Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- ROKO__
- Ентусиаст
- Регистриран: вт юни 14, 2011 18:20
Re: Вашият десктоп
То си е реална видео карта, като при новите процесори подкарва и съвременни игри, та, като е видео карта, как по-точно да я представи, като хард диск ли?
Като DVD записвачка, или ADSL модем.
Прочетено: 321517 пъти
Като DVD записвачка, или ADSL модем.
MSI MPG X570 Gaming Plus, Ryzen 9 5950x+NH-D15 Chromax, 64GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, MSI RX6750XT Gaming X Trio, Samsung QVO 860 1TB SSD, Samsung 970 Evo Plus 1TB NVME, Western Digital Red 1TB, Seasonic PX-750 Platinum
ОС: Gentoo
- Fernando Sucre
- Почетен член
- Регистриран: нед юли 01, 2018 19:56
AMD нямаха привилегията да диктуват модата. Ако излязат над 40% и внедрят някаква тъпотия веднага ще почна да го натяквам.

Ми аз на компа съм със МентаДЕ от много време. Откак вдигнах рамта, лятото беше.
Селски, Начо Селски.
GTK приложенията могат да изглеждат дооста добре в KDE

Те сега нали "ги изравниха" с либадвайтата. И едните, и другите са маскари, по бай Алеко, света малко по малко става "под калъп".
Селски, Начо Селски.
Каки, грозният Breeze няма нищо общо с LibAdwaita

Темата по подразбиране в GNOME е много по-добра от грозотията в KDE. Преди години "Oxygen" "галеше окото", ама този Breeze е мега грозен. Плосък тренд - какво да правиш...
"Кора"ви икони, нали. Да, те са. От новото поколение единствено понасям мока. Пък и те май-май са дърти...
В тая връзка - върви емтиви и пускат нещо - аз "това са ла буш" , не знам как ги познах, "не са много стари, отскоро са" - "да, бе, 1995 г. - на 30 години, отскоро са!" ме изцака жена ми.
В тая връзка - върви емтиви и пускат нещо - аз "това са ла буш" , не знам как ги познах, "не са много стари, отскоро са" - "да, бе, 1995 г. - на 30 години, отскоро са!" ме изцака жена ми.
Селски, Начо Селски.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Според Валсо не можело, изглеждали супер зле и винаги по един и същи начин и не може да се променя

- ROKO__
- Ентусиаст
То може ама, това ми идва в повече.
ПС: Според Радо нищо не е възможно, ако при него не се получава.
MSI MPG X570 Gaming Plus, Ryzen 9 5950x+NH-D15 Chromax, 64GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, MSI RX6750XT Gaming X Trio, Samsung QVO 860 1TB SSD, Samsung 970 Evo Plus 1TB NVME, Western Digital Red 1TB, Seasonic PX-750 Platinum
- ROKO__
- Ентусиаст

Нов лаптоп...
ПС: Служебен е, никога не бих си купил такъв боклук (Телефон с хардуерна клавиатура и голям екран).
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
И в канелата могат, но аз съм приложил размазване само там, където ми трябва. Така че: голям праз, че имате размазване.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Само дето при нас идва от въздуха и можем да го настройваме в детайли през GUI. А и честно, погледни само колко е куцо и го сравни с това в KDE