Доц. Райна Балабанова
МАТЕМАТИКА II
ПРОИЗВОДНИ НА ОСНОВНИТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ ФУНКЦИИ
...
Прочетено: 718 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Задачи по Висша Математика - упражнение
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Задачи по Висша Математика - упражнение
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Българче е световен шампион по математика, решило всички задачи без нито една грешка
от Mozo » ср яну 08, 2025 12:52 » в Любопитни новиниБългарче е световен шампион по математика. Четвъртокласникът Андрей Пенчев е сред малкото, които изобщо успяват да стигнат до Световната... - 0 Отговори
- 154 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср яну 08, 2025 12:52
-
-
-
Курсови задачи по Механика
от lubomira nikolaeva » вт апр 22, 2025 21:14 » в Лафчета, лични проблеми, въпроси и ощеЗдравейте на всички. Някой би ли се навил да се заеме с решаването на шест курсови задачи по механик за 1ви курс в Технически университет. Тук пипша... - 3 Отговори
- 99 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср апр 23, 2025 18:07
-
-
-
Недостиг на преподаватели по биология, математика и химия в навечерието на учебната година
от Mozo » пон сеп 02, 2024 12:58 » в Любопитни новиниВ системата на българското образование има недостиг на учители по биология, математика и химия. Това заяви председателят на Синдиката на българските... - 0 Отговори
- 104 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 02, 2024 12:58
-
-
-
Вече 2500 лв. средно на учител, но пак липсват по математика, IT, биология, химия
от Mozo » пон сеп 09, 2024 13:20 » в Любопитни новиниПреди 15 септември най-дефицитни са кадрите в точните науки и за занималня
За София не стигат около 200, за страната - към 1000
3 варианта за... - 0 Отговори
- 75 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 09, 2024 13:20
-
-
-
ИЗПИТНА РАБОТА ПО МЕТОДИКА НА ОБУЧЕНИЕТО МАТЕМАТИКА В НАЧАЛЕН ЕТАП НА СУ - презентация
от Mozo » нед ное 10, 2024 00:24 » в МатематикаИЗПИТНА РАБОТА
ПО МЕТОДИКА НА ОБУЧЕНИЕТО
МАТЕМАТИКА В НАЧАЛЕН ЕТАП НА СУ
1.Опишете методиката за изясняване на алгоритмите за
събиране и изваждане... - 0 Отговори
- 252 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
нед ное 10, 2024 00:24
-