Едно време много го харесвах, но вече не толкова. Преди можеше да се научат доста неща, но сега въпросите станаха нещо от сорта: "Как се е казвало кучето на братовчеда на лелята на Майкъл Джексън"

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Какво е това и къде го гледаш?
По БНТ. А стани богат нещо не ми харесва. Поне с този водещ. Немския вариант е с един и същи водещ от самото начало. Повече от 20 години. И по една и съща телевизия.
Те вече втори сезон дават, всеки божи ден и ти не си чувала, браво
Спиш ли, що ли
Да, много хора правят аналогия с "Минута е много". Разликата е там, че в "Последният печели" има още повече въпроси, но пък водещият е доста неграмотен. Всичките ми уважения към Орлин Горанов, но не съм очаквал да е толкова неграмотен, всяко предаване подскачам от нерви и се чудя как така от БНТ са свалили толкова качеството и не се намери някой да го научи на 2-3 елементарни правила на българсикя език. Този човек излага цялата медия, където водещите обикновено са еталон за правилна дикция и много добра езикова култура. В това отношение Петър Вучков е класи над Орлин Горанов.шони написа: ↑пет дек 31, 2021 12:25Предишните сезони не пропусках "Стани богат", но откакто по К1 върви предаването "Последният печели", въпросното шоу по БТВ ми изглежда прекалено комерсиализирано. Акцентът е върху внушението, втълпяването дори и след това върху самото знание. Направете си труда и вижте за единица време колко много нови и интересни неща ще видите и научите от предаването на К1. Все пак не бива да забравяме, че двете телевизионни продукции имат различна философия. Шоуто с водещ О. Горанов се доближава до легендарното за мен "Минута е много".
Да, свикнахме.