Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Проект по Свят и личност

Безплатни есета, реферати, доклади, анализи и всякакви теми свързани с философията.
Антична философия, средновековна философия, съвременна философия, метафизика, онтология, епистемлогия, етика, полтическа философия, естетика, логика, философия на езика, философия на науката, рационализъм, емпиризъм.
Нова тема Отговори
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Мнения: 29946
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Репутация: 58002
пол: Жена

Проект по Свят и личност

Мнение от Kotkata68 » вт яну 09, 2018 22:16

Проект
на тема:
Създаване на СПА център в
гр. Севлиево
Заглавие на проекта:
СПА център Севлиево”Ох, баня!”
Изработили: Ръководител:

Цели и задачи на проекта:
Целта на проекта е да се създаде СПА център, който ще бъде единствен по рода си на територията на община Севлиево.
Основните задачи, които си поставяме са: да се разработят стратегии и здравна програма за жителите на Севлиево, също така привличане на туристи и свободен достъп за хората с увреждания
Обосновка на проекта:
Поради липсата на СПА център в общината както и в региона решихме, че играждането точно на такова съоражение би било благоприятно както за гражданите и гостите на града, така и за бизнеса.
Посетителите ще могат да се отдадат на пулноценен отдих и развлечение. В СПА центъра ще има обособен детски кът, кдето ще се предлагат специални програми и увеселения и ще бъде под постоянен надзор, така че родителите да бъдат спокойни за своите деца. Едно такова съоражение ще привлече и повече туристи към нашия град. Друго предимство е, че ще се отворят и немалък брой работни места, което ще допринесе за намаляване на безработицата в общината. Също така ние смятаме, че един такъв СПА център би бил благоприятен за бизнеса в града и околността поради увеличения поток от туристи. Нашият проект би се отразил положително на бизнеса и по друг начин, защото предоставя и здравна програма, която подпомага хората да запазят доброто си здраве за по дълги години и да открият пътя към подмладяването. По-добрата кондиция и измерими предимства ще са от огромна полза както за работодателите, така и за служителите. Според нас традиционните подходи към здравеопазването до момента са некоректни, т.е. едва когато работникът се разболее или пострада, се предприемат някакви мерки и се отпускат средства.
===========================

Целият материал:
Проект по Свят и личност .rar
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Прочетено: 360 пъти

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!


Нова тема Отговори

Върни се в “Философия”