Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Одобрявате ли новата забрана за тютюнопушене на обществен...
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Одобрявате ли новата забрана за тютюнопушене на обществен...
Одобрявате ли новата забрана за тютюнопушене на обществени места?
Прочетено: 3337 пъти

- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
- Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21
Re: Одобрявате ли новата забрана за тютюнопушене на обществен...
Разбира се - не! И не само защото аз съм пушач, а защото това е въпрос на личен избор. Също както дали човек да пие или не, а един пиян човек също може да навреди с деянията си под въздействието на алкохол. така чеее правим се на по-светци от Господ в този случай.
" Заговори, че да те видя." - Сократ
И аз мисля,като вас! 

Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием.

- Лия
- Не чух, не видях, не казах!
- Регистриран: пон яну 19, 2009 22:21
Одобрявам, не защото спрях цигарите и да не ме дразнят, а защото никога не ми е било приятна да вляза в задимен коридор, магазин, канцелария или като бързам задъхана по улицата и внезапно се нагълтам с дима на някоя миризлива евтина цигара. Освен това едва сега като непушач виждам калко много страдат от дима хората, които не пушат.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
- hrisito
- Доктор
- Регистриран: пон дек 29, 2008 12:02
Не...не...не...нееееееееееееееее! 

На сърцето не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, само си пали клада и си гори на нея !

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
А навън?Лия написа:Одобрявам, не защото спрях цигарите и да не ме дразнят, а защото никога не ми е било приятна да вляза в задимен коридор, магазин, канцелария или като бързам задъхана по улицата и внезапно се нагълтам с дима на някоя миризлива евтина цигара. Освен това едва сега като непушач виждам калко много страдат от дима хората, които не пушат.

- Лия
- Не чух, не видях, не казах!
- Регистриран: пон яну 19, 2009 22:21
пример: снощи бях на открита кръчма, просто седнах на маса далеч от пушачиMozo написа:А навън?Лия написа:Одобрявам, не защото спрях цигарите и да не ме дразнят, а защото никога не ми е било приятна да вляза в задимен коридор, магазин, канцелария или като бързам задъхана по улицата и внезапно се нагълтам с дима на някоя миризлива евтина цигара. Освен това едва сега като непушач виждам калко много страдат от дима хората, които не пушат.
нека си се стровят като искат

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
- hrisito
- Доктор
И навън ли е забрнено?!Mozo написа:А навън?Лия написа:Одобрявам, не защото спрях цигарите и да не ме дразнят, а защото никога не ми е било приятна да вляза в задимен коридор, магазин, канцелария или като бързам задъхана по улицата и внезапно се нагълтам с дима на някоя миризлива евтина цигара. Освен това едва сега като непушач виждам калко много страдат от дима хората, които не пушат.

На сърцето не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, само си пали клада и си гори на нея !

- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
Всичко опира не до здравето на населението, а до сриването на производството в нашата държава, заради един изкуствено създаден съюз. Понеже по всички други критерии отговаряме, та само тютюнопушенето ни е кусура. Сега ще тържествува дрогата, както в други страни след забраната и драстично вдигане на цените на цигарите, започва масова употреба на "трева" поради простия факт, че тя се набавя на много по-ниски цени
. Добре ще ако се замисли този народ, а не да скача първосигнално.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
И навън, и навънhrisito написа:И навън ли е забрнено?!Mozo написа:А навън?Лия написа:Одобрявам, не защото спрях цигарите и да не ме дразнят, а защото никога не ми е било приятна да вляза в задимен коридор, магазин, канцелария или като бързам задъхана по улицата и внезапно се нагълтам с дима на някоя миризлива евтина цигара. Освен това едва сега като непушач виждам калко много страдат от дима хората, които не пушат.

Все още не е приет законът, но като ги знам нашите какви льоловци са, очаквам всеки момент...
Не се бях замислял... Гадна работаМи_ми написа:Всичко опира не до здравето на населението, а до сриването на производството в нашата държава, заради един изкуствено създаден съюз. Понеже по всички други критерии отговаряме, та само тютюнопушенето ни е кусура. Сега ще тържествува дрогата, както в други страни след забраната и драстично вдигане на цените на цигарите, започва масова употреба на "трева" поради простия факт, че тя се набавя на много по-ниски цени. Добре ще ако се замисли този народ, а не да скача първосигнално.

- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
И навън. Дори ако си в заведение външно, но си под чадър нямаш право да пушиш.hrisito написа:И навън ли е забрнено?!Mozo написа:А навън?Лия написа:Одобрявам, не защото спрях цигарите и да не ме дразнят, а защото никога не ми е било приятна да вляза в задимен коридор, магазин, канцелария или като бързам задъхана по улицата и внезапно се нагълтам с дима на някоя миризлива евтина цигара. Освен това едва сега като непушач виждам калко много страдат от дима хората, които не пушат.
Последна промяна от Ми_ми на пет май 15, 2009 11:48, променено общо 1 път.
- hrisito
- Доктор

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Джо Байдън налага забрана за добив на нефт и газ
от Mozo » вт яну 07, 2025 13:08 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 54 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт яну 07, 2025 13:08
-
-
- 0 Отговори
- 69 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
съб юни 29, 2024 12:54
-
-
ГЕРБ предлага пълна забрана на вейповете (ВИДЕО)
от Mozo » пет фев 07, 2025 12:31 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 41 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет фев 07, 2025 12:31
-
-
-
Финландия планира да се оттегли от конвенцията за забрана на противопехотните мини
от Mozo » ср апр 02, 2025 12:28 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 37 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср апр 02, 2025 12:28
-
-
-
Депутатите единодушно приеха на първо четене пълната забрана на вейповете
от Mozo » ср фев 12, 2025 12:48 » в Любопитни новини - 5 Отговори
- 151 Преглеждания
-