Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Честита новата 2021 година!

Вие или някой Ваш близък имате рожден ден, имен ден или празник - поздравете го тук. Официални празници и поздрави също тук.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Честита новата 2021 година!

Мнение от Mozo »

Ахахаха :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Прочетено: 1168 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Re: Честита новата 2021 година!

Мнение от Montoya »

Zeroadhesion написа:
ср яну 06, 2021 22:57
nnvviiddiiaa написа:
ср яну 06, 2021 19:56
Друг е въпроса, че няма кой да ти каже, че си се олял и да ти дръпне юздите. :сълзи:
Не можеш да разчиташ на други, трябва сам да си знаеш мярката. Който може пие, който не може - не пие. Примерно един приятел отказа алкохола, защото имаше много лошо пиянство. Не е близвал от 3 години. Един колега не е близвал от 10. Хората сами се усещат кога започва да им пречи. Само алкохолиците не се усещат. :усмивка1: Дето се вика "хуу ми става кат' си пийна." :lol: Преди прекалявах, сега се научих да се контролирам. Който не се научава на самоконтрол - или спира, или става алкохолик. :thumbright: Примерно ако пия по 2 чаши ракия, 3 вечери подред се усещам, че започвам да се изнервям излишно и КПД-то започва да ми спада, мисълта ми не тече толко бързо. Алкохолът не е безобиден наркотик, въобще дори! Който каквото иска да ми говори - системното пиене всяка вечер, както правят доста българи, влошава качеството на живот.

Честита Нова Година на всички, дано да е по-нормална от миналата! :)
Аз имах лошо пиянство, в смисъл, че не се заяждам с никой, просто като изпаднем у безтегловност се качвах на колата. Имам 2 минавания на Петрохан без да ги помня, както и няколко Драгоман - Трън също такива безпаметни. 2000-та година щях да си сгазя току що проходилото дете и това беше последният алкохол който съм изпил за следващите 16 години, дори и новогодишното шампанско не лизвах, дори и една бира не съм изпил.
Обаче дойде един момент в който ми се събраха доста трагедии така да се каже. Почнах да не мога да спя повече от 3-4 часа, заради кофти мисли. Един приятел заради който бяха повечето от тия мисли, почти го бях изгубил, но го спасиха във Враца с 4 стенда ми каза, че и той имал проблеми със съня, които се решавали с 50 мл уиски вечерно време. От тогава ако щете ми вярвайте, пия по 30-40-50 мл Ханки вечерно време и спя като къпан. Ако има зимата червено вино пия по една чаша, лятото бира или две. Не съм пил повече от това, а и ако вече съм си сипал и отпил веднъж само, не се качвам на колата. Такси или приятел.
Та може и по малко, стига да може човек да се контролира
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Поздрави!!!”