А! Тия да не би да са върнали GrouppedWindowList в Канелата? В 6.0.2 го нямаше и го бяха заместили с едно извращение, което правеше Канелата да напомня на Боза ХП.
Говориш абсолютни глупости. Според теб как я ползваме на ежедневна база? Постоянно ни крашва, но ние си траем или как? Разбирам, че Cinnamon е толкова зле, че като се качиш от трабант на мерцедес чувството е отрезвяващо, ама чак пък толкоз...
Говориш абсолютни глупости. Според теб как я ползваме на ежедневна база? Постоянно ни крашва, но ние си траем или как? Разбирам, че Cinnamon е толкова зле, че като се качиш от трабант на мерцедес чувството е отрезвяващо, ама чак пък толкоз...
Това, че при теб не крашва, не означава, че пиша глупости. Ето подобна тема:
Това, че при теб не крашва, не означава, че пиша глупости. Ето подобна тема:
Ако ще търсим подобни теми, в нета бол и квоо? На теб често ли ти крашва Cinnamon? Да се изразя като теб - постничко, некадърно, ама "Ще изполвам една хубава турска дума - кенеф". Krash DE ли да му викаме, като оня специалист?
Бих приел всяко отрицателно мнение след ползване на коя да е графична среда поне година и половина. Това - пробвах, стана нещо и бях до там, да си го носят на други, не съм от тяк как'Сийке.
Засега избора ми за старт-меню е whiskermenu, има си благинки които ми трябват. За стартиране на програми (alt+f2) най-ми харесва lxpanelctl run, отчита всичко инсталирано, и "невидимото", с командите за него. Ползвам и pcmanfm, и lxqt-sudo (lxsudo) за него.
От казаното излиза, че моя дестоп е некъв хибрид.