ако ти е слаб професорът и от клипче литне на 100%, ще трябва да затвориш всички програми, заедно с браузъра, за да си пуснеш игра. Едно време на една по-стара конфигурация с Intel E3300 и аз бях така - затварях всичко и тогава пусках играта, защото иначе всичко замръзваше на тоталка.
Офтопик:
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Няма нужда от подобно ненужно преувеличаване. От 15 години гледам клипчета на Linux и не съм изхвърлил нищо. В същото време съм изиграл и хиляди игри, щото нищо не вървяло и нямало какво да се играе. Тея евтини тролизми в калната дата, не тук 

@Kурчевски
Е, стига бе, то не бяха 52 лева и не помня колко стотинки в песента на моя градски... Точно тия "дзверове" тука не мойш ги обори. Мене можеш (нося на корупция в огнена вода).
Та, да си дойдем на думата - кога е добре да се ползува Мак/Уйн/Линукс/БСД - когато трябва. Според човека си е. Аз вече съм се предал и само племенницата може да ми влезе под кожата и да ме накара да се срещна с Уйн (с хиляда увъртания, де). Та така. Брат ми бичи с Мента, дъщеря му - с 10. Или обратното, според кой кой лаптоп ще вземе.
И аз не съм фанатик по отношение на другите - всеки си има вкус, на моя най-му се услажда да е Линукс с резенче лимон.
И е такъв от времето на ХП, някъде около сервизен пакет 2. Пък който иска да кара с каквото иска.
Но, Ифоните /Андроидите нямат обхват като моето Китайче, на което екстрата му е да свети седмица слабо и да пуска музика приемливо за шумна среда нонстроп и без зареждане, и да няма нет (специално го търсих около два месеца, доде го заплю).
Е, стига бе, то не бяха 52 лева и не помня колко стотинки в песента на моя градски... Точно тия "дзверове" тука не мойш ги обори. Мене можеш (нося на корупция в огнена вода).
Та, да си дойдем на думата - кога е добре да се ползува Мак/Уйн/Линукс/БСД - когато трябва. Според човека си е. Аз вече съм се предал и само племенницата може да ми влезе под кожата и да ме накара да се срещна с Уйн (с хиляда увъртания, де). Та така. Брат ми бичи с Мента, дъщеря му - с 10. Или обратното, според кой кой лаптоп ще вземе.
И аз не съм фанатик по отношение на другите - всеки си има вкус, на моя най-му се услажда да е Линукс с резенче лимон.

Но, Ифоните /Андроидите нямат обхват като моето Китайче, на което екстрата му е да свети седмица слабо и да пуска музика приемливо за шумна среда нонстроп и без зареждане, и да няма нет (специално го търсих около два месеца, доде го заплю).
Селски, Начо Селски.
-
- Редовен потребител
Е сега, кална дата, там са много зле, това което пишем тук е висш пилотаж, който и за 10 живота няма да усвоят

Игрите вървят, макар и с по-малко фпс от прозорците, но все пак вървят, защото там видео картата участва, докато в браузърите за Линукс са я пенсионирали и няма изгледи да я вдигнат от леглото.
spoiler:
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 1353 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
нед фев 02, 2025 18:00
-
-
Линукс Минт 22 Канела
от бат-начо » вт юли 02, 2024 16:42 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 16 Отговори
- 4300 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
пон сеп 23, 2024 21:01
-
-
-
[инфо] Как да си върнем runlevel 3 в линукс
от Валсо » пет дек 27, 2024 22:53 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 328 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед дек 29, 2024 01:17
-
-
-
ScreenRec - програма за запис на екран в Линукс
от beggginer » ср ное 27, 2024 18:11 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 28 Отговори
- 5252 Преглеждания
-
съб дек 14, 2024 20:03
-
-
-
Програма или начин за синхронизиране на линукс с телефон
от Montoya » пон сеп 23, 2024 06:57 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 4637 Преглеждания
-
пет сеп 27, 2024 11:15
-