Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Хаха..Mozo написа:Цупльовци![]()
Нямам право да се меся, когато не си ми на масата и не се пинеш да плащаш, щото при мен празно няма. Нямам ли пари за бакшиш не влизам в заведение. Тука не става въпрос за възможности.MalamiR написа:Не се и съмнявам в твоите възможности, но нямаш право да насаждаш на хората какво да правят. Това дали да остави бакшиш, или не, си е негово лично решение. Ако не му харесва обслужването и не го вижда като такова "на високо ниво", като теб, значи няма да остави.Льо написа:Много мразя да съм на маса с някой, де се пине да плати и да не остави бакшиш поне 10%. Права го за две стинки на момента, без значка кой се пада. Днеска пак се случи, хем ме познава тоя френд, хем е сърбал същата попара и то май няколко пъти, щото е адски стиснат, но не му иде акъла. Нацупи се , ама ще му мине.
Става въпрос за много високо ниво на обслужване, макар и в махленско капанче.
Ако е стиснат... Ами, такъв си е. Нямаш право да се месиш в решенията на човек. И аз да съм, и аз бих се нацупил.