Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Mozo написа:И има защо![]()
Kpuc написа:Вчера се опитах да убедя един антиквар да си сложи FF или Chrome, но без никакъв успех. След това той се опита да ме убеди, че IE не е дърво, но в крайна сметка си призна, че е. Свикнал с него и не ще да погледне друго
Дървено философско магаре! Той е такъв, да не помислиш, че казвам нещо за тебNUCLEAR QUEEN написа:и аз се инАтех в началото,но тозИ е по-голямо магаре и от мене
Хубаво слагаш тема, но всеки с вкуса си. Което ми напомня, че от доста време съм с оригиналната. А жестовете са уникални, ако човека не разбере за какво са поне ще може да си рисуваMozo написа:Такива хич не ги питам. Инсталирам го, слагам доста приятна на изглед тема, задължително слагам приставката за жестовете и те капитулират почти веднага.
И лекичък. Но има 2 неща, поради които го ползвам само когато спешно ми трябва да проверя нещо в нета:beggginer написа:Chrome ползвам в момента. Изключително приятен и семпъл.
Сложи си Noia Extreme и пак ще си говоримKpuc написа:Хубаво слагаш тема, но всеки с вкуса си. Което ми напомня, че от доста време съм с оригиналната.Mozo написа:Такива хич не ги питам. Инсталирам го, слагам доста приятна на изглед тема, задължително слагам приставката за жестовете и те капитулират почти веднага.