Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Какво бих си говорила с Бареков, ако ме покани на кафе?

Безплатни реферати, доклади, есета, анализи и всякакви теми свързани с журналистиката.
Разследваща журналистика, културна журналистика, спортна журналистика, музикална журналистика, криминална журналистика, фотожурналистика, радиожурналистика, телевизионна журналистика.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Мнения: 13339
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Репутация: 41243
пол: Мъж
Местоположение: Пловдив

Какво бих си говорила с Бареков, ако ме покани на кафе?

Мнение от Льо » вт окт 14, 2014 21:42

Шуменски Университет „Епископ Константин Преславки”
ЕсеНа Тема:

Какво бих си говорила с Бареков, ако ме покани на кафе?


Написал: Проверил:
Пламена Русева доц. Д-р. Яни Милчаков
2 курс, БФ
Фак. Номер 3055

Какво бих си говорила с Бареков, ако ме покани на кафе?


Журналистиката е една от насоките, която силно ме интересува и се опитвам да следя развитието на предшествениците и да извличам максимално доброто от тях като професионалисти. Николай Бареков обаче е един от журналистите на който аз не симпатизирам. И въпреки всичко, ако ме покани на кафе от уважение ще приема поканата.
След всичко, което съм изчела за Г-н Бареков, на ендо единствено нещо му се възхищавам – на това че от водещ по кръчмите е стигнал до водещ на сутрешния блок в БТВ. Хареса ми сдържаността му , коагто се появи скандала по негов адрес причинен от Албена Вулева. Но като журналист в практиката му намирам доста пропуски и забележки, който на моменти са доста фатални. На моменти е повече от емоционален, което не мисля че трява да присъства в един журналист. Емоционалността не е признак на обективност. Изразът с който е известен Бареков „Имаме новина” – се изтърка с годините, а той продължава и така и не престава с тази клиширана реплика. Понякога се държи доста грубо с гостите си, като явно споделя симпатиите си към едни и антипатията си към други. Признак на непрофесионалност. Обективността трява да му е водеща. Прави ми доста грозно впечатление и това, че доста често прекъсва гостите си докато говорят и продължава той да говори. Понякога когато чета различни мнения по форумите и видя някое от рода на „ Бареков е див и груб селянин”, след малко размисли бих могла да се съгласяса.
И след всичката тази критика, въпреки че не аз съм човека, който ще го критикува той има и хубави и добри качества освен като професионалист, сигурно и като човек. Попринцип, ако Г-н Бареков ме покани да пием кафе, всичко което зиредих като критика, бих искала да му го кажа, да го констатира и да ми даде отговор на какво се дължат тези неща. Естествено не само това ме интересува за Бареков. Понеже и той е учил моята специалност „Българска филология”, с удоволствие бих изслушала кратък разказ на неговите студентски години, и бих желала да обменим опит и знания. Искам да разбера какви са били стъпките му по стълбата като журналист? През какви перипетии е минал по пътя си, с цената на какво е достигнал сегашната си позиция? Смята ли, че в България имаме шанс младоте, ако останем тук, а не избягаме зад граница? Искам да знам дали кариерата на журналиста, може да доведе до някакви лишения в личен план? От какво ще трябва да се откажа, ако реша да се отдам на кариерата си?
Естествено ще задам и някой и друг въпрос свързан с личния му живот, няма да пропусна да разнищя и интересни пикантерийки около интимния му свят. Изприказвали са се доста неща по негов адрес, затова има и доста материал за питане! И като завършек на срещата ни ще го попитам : „ Каква е цената на славата – коиса добрите и кои са лошите и страни? Има ли моменти когато тя тежи?”

Целият материал:
Какво бих си говорила с Бареков, ако ме покани на кафе.rar
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Прочетено: 208 пъти
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"

Нова тема Отговори

Върни се в “Журналистика”