Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Кетърингово събитие

Безплатни анализи, реферати, есета, доклади и всякакви теми, за които няма собствен раздел.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 284385
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 335764
Местоположение: Somewhere In Time

Кетърингово събитие

Мнение от Mozo »

Колеж по туризъм

Курсова работа

Кетъринг обслужване на сватба

На 21.12 2012 г. В ресторанта на хотел „Мираж” гр. Несебър ще се проведе сватбено тържество. Броят на гостите на тържеството е 120 човека. Събитието ще се състои на три етапа:
1.Сватбеният ритуал, който ще се проведе във фоайето на хотела от 17:00 часа
2. Коктейл и снимки с младоженците до 19:00
3.Тържествена вечеря и празненство от 19:00 до 01.00 часа.
На събитието ще присъстват семейство от четири човека които са мюсюлмани и за тях се изисква менюто да бъде съобразено с тяхните традиции.
Освен основното меню за тържествената вечеря, клиентите искат за коктейла след бракосъчетанието да има шампанско, минерална вода, кафе и блок маса със сладкиши.
В ресторанта наред с вечерята да има плодов бар и фонтан с шоколад.

Меню:

За коктейла- 120 бр. минерална вода
Един килограм кафе „Лаваца”
50 бр. еклери
50 бр.тарталети
50 бр. шоколадови трюфели
50 бр. петифури- разни
30 бр. бутилки шампанско „Просеко Брут”

За тържествената вечеря-
1.Салата – микс от фрезе, лоло росо, рукола, айсберг, чери домати кедрови ядки и лек лимонов дресинг 350 гр. -120 бр.
2.Предястие- домашно маринована сьомга върху доматени брускети и див лук 150 гр. -120 бр.
3.Свинско джуланче с печени картофи 450 гр – 116 бр.
4.Плата от сирена: камембер, бри, рокфор и гауда по 50 гр. на човек
За семейството неконсумиращи свинско ще се приготви „Пиле Дижон” с гарнитура от задушени зеленчуци 450 гр.-4 бр.
Напитки: 50гр. Поморийска обикновена, кока-кола продукт и мин. вода, половин бутилка вино.


Плодов бар:

5 кг. Киви
5 кг банани
5 кг ягоди
5 кг грозде
5 броя ананас
1 бр. „Финети” от 5 кг.

Цената на куверта ( коктейл, вечеря и плодов бар) е на стойност 79.90 лв
Допълнителната консумация на кафе,алкохол и безалкохолни напитки се заплаща в последствие от клиентите.
След обявения час за приключване на събитието, всеки час се заплаща допълнително по 100 лв.

Целият материал:
Прикачени файлове
Кетърингово събитие.rar
(443.56 KиБ) Свален 4 пъти
Прочетено: 20 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение
  • Планиране на кетърингово събитие
    от Mozo » чет мар 07, 2024 01:21 » в Други
    ПЛАНИРАНЕ НА КЕТЪРИНГОВО СЪБИТИЕ

    Планирането обхваща 3 етапа:
    I етап- договаряне на кетърингово събитие
    II етап- подготовка на обслужването III...
    0 Отговори
    26 Преглеждания
    Последно мнение от Mozo
    чет мар 07, 2024 01:21

Върни се в “Други”