Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Одобрявате ли "изтерясването" в тв шоуто "Х - фактор" в национален ефир?

Барометър на общественото мнение :) .

Одобрявате ли "изтерясването" в тв шоуто "Х - фактор" в национален ефир?

Да, напълно в кръга на нормалното.
5
38%
По-скоро да, но с някои дребни забележки.
0
Няма гласове
По-скоро не.
1
8%
Категорично отхвърлям подобни прояви в национален ефир.
0
Няма гласове
Не гледам шоуто.
7
54%
Нямам позиция.
0
Няма гласове

Общо гласове: 13

Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Re: Одобрявате ли "изтерясването" в тв шоуто "Х - фактор" в национален ефир?

Мнение от Freyja »

шони написа:
Freyja написа:За какво "истерясване" точно става въпрос?Теб те дразни това,че са усилили звука,или...?И какво общо има националния ефир...?
Това е шоу,така и трябва да бъде.
Не го бях гледала,ама ей сега пуснах финалистите.Кристиан ми хареса повече,особено с "Позови меня".Вариацията на бай-ти Василовата любов нещо не ми допадна... :roll:
Фрея, не се прави че не се сещаш за какво иде реч. Под "изтерясване" имах предвид това "аууу" и пр. във вариантите му, което след всяко следващо издание на това шоу става все по-крайно и дразнещо слуха ни. При следващото издание на "Х - фактор" изтерясването ще достигне "кулминацията си" под формата на симулирани масови припадъци от мним екстаз. Комерсиализация в действие. :evil:
Това е музикално шоу,все пак.Не виждам с какво е по-дразнещо от футболен мач и крещящите му фенове,например.На теб като не ти уйдисва,си го намали до степен приемлива за слуха ти или просто не го гледай.Клакьори има във всички предавания от този тип,а телевизиите се издържат точно от тази комерсиализация за която говориш.
Прочетено: 903 пъти
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

Ми_ми написа:Според мен е напълно нормално това изтерясване, което се случваше снощи по време на концерта за финал на шоуто. Ако сте обърнали внимание, изтерясването произлизаше от момичета и момчета в тийнейджърска възраст, а всички останали просто се забавляваха, бяха доволни от това, което виждат и чуват, и не мисля, че трябва да ги осъждаме по някакъв начин. Аз също гледах и слушах с огромен интерес пред телевизора у дома и изпитах невероятно удоволствие от гласа на Християна, която просто е ангелогласна. Русначето Кристиян изпя добре песента на Любе, но дуета с Васил Найденов му дойде в повече и не успя да се надскочи, а песента на Емил Димитров просто не биваше да му я дават да я пее, защото я смачка и беше голямо разочарование - въпрос на гласови възможности.
Та да се върна за изтерясването - когато си в залата на концерт няяяма начин да останеш равнодушен, иначе защо си там?!
Абсолютно точно. :thumbright: Да не сме гледали и слушали с едни очи и уши? 8-[ :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Мнение от шони »

Freyja написа:
шони написа:
Freyja написа:За какво "истерясване" точно става въпрос?Теб те дразни това,че са усилили звука,или...?И какво общо има националния ефир...?
Не го бях гледала,ама ей сега пуснах финалистите.Кристиан ми хареса повече,особено с "Позови меня".Вариацията на бай-ти Василовата любов нещо не ми допадна... :roll:
Фрея, не се прави че не се сещаш за какво иде реч. Под "изтерясване" имах предвид това "аууу" и пр. във вариантите му, което след всяко следващо издание на това шоу става все по-крайно и дразнещо слуха ни. При следващото издание на "Х - фактор" изтерясването ще достигне "кулминацията си" под формата на симулирани масови припадъци от мним екстаз. Комерсиализация в действие. :evil:
Това е музикално шоу,все пак.Не виждам с какво е по-дразнещо от футболен мач и крещящите му фенове,например.На теб като не ти уйдисва,си го намали до степен приемлива за слуха ти или просто не го гледай.Клакьори има във всички предавания от този тип,а телевизиите се издържат точно от тази комерсиализация за която говориш.
:съгласен: Точно за платената публика, клакьорите, ставаше дума. А що се отнася до звука на телевизора, нищо по-лесно от това. :съгласен: Футболен мач от родните терени :evil4: и музикално шоу. :-k
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола
Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21

Мнение от Ми_ми »

Kotkata68 написа:
Ми_ми написа:Според мен е напълно нормално това изтерясване, което се случваше снощи по време на концерта за финал на шоуто. Ако сте обърнали внимание, изтерясването произлизаше от момичета и момчета в тийнейджърска възраст, а всички останали просто се забавляваха, бяха доволни от това, което виждат и чуват, и не мисля, че трябва да ги осъждаме по някакъв начин. Аз също гледах и слушах с огромен интерес пред телевизора у дома и изпитах невероятно удоволствие от гласа на Християна, която просто е ангелогласна. Русначето Кристиян изпя добре песента на Любе, но дуета с Васил Найденов му дойде в повече и не успя да се надскочи, а песента на Емил Димитров просто не биваше да му я дават да я пее, защото я смачка и беше голямо разочарование - въпрос на гласови възможности.
Та да се върна за изтерясването - когато си в залата на концерт няяяма начин да останеш равнодушен, иначе защо си там?!
Абсолютно точно. :thumbright: Да не сме гледали и слушали с едни очи и уши? 8-[ :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Така сме направили явно :) :) :)

" Заговори, че да те видя." - Сократ

rado84
VIP
VIP
Регистриран: съб дек 11, 2010 23:39

Мнение от rado84 »

Не само шоуто не гледам, ами изобщо не гледам и телевизия, така че нямам ник'ва представа за к'во става въпрос тука. :roll:
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

шони написа:
Freyja написа:
шони написа:
:съгласен: Точно за платената публика, клакьорите, ставаше дума.
Ами,това и е работата.Платените зрители са от време оно...А това,че ефирът е национален не е гаранция за качество.Каквато нацията,такива и ефирите и.
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Freyja написа:Каквато нацията,такива и ефирите и.
Именно, трагедията е пълна.
Изображение
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Мнение от kim75 »

Напълно нормално си е. От моите любимци тази година отпадна Стивън /и бях много нещастна!/, а финалът беше вълнуващ, както очаквах, с другите ми двама любимци! Кристиан ми е по- голяма тръпка, исках той да спечели, но и на адашката му Християна победата е заслужена. :headbang: Какъв финал! Точно за изтерясване! :angel4:
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Горката, още не си излязла от филма :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Мнение от kim75 »

Тихути! :toothy10:
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Потребителски аватар
chereshka88
Доктор
Доктор
Регистриран: вт юли 08, 2014 12:00
Контакти:

Мнение от chereshka88 »

Kotkata68 написа:Да, напълно нормално е. До сега гледах финала, кипърката, която спечели, пее невероятно и абсолютно заслужено спечели. :)
:thumbright: Съгласна съм с теб, Коте. Аз също гледах финала, а и не само него, изгледала съм почти всички концерти и страшно много ми харесаха :mrgreen:
“Oблечени от глава до пети в любов. Това е единствената марка, която никога не излиза от мода!”
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Анкети”