Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аз имах лошо пиянство, в смисъл, че не се заяждам с никой, просто като изпаднем у безтегловност се качвах на колата. Имам 2 минавания на Петрохан без да ги помня, както и няколко Драгоман - Трън също такива безпаметни. 2000-та година щях да си сгазя току що проходилото дете и това беше последният алкохол който съм изпил за следващите 16 години, дори и новогодишното шампанско не лизвах, дори и една бира не съм изпил.Zeroadhesion написа: ↑ср яну 06, 2021 22:57Не можеш да разчиташ на други, трябва сам да си знаеш мярката. Който може пие, който не може - не пие. Примерно един приятел отказа алкохола, защото имаше много лошо пиянство. Не е близвал от 3 години. Един колега не е близвал от 10. Хората сами се усещат кога започва да им пречи. Само алкохолиците не се усещат.nnvviiddiiaa написа: ↑ср яну 06, 2021 19:56Друг е въпроса, че няма кой да ти каже, че си се олял и да ти дръпне юздите.Дето се вика "хуу ми става кат' си пийна."
Преди прекалявах, сега се научих да се контролирам. Който не се научава на самоконтрол - или спира, или става алкохолик.
Примерно ако пия по 2 чаши ракия, 3 вечери подред се усещам, че започвам да се изнервям излишно и КПД-то започва да ми спада, мисълта ми не тече толко бързо. Алкохолът не е безобиден наркотик, въобще дори! Който каквото иска да ми говори - системното пиене всяка вечер, както правят доста българи, влошава качеството на живот.
Честита Нова Година на всички, дано да е по-нормална от миналата!![]()