Мисля, че се казваха Mint-Xyogle написа:А темата коя е?Mozo написа:
Иконите в Cinnamon са си дефолтните за Mint, така си идва инсталирано дистрото, само съм сменил цвета на лилав. Това са същите икони, които използвам и в KDE![]()

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Мисля, че се казваха Mint-Xyogle написа:А темата коя е?Mozo написа:
Иконите в Cinnamon са си дефолтните за Mint, така си идва инсталирано дистрото, само съм сменил цвета на лилав. Това са същите икони, които използвам и в KDE![]()
Намерих ти го компилиран и ти показавам как да го сложиш, нищо няма за ученеyogle написа:С тая команда се замества всичко това което съм правил на ръка, така ли да разбирам. Много имам да уча още
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Не ти трябва това, не се затормозявай имаш си пакета в AUR наготово. Нали точно това му е идеятаyogle написа:С тая команда се замества всичко това което съм правил на ръка, така ли да разбирам. Много имам да уча ощеbvbfan написа:Готов си.Код: Избери всички
sudo pacman -U http://download.opensuse.org/repositories/home:/metakcahura/Arch_Extra/x86_64/tixati-2.34-1-x86_64.pkg.tar.xz
Стига го шашка, бе, остави го да си го инсталира от AUR като бял човек, много по-лесно еbvbfan написа:Намерих ти го компилиран и ти показавам как да го сложиш, нищо няма за ученеyogle написа:С тая команда се замества всичко това което съм правил на ръка, така ли да разбирам. Много имам да уча още
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Нямам Windows, а и тия дни съм отпускаMozo написа:Хмм, то онзи начин, че работи, работи, ама на GPT не съм го пробвал. Не го харесвам GPT и не го използвам. Причината да си на GPT каква е? Ако е само заради смотания фаст буут при Windows, не си заслужава според мен
Да видя що за подправка еbvbfan написа: И къв е тоя Синамон?
Това смятам да направя, в момента трия диска , само кажете каква отметка да дам при форматиранеMozo написа: Замисли се да си прехвърлиш инфото и да конвертираш в MBR и никога няма да имаш подобни проблеми. Лично за мен цялата тази GPT/EFI/UEFI история е твърде сложна, когато трябва да се слага мултибуут от различни ОС.
Само такаyogle написа:Нямам Windows
Линукс е идеален за развиване на сивото вещество и е перфектната занимавка, като се заровиш в нещо да чоплиш часовете минават, като минути без да разбереш и усетишyogle написа:а и тия дни съм отпуска, и с нещо трябва да се занимавам,
Не харесва, както и Моза, както и аз де ГПТ, МБР, като че ли си е доста по добреbvbfan написа:Никога няма да го разбера това "на чисто", какво му "мръсното" в момента?
ква бира кви 5 лева линкbvbfan написа:Бира е, не подправка