Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс мемета
-
- Начинаещ
- Регистриран: вт фев 05, 2019 18:16
Re: Линукс мемета
Tака се инсталира FIREFOX на WINDOWS

Прочетено: 35878 пъти

Аз съм тъп - ако човечеца отвори чадъра и него ли ще го личне това, дето излиза от чадъра. Трябва ми "превод" на картинката.
Селски, Начо Селски.
Втори въпрост тогава - що е по средата (и що го държи чадъра, сякаш се дърви, ми то има трети пол и женски, идеята е да обиди някой ли...
)?

Селски, Начо Селски.
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Еми бил е в някоя от двете сбирщини, излязъл е от тях и понеже е пекнало слънце, затворил чадъра.
Не може ли да е било - той е част от групата (всите на картинката), затваря чадъра и открива, че без чадър е по-добре, проблема е в чадъра? Не отговаря на идеята, но изглежда най-достоверно.
Селски, Начо Селски.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Зависи от гледната точка. Предполагам, че може. Но аз лично картинката я виждам така: Бозаджиите и другите Овце постоянно ги заливат с дигитална помия (онова, което изтича покрай тях) дотолкова, че те няма накъде да мърдат. А Линукс потребителят няма нужда от чадър, защото при нас няма помия.
Досега е нямало. Когато стане масова, що годе, ОС - и там ще стане същото. Просто се радвай на времето когато си я ползвал и тя е била "от светлата страна на Луната".
Селски, Начо Селски.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Арч няма да стане със сигурност! Сещам се за още няколко дистрота (сред които и Ментата, които даже направиха ЛМДЕ за в случай, че "Убунту тръгне по лош път" - техни думи), които няма да изливат помия върху потребителите си: Дебиан, онова със зеления гущер на логото, Мента + още една, която в момента не мога да се сетя как се казваше. Но Дебиан, колкото и да го недолюбвам това нещо, от цялата им консервативност има едно хубаво нещо и то е, че няма да дадат дупе на Микрошит и няма да стане това, за което говориш. Каноникал вече го правят, та даже не се и криеха по едно време (визирам оная помия с рекламите в ОС и следенето на потребителя, срещу които много народ възропта), Червената шапчица и те натам са тръгнали отдавна.
- Fernando Sucre
- Почетен член
- Регистриран: нед юли 01, 2018 19:56
Т'ва ме изкефи!

Кой е импостора

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение