Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Анализ на в-к "Труд"

Безплатни реферати, доклади, есета, анализи и всякакви теми свързани с журналистиката.
Разследваща журналистика, културна журналистика, спортна журналистика, музикална журналистика, криминална журналистика, фотожурналистика, радиожурналистика, телевизионна журналистика.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 230776
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 173326
Местоположение: Somewhere In Time

Анализ на в-к "Труд"

Мнение от Mozo » вт дек 02, 2014 23:47

Първия брой на в-к „Труд” илиза на 1 март 1936година в град София. През следващите десетилетия вестникът съществува като орган на синдикатите, а от 1992 г. става частен национален всекидневник. „Труд” е информационен вестник, с утвърден и растящ авторитет сред политическите и бизнес кръгове, културния и спортен елит. Българският всекидневник е известен със своята обективна и достоверна информация. Задълбчените коментари на икономическа, политическа и социална тематика го превръщат в символ „гарантиращ свободата на словото”. Вестник “Труд” е национален всекидневник, който представя новините във всички сфери на обществения, социалния и политическия живот, както в България, така и в чужбина. Освен актуална информация, вестникът публикува и множество публицистични материали, анализи, коментари, интервюта и др., засягащи най-актуалните за българския читател теми. Всекидневникът е едно от изданията с най - голям тираж и разнообразна читателска аудитория. „Труд” е най – голямата печатна медия в България, която е важна част не само от историята на България през последните 75 години, но и от историята на българската журналистика. Според социологическите проучвания се ползва с най-висок процент на доверие сред аудиторията. Издава се от немската вестникарска група Вестдойче алгемайне цайтунг, която не се меси в редакционната политика. ”ТРУД” е съвременният “културен афиш” на страната ни.

Целият материал:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Прочетено: 332 пъти
Изображение

Нова тема Отговори

Върни се в “Журналистика”