Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Одобрявате ли задължителното гласуване?
- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Одобрявате ли задължителното гласуване?
Въпросът е ясен. 
Прочетено: 1444 пъти

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
Re: Одобрявате ли задължителното гласуване?
Одобрявам, само да въведат и изискване за средно образование и ще станат нещата, поне ще се елиминират кебапчетата в някои квартали.
Съвсем отделен е въпроса, дали тази глоба ще бъде налагана на да речем хората в чужбина, които най близката им секция за гласуване е на един ден път със самолет?
как и кой ще определя на кой да му се наложи глоба, а пък после как мислят да я съберат тази глоба?
Съвсем отделен е въпроса, дали тази глоба ще бъде налагана на да речем хората в чужбина, които най близката им секция за гласуване е на един ден път със самолет?
как и кой ще определя на кой да му се наложи глоба, а пък после как мислят да я съберат тази глоба?
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Абсолютно "за" съм, но тия глоби наистина са несъбираеми къмм момента. Единствено циганите могат да ударят със социалните помощи.

- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Гербас хванаха пиниза да си пишат квото си искат по протоколите и сега, ще се бият в гърдите, как цяла България гласува за тях 

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- Льо
- Луд за връзване
Дрън-дрън, ама точно така ще стане.
- MalamiR
- Металист
Мен ми е много чудно циганите наистина как ще си плащат глобите? 
...ааа чакай. Те им дават пари, за да гласуват... Верно!

...ааа чакай. Те им дават пари, за да гласуват... Верно!

- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Не!Това е регрес, като ще връщат задължителното гласуване да върнат направо и Член 1 на НРБ!Гласуването е право на всеки гражданин а не задължение, когато си запънат миризливите слоясани дирници и заслужат доверието и уважението ми сам ще отида да гласувам, това което са намислили да ме подкарват, като овца просто не са познали!
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
- MalamiR
- Металист
Според мен е добре, че го направиха задължителното гласуване, за да може гласът ти да не се разпределя за другите партии. Отиваш, пускаш една невалидна бюлетина и си ти...Tsurugi написа:Не!Това е регрес, като ще връщат задължителното гласуване да върнат направо и Член 1 на НРБ!Гласуването е право на всеки гражданин а не задължение, когато си запънат миризливите слоясани дирници и заслужат доверието и уважението ми сам ще отида да гласувам, това което са намислили да ме подкарват, като овца просто не са познали!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Естествено, аз не мога да разбера какво е това реване, при положение че всеки може да отиде и да даде невалиден вот.

- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Това се прави по нормалният начин чрез съответните корекции в законовата нормативна база касаеща изборният процес а не така, както искат да го направят с рогите напред.MalamiR написа:Според мен е добре, че го направиха задължителното гласуване, за да може гласът ти да не се разпределя за другите партии.
Аз не рева а изразявам гражданската си позиция, както и несъгласието си с подобна тъпанарска практика.Ти, като човек с демократични разбирания би трябвало наѝ-добре да разбираш гледната ми точка или поне така би трябвало да бъде според мен.Mozo написа:Естествено, аз не мога да разбера какво е това реване, при положение че всеки може да отиде и да даде невалиден вот.
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Така е, но аз не съм визирал конкретно теб, а всеобщия рев. Иначе определено едно такова решение е на ръба и дори леко го прескача, но понякога трябват жертви 

- Льо
- Луд за връзване
Какво като дам невалиден вот? Отишъл и гласувал ме броят, а в протокола, за кой съм гласувал, решават писарушките. На бас, че на следващите избори герб ще са с огромно мнозинство.Mozo написа:Естествено, аз не мога да разбера какво е това реване, при положение че всеки може да отиде и да даде невалиден вот.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
На бас, че няма
И стига мрънка против ГЕРБ, защото това беше решение още от времето на Станишев, а сега е предложено от ПФ. Крайно време е да стане и да се тури ред в кочината и особено важното да се разкарат ДПС от парламента. Само за това съм съгласен да платя каквато и да било цена, дори и да ме управляват БСП. Само онези да ги няма там!

- Льо
- Луд за връзване
Естествено, че всички останали са виновни, а герб не са 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Гласуване с машина и на хартия: Важно предупреждение за изборите 2 в 1
от Mozo » чет май 23, 2024 12:14 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 101 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет май 23, 2024 12:14
-
-
-
Бързата работа – срам за депутата: След ритуално гласуване 51-о НС остава без председател
от Mozo » ср ное 27, 2024 14:11 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 73 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср ное 27, 2024 14:11
-