Максимално изчистено. Цветовете - "правилни".
Поглед в бъдещето:
Инсталирах я за да настроя по-добре gtk3 темата си.
Последната трябва да е актуална следващите 1-2 години.
Така че ще бъде известно време на лаптопа ми.
Ама чисто по уиндоуски си напляскал всичко на десктопа
Що да е по уиндоуски, аз и на Windows нямах икони на десктопа Въпрос на вкус е
Аз също никога не съм имал освен осемте задължителни икони, но повечето Windows потребители пляскат всичко на десктопа, докато не остане място, та затова
Остави това, ама колко повече икони му меткаш, толкова повече се тормози системата. Дори при десен клик и рефреш, има спад в кадрите.
Ама чисто по уиндоуски си напляскал всичко на десктопа
В определени случаи е твърде полезно - да напляскаш каквото МУ ТРЯБВА на десктопа. Защото, ако инсталираш ОС, да кажем Линукс, дистрибуция по избор, се почва: ама аз имах тука едно синичко Е на ЕКРАНА, ми няма ми го! И ей тука, на ЕКРАНЧЕТО, си имах нЕкви прогамки, да си гледкам и слушкам... Ми НЯМА ми ги!!! И тва, Линукс-а, значи, е ебати боклука!!! Да не може да тури на човека програмките на ЕКРАНЧЕТО!!!
И как ги разпознаваш... та да почна и аз ?
Сега сериозно. Към 70 процента от ползващите "Уиндоус" са на описаното от мен "ниво".
Те това знаят, те това и искат. Да искараш на екрана нещо-си, ами, това си е начин да опростиш нещата максимално, за начинаещия. Той така свиква и той това иска - не защото е Уиндоус-зомби-фен, а защото знае малко. И защото това малко му е било достатъчно.
Демек им се мазниш да не разберат, че ги смяташ за тъпи
Аз не мога и не искам така
Който слуша и поема - добре. Който е тъп, си тръгва още преди да съм му го казал с думи. От два погледа схващат ... тяхната мама интуитивна
Gnome 3.30 тотално ме разочарова. И в F30 alfa, и в F29 beta работи прилично само Wayland сесията. Явно останалите (класическата и Xorg) са ги зарязали. Не работят и над половината от разширенията на обвивката.
С три думи - засега не става.
Подреди ги малко тези директория и стартер, че са като изпаднали от чувала на Дядо Мраз
Като имаш джуджета да разпиляват постоянно, това е положението На най-малкия внук това е едно от забавленията, да мести иконите по десктопа. Другото e да блъска колите в NFS