Това е музикално шоу,все пак.Не виждам с какво е по-дразнещо от футболен мач и крещящите му фенове,например.На теб като не ти уйдисва,си го намали до степен приемлива за слуха ти или просто не го гледай.Клакьори има във всички предавания от този тип,а телевизиите се издържат точно от тази комерсиализация за която говориш.шони написа:Фрея, не се прави че не се сещаш за какво иде реч. Под "изтерясване" имах предвид това "аууу" и пр. във вариантите му, което след всяко следващо издание на това шоу става все по-крайно и дразнещо слуха ни. При следващото издание на "Х - фактор" изтерясването ще достигне "кулминацията си" под формата на симулирани масови припадъци от мним екстаз. Комерсиализация в действие.Freyja написа:За какво "истерясване" точно става въпрос?Теб те дразни това,че са усилили звука,или...?И какво общо има националния ефир...?
Това е шоу,така и трябва да бъде.
Не го бях гледала,ама ей сега пуснах финалистите.Кристиан ми хареса повече,особено с "Позови меня".Вариацията на бай-ти Василовата любов нещо не ми допадна...
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Одобрявате ли "изтерясването" в тв шоуто "Х - фактор" в национален ефир?
Re: Одобрявате ли "изтерясването" в тв шоуто "Х - фактор" в национален ефир?
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Абсолютно точно.Ми_ми написа:Според мен е напълно нормално това изтерясване, което се случваше снощи по време на концерта за финал на шоуто. Ако сте обърнали внимание, изтерясването произлизаше от момичета и момчета в тийнейджърска възраст, а всички останали просто се забавляваха, бяха доволни от това, което виждат и чуват, и не мисля, че трябва да ги осъждаме по някакъв начин. Аз също гледах и слушах с огромен интерес пред телевизора у дома и изпитах невероятно удоволствие от гласа на Християна, която просто е ангелогласна. Русначето Кристиян изпя добре песента на Любе, но дуета с Васил Найденов му дойде в повече и не успя да се надскочи, а песента на Емил Димитров просто не биваше да му я дават да я пее, защото я смачка и беше голямо разочарование - въпрос на гласови възможности.
Та да се върна за изтерясването - когато си в залата на концерт няяяма начин да останеш равнодушен, иначе защо си там?!

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Freyja написа:Това е музикално шоу,все пак.Не виждам с какво е по-дразнещо от футболен мач и крещящите му фенове,например.На теб като не ти уйдисва,си го намали до степен приемлива за слуха ти или просто не го гледай.Клакьори има във всички предавания от този тип,а телевизиите се издържат точно от тази комерсиализация за която говориш.шони написа:Фрея, не се прави че не се сещаш за какво иде реч. Под "изтерясване" имах предвид това "аууу" и пр. във вариантите му, което след всяко следващо издание на това шоу става все по-крайно и дразнещо слуха ни. При следващото издание на "Х - фактор" изтерясването ще достигне "кулминацията си" под формата на симулирани масови припадъци от мним екстаз. Комерсиализация в действие.Freyja написа:За какво "истерясване" точно става въпрос?Теб те дразни това,че са усилили звука,или...?И какво общо има националния ефир...?
Не го бях гледала,ама ей сега пуснах финалистите.Кристиан ми хареса повече,особено с "Позови меня".Вариацията на бай-ти Василовата любов нещо не ми допадна...

"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
- Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21
Така сме направили явноKotkata68 написа:Абсолютно точно.Ми_ми написа:Според мен е напълно нормално това изтерясване, което се случваше снощи по време на концерта за финал на шоуто. Ако сте обърнали внимание, изтерясването произлизаше от момичета и момчета в тийнейджърска възраст, а всички останали просто се забавляваха, бяха доволни от това, което виждат и чуват, и не мисля, че трябва да ги осъждаме по някакъв начин. Аз също гледах и слушах с огромен интерес пред телевизора у дома и изпитах невероятно удоволствие от гласа на Християна, която просто е ангелогласна. Русначето Кристиян изпя добре песента на Любе, но дуета с Васил Найденов му дойде в повече и не успя да се надскочи, а песента на Емил Димитров просто не биваше да му я дават да я пее, защото я смачка и беше голямо разочарование - въпрос на гласови възможности.
Та да се върна за изтерясването - когато си в залата на концерт няяяма начин да останеш равнодушен, иначе защо си там?!Да не сме гледали и слушали с едни очи и уши?
![]()
![]()
![]()

" Заговори, че да те видя." - Сократ
Не само шоуто не гледам, ами изобщо не гледам и телевизия, така че нямам ник'ва представа за к'во става въпрос тука. 

Ами,това и е работата.Платените зрители са от време оно...А това,че ефирът е национален не е гаранция за качество.Каквато нацията,такива и ефирите и.шони написа:Freyja написа:Това е музикално шоу,все пак.Не виждам с какво е по-дразнещо от футболен мач и крещящите му фенове,например.На теб като не ти уйдисва,си го намали до степен приемлива за слуха ти или просто не го гледай.Клакьори има във всички предавания от този тип,а телевизиите се издържат точно от тази комерсиализация за която говориш.шони написа:Фрея, не се прави че не се сещаш за какво иде реч. Под "изтерясване" имах предвид това "аууу" и пр. във вариантите му, което след всяко следващо издание на това шоу става все по-крайно и дразнещо слуха ни. При следващото издание на "Х - фактор" изтерясването ще достигне "кулминацията си" под формата на симулирани масови припадъци от мним екстаз. Комерсиализация в действие.Freyja написа:За какво "истерясване" точно става въпрос?Теб те дразни това,че са усилили звука,или...?И какво общо има националния ефир...?
Не го бях гледала,ама ей сега пуснах финалистите.Кристиан ми хареса повече,особено с "Позови меня".Вариацията на бай-ти Василовата любов нещо не ми допадна...Точно за платената публика, клакьорите, ставаше дума.
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Именно, трагедията е пълна.Freyja написа:Каквато нацията,такива и ефирите и.

- kim75
- Академик
- Регистриран: чет май 08, 2008 01:35
Напълно нормално си е. От моите любимци тази година отпадна Стивън /и бях много нещастна!/, а финалът беше вълнуващ, както очаквах, с другите ми двама любимци! Кристиан ми е по- голяма тръпка, исках той да спечели, но и на адашката му Християна победата е заслужена.
Какъв финал! Точно за изтерясване! 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Горката, още не си излязла от филма

- chereshka88
- Доктор
- Регистриран: вт юли 08, 2014 12:00
- Контакти:
Kotkata68 написа:Да, напълно нормално е. До сега гледах финала, кипърката, която спечели, пее невероятно и абсолютно заслужено спечели.

“Oблечени от глава до пети в любов. Това е единствената марка, която никога не излиза от мода!”
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Желязков: Утре ще е ден на национален траур в памет на загиналите в Кочани
от Mozo » пон мар 17, 2025 12:22 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 57 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон мар 17, 2025 12:22
-
-
-
Осъдиха за корупция бившия треньор на китайския национален отбор по футбол
от Mozo » пет дек 13, 2024 12:40 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 55 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет дек 13, 2024 12:40
-
-
-
Украйна върна над €10 милиона на гражданите си чрез програма "Национален кешбек"
от Mozo » вт юни 17, 2025 11:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 53 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт юни 17, 2025 11:46
-
-
-
Директорът на Национален фонд "Култура": Трябваше да спасим парите от ПВУ, няма да има нулева година
от Mozo » пет сеп 20, 2024 13:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 42 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет сеп 20, 2024 13:04
-