Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Работа с Линукс.
-
- Регистриран
- Регистриран: ср ное 06, 2019 12:12
Работа с Линукс.
Здравейте. Търся си работа с Линукс/Юникс , за съжаление съм момиче и едва ли имам много шанс. Имам някакъв опит в областта на системната администрация,поддръжката на LAMP стекове;. Имам опит с почти всички Линукс дистрибуции, FreeBSD, HP-UX и др. Имам изкаран LSA сертификат от СофтУни. Мога да пиша скриптова на bash и python. Нямам много опит, но имам хъс и желание да се уча и развивам. Обаче никъде не мога да си намеря работа като junior linux admin или поне техническа поддръжка. По-затворена личност съм и търся работа с по-малко контакти с клиенти и по-малко корпоративна среда и процедури . Предварително се извинявам за спама.
Прочетено: 569 пъти
-
- Регистриран
- Регистриран: ср ное 27, 2019 15:20
Re: Работа с Линукс.
А защо точно Линукс? Те и тук хората си признаха, че това е само хоби. Аз не съм виждал фирма където да ползват Линукс.
-
- Регистриран
Значи си работил или в много малко фирми или в някоя, корпорация където се кланят на Микрософт и Епъл. Има хляб в свободния код, просто явно жените нямаме за съжаление много шанс за развитие,
Това за жените е мит според мен, ако си добър няма значение от пола
-
- Регистриран
Да по принцип би трябвало да е така.. но... не знам смятат че жените в ит са все мениджърки qa тук там някоя програмистка ... но мрежови или сисадмин... даже не съм срещала .. освен в някоя голяма корпорация ... а там в твърде голяма бумащина.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Абсолютно не позна, много фирми използват най-използваната операционна система в глобален мащаб. Престани да се правиш на интересен, защото и този ник ще отиде на следващото ти провинение и оттук нататък всеки следващ ще бъде банван дори и без да си писал.horny_bastard написа: ↑пет ное 29, 2019 22:26А защо точно Линукс? Те и тук хората си признаха, че това е само хоби. Аз не съм виждал фирма където да ползват Линукс.

- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Бест френдът работи във фирма, където ползват само линукс сървъри (предимно убунту). Ако искаш мога да го питам как се казва фирмата и да кандидатстваш?ТерминалТора написа: ↑пет ное 29, 2019 20:46Здравейте. Търся си работа с Линукс/Юникс , за съжаление съм момиче и едва ли имам много шанс. Имам някакъв опит в областта на системната администрация,поддръжката на LAMP стекове;. Имам опит с почти всички Линукс дистрибуции, FreeBSD, HP-UX и др. Имам изкаран LSA сертификат от СофтУни. Мога да пиша скриптова на bash и python. Нямам много опит, но имам хъс и желание да се уча и развивам. Обаче никъде не мога да си намеря работа като junior linux admin или поне техническа поддръжка. По-затворена личност съм и търся работа с по-малко контакти с клиенти и по-малко корпоративна среда и процедури . Предварително се извинявам за спама.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
За да не правя реклама на една или друга фирма, просто напиши в гугъл "линукс сървъри под наем" и ще видиш не една и две. Сериозните фирми ползват И линукс сървъри, наред с Боза сървъри.horny_bastard написа: ↑пет ное 29, 2019 22:26А защо точно Линукс? Те и тук хората си признаха, че това е само хоби. Аз не съм виждал фирма където да ползват Линукс.
-
- Регистриран
- Регистриран: ср ное 27, 2019 15:20
Просто няма жени с интерес към системната администрация на сървъри и особено линукс.ТерминалТора написа: ↑съб ное 30, 2019 00:26Да по принцип би трябвало да е така.. но... не знам смятат че жените в ит са все мениджърки qa тук там някоя програмистка ... но мрежови или сисадмин... даже не съм срещала .. освен в някоя голяма корпорация ... а там в твърде голяма бумащина.
Иначе това, че си жена даже е бонус. Пълно е с кочове в ИТ сектора и фирмите искат да има баланс. Нали сега такава е европейската политика - равенство навсякъде.
Това майтап ли е? Всички, които ползват Лайняндос са жалкари и само страдат от жалката ОС.horny_bastard написа: ↑пет ное 29, 2019 22:26А защо точно Линукс? Те и тук хората си признаха, че това е само хоби. Аз не съм виждал фирма където да ползват Линукс.
https://www.jobs.bg/front_job_search.ph ... 0hQ&subm=1
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Здравейте, според мен ще си намериш подходяща работа. Само не се предавай. Това за мъжете и жените в ИТ сферата са глуспоти. Тук се ценят качествата. Какво можеш. Дори образованието и сертификатите са важни до толкова, колкото да получиш покана за интервю. Като отидеш на събеседване хората ще се интересуват какво можеш и знаеш. Това, че имаш хъс е в твой плюс. Възползвай се. Напиши си мотивационно писмо. Някои компании предпочитат да вземат хора без опит, за да могат да си ги вземат и обучат според тяхната култура. bvbfan е поставил линк за доста обяви.
Watch the footsteps, but never follow
If you want to live tomorrow
If you want to live tomorrow
-
- Регистриран
Валсо написа: ↑съб ное 30, 2019 08:47Бест френдът работи във фирма, където ползват само линукс сървъри (предимно убунту). Ако искаш мога да го питам как се казва фирмата и да кандидатстваш?ТерминалТора написа: ↑пет ное 29, 2019 20:46Здравейте. Търся си работа с Линукс/Юникс , за съжаление съм момиче и едва ли имам много шанс. Имам някакъв опит в областта на системната администрация,поддръжката на LAMP стекове;. Имам опит с почти всички Линукс дистрибуции, FreeBSD, HP-UX и др. Имам изкаран LSA сертификат от СофтУни. Мога да пиша скриптова на bash и python. Нямам много опит, но имам хъс и желание да се уча и развивам. Обаче никъде не мога да си намеря работа като junior linux admin или поне техническа поддръжка. По-затворена личност съм и търся работа с по-малко контакти с клиенти и по-малко корпоративна среда и процедури . Предварително се извинявам за спама.
Благодаря за съдействието, може да го питаш, Въпросът е и дали те търсят хора.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Писах ти на лично.ТерминалТора написа: ↑съб ное 30, 2019 12:45Благодаря за съдействието, може да го питаш, Въпросът е и дали те търсят хора.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 3 Отговори
- 1362 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
нед фев 02, 2025 18:00
-
-
Линукс Минт 22 Канела
от бат-начо » вт юли 02, 2024 16:42 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 16 Отговори
- 4324 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
пон сеп 23, 2024 21:01
-
-
-
[инфо] Как да си върнем runlevel 3 в линукс
от Валсо » пет дек 27, 2024 22:53 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 332 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед дек 29, 2024 01:17
-
-
-
Програма или начин за синхронизиране на линукс с телефон
от Montoya » пон сеп 23, 2024 06:57 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 4661 Преглеждания
-
пет сеп 27, 2024 11:15
-
-
-
ScreenRec - програма за запис на екран в Линукс
от beggginer » ср ное 27, 2024 18:11 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 28 Отговори
- 5276 Преглеждания
-
съб дек 14, 2024 20:03
-