Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
Re: Вашият десктоп
Да си припомня доброто старо време. Пещерите XFCE и LXDE дишат прахта на тази

Прочетено: 318082 пъти

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Това си ми е моята инсталация от сто години и си я пазя, защото с много усилия успях да я направя работеща към днешни условия

Виста е грозно, това е хубаво

- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
- Регистриран: чет май 23, 2013 22:21
- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
Сефте се връщам на тази дистрибуция. Махнах Убунту и сега съм с Мента и Манджа. На коктейл нещо отиват нещата.

- hunter4o83
- Почетен член
- Регистриран: пон авг 01, 2016 19:24
Понаправих го малко.

Ловец, сложи си glass-kv на window decorations и си готов. Използвай "Get New Stuff", напиши glass-kv, инсталираш и прилагаш.
- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
Например, като се заключа система и се логна отново, ми иска парола за мрежата, вкарвам я и системата не я приема. Няколко пъти така и казва, че е грешна. Накрая напускам мрежата, пак се връзвам и май стана.

Също така се опитвам да си активирам numlock-a, при зареждане на системата. При ментата беше с една команда и после влизам в настройките за да тръгне. Тука нещо май е по-сложно?
ПС: Току-що проверих, че имам инсталиран numlockx, обаче как да го активирам?
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
За мрежата слагам wicd-gtk, после разкарвам network-manager, и нямам проблеми.
Ний тука сички парле ву франсе

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
От същото място, откъдето и при Mintnnvviiddiiaa написа: ↑нед сеп 09, 2018 21:15Например, като се заключа система и се логна отново, ми иска парола за мрежата, вкарвам я и системата не я приема. Няколко пъти така и казва, че е грешна. Накрая напускам мрежата, пак се връзвам и май стана.
Също така се опитвам да си активирам numlock-a, при зареждане на системата. При ментата беше с една команда и после влизам в настройките за да тръгне. Тука нещо май е по-сложно?
ПС: Току-що проверих, че имам инсталиран numlockx, обаче как да го активирам?

- nnvviiddiiaa
- Ентусиаст
Нещо не го намирам. В Канелата е при опциите за профила. В xfce manjaro не скивам.Mozo написа: ↑нед сеп 09, 2018 21:42От същото място, откъдето и при Mintnnvviiddiiaa написа: ↑нед сеп 09, 2018 21:15Например, като се заключа система и се логна отново, ми иска парола за мрежата, вкарвам я и системата не я приема. Няколко пъти така и казва, че е грешна. Накрая напускам мрежата, пак се връзвам и май стана.
ПС: Току-що проверих, че имам инсталиран numlockx, обаче как да го активирам?![]()

Settings - Keyboard

Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
- p4p
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35

sddm:

splash: