Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Одобрявате ли стипендиите за роми?

Барометър на общественото мнение :) .

Одобрявате ли стипендиите за "деца" от ромски произход?

Да.
0
Няма гласове
Не.
10
100%
Не мога да преценя.
0
Няма гласове

Общо гласове: 10

Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист
Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28

Re: Одобрявате ли стипендиите за роми?

Мнение от MalamiR »

chereshka88 написа:
MalamiR написа:Много ясно, че не одобрявам. Това е поредната малоумщина в абсурдната ни държава.
За какво да им се дават стипендии? Това са цигани и мисленето им е съвсем различно. Какво имам предвид - това, че ще си вземат паричките, слагат ги в джоба или ги носят на родителите си и толкова. Пак мяма да ходят на училище.
Аз като съм бил винаги пълен отличник, какво? Един лев не съм видял да ми се даде. Давали са ми грамоти, медали, дипломи и т.н. Да направят така и за циганите... :sick:
Те ще се опитат да продадат медалите :toothy10: :toothy10: :toothy10:
:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Споко, то там не е истинско златото. :p
Да не говорим, че никой ром няма да се напъне за единия медал или грамота. =;
Прочетено: 1050 пъти

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!

Потребителски аватар
chereshka88
Доктор
Доктор
Регистриран: вт юли 08, 2014 12:00
Контакти:

Мнение от chereshka88 »

MalamiR написа:
chereshka88 написа:
MalamiR написа:Много ясно, че не одобрявам. Това е поредната малоумщина в абсурдната ни държава.
За какво да им се дават стипендии? Това са цигани и мисленето им е съвсем различно. Какво имам предвид - това, че ще си вземат паричките, слагат ги в джоба или ги носят на родителите си и толкова. Пак мяма да ходят на училище.
Аз като съм бил винаги пълен отличник, какво? Един лев не съм видял да ми се даде. Давали са ми грамоти, медали, дипломи и т.н. Да направят така и за циганите... :sick:
Те ще се опитат да продадат медалите :toothy10: :toothy10: :toothy10:
:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Споко, то там не е истинско златото. :p
Да не говорим, че никой ром няма да се напъне за единия медал или грамота. =;
:thumbright: :съгласен: със сигурност
“Oблечени от глава до пети в любов. Това е единствената марка, която никога не излиза от мода!”
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Мнение от шони »

Естествено че не одобрявам, защото това е вид дискриминация спрямо българчетата, както и поредното доказателство, че в тоя ЕС нещо тотално е сгрешено. Получава се така, че болшинството обгрижва чужди и враждебни малцинства. Ами ако и българските деца започнат да не ходят на училище?! и на тях ли ще започнат да им дават по 30 сребърника, та да влязат в класните стаи?! В образованието трябва да има консерватизъм, а не така с лека ръка да се заличават традиции, доказали се в практиката.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

шони написа:Естествено че не одобрявам, защото това е вид дискриминация спрямо българчетата, както и поредното доказателство, че в тоя ЕС нещо тотално е сгрешено. Получава се така, че болшинството обгрижва чужди и враждебни малцинства.
Не е грешка, а ужасно предателство.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
golgel
Ветеран
Ветеран
Регистриран: съб яну 08, 2011 20:17

Мнение от golgel »

Не само че не одобрявам стипендиите за цигойнерите, но трябва да спрат социалните помощи на майките им, които в редки случаи са над 15 години. Ако не им отърва да вървят на майната си.
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

golgel написа:Не само че не одобрявам стипендиите за цигойнерите, но трябва да спрат социалните помощи на майките им, които в редки случаи са над 15 години. Ако не им отърва да вървят на майната си.
Да. Съгласен съм и за помощите им да се отнемат... Не може циганите да си позволят да имат по 5+ деца, а българите да се чудим как едно да си направим и как да го гледаме... :tard:

Потребителски аватар
chereshka88
Доктор
Доктор
Контакти:

Мнение от chereshka88 »

MalamiR написа:
golgel написа:Не само че не одобрявам стипендиите за цигойнерите, но трябва да спрат социалните помощи на майките им, които в редки случаи са над 15 години. Ако не им отърва да вървят на майната си.
Да. Съгласен съм и за помощите им да се отнемат... Не може циганите да си позволят да имат по 5+ деца, а българите да се чудим как едно да си направим и как да го гледаме... :tard:
Това винаги съм си го мислила и аз :evil: ние с повече страх като че ли подхождаме към тази стъпка.. и как няма..едно дете трудно гледаме,а да не говорим, ако искаме да имаме повече :booty: и най ми е смешно и нелепо, когато дойде някой и каже, че трябва да се оправя демографската криза =;
“Oблечени от глава до пети в любов. Това е единствената марка, която никога не излиза от мода!”
Потребителски аватар
WonG
Audi Fan
Audi Fan
Регистриран: пет ное 14, 2014 11:45

Мнение от WonG »

Ако няма помощи - няма да има цигани на изборите. :усмивка1:

Изображение

Потребителски аватар
chereshka88
Доктор
Доктор
Контакти:

Мнение от chereshka88 »

Дамм.. то всичко е измислено :booty:
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

WonG написа:Ако няма помощи - няма да има цигани на изборите. :усмивка1:
Тъжно, но факт... И накрая ще си останат само те в България. Особено с постоянното им множене. :sick: :sick: :sick:

Нова тема Отговори

Върни се в “Анкети”