Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Благодаря за съвета.Zeroadhesion написа:Предлагам ти да се насочиш към модел с поне 1GB рам.шони написа:Зеро, става дума за huawei Ascend Y511.
На доктор ходил ли си скороyanku написа:Със сугурност при мен времето прекарано със смартфона е над 6 часа. Както кза Монти, така и аз доста от времето прекарвам в чат само тука ми се събират около 3 часа. Другото е в разговори, там пак съм около 3 часа на ден. Когато нямах телефон бях като болен. Самото ръчкане в менюто ми доставя удоволствие![]()
![]()
Да, откри ми остър бронхитMozo написа:На доктор ходил ли си скоро![]()
![]()
![]()
Шони горещо ти препоръчвам XiaoMi Mi 4 върви около $220, но всяка една стотинка си струват.шони написа:Аз сменям компанията и абонаментния план, та се заглеждам по едно китайче- Хайвей, нещо подобно беше. Та не знам дали са читави.
Психиатър естествено. Обаче ще трябва да се съберем всички, за да получим намаление.Mozo написа:На лекар...
Льо написа:Психиатър естествено. Обаче ще трябва да се съберем всички, за да получим намаление.Mozo написа:На лекар...
Моз, ти отиваш сам в работилницата за да ти терминират платките и да получиш нови - намаление няма
Няма шанс, те повечето киснат във суратефтер и играят игриKotkata68 написа:Абе стига го лекувахте, момичето.![]()
![]()
Тя е обяснила, че няма други занимания и затова си щрака там. Аз нямам и пет минути за заигравки с него, но само защото нямам време, иначе ако имам и като не съм на компа, като нищо ще се зомбирам и аз.