От близо година съм безработна и това меко казано ме влудява!

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
И аз.drackon написа:Не съм бил безработен и съм в паника от подобна възможност. И тъй като съм на възраст, шансът да намеря работа е хипотетичен...
Техническа потдръжка ли?Mozo написа:Номер едно клонящ доста към номер 3![]()
![]()
. Поддържам видеонаблюдението на Търговска Верига "Европа" за София, плюс няколко града.
Ким и сто години да не работя няма да ми се отрази негативно![]()
![]()
Блазе ти.Kotkata68 написа:№1 клоняща към №3![]()
Сега съм касиер във фризьорски салон. Никога не съм била безработна, но пък имам много дълги периоди когато не съм работила, защото не съм искала. Ако се понапъна, може и да докарам 8-10 години общ трудов стаж, с майчинството от три години. Работя когато ми стане много скучно, но бързо ми минава.Обичам да си седя вкъщи, домошар съм и не ми пречи.
Ами, камерите са вързани кам компютри, а тези компютри някой трябва да ги поддържаkim75 написа:Техническа потдръжка ли?Mozo написа:Номер едно клонящ доста към номер 3![]()
![]()
. Поддържам видеонаблюдението на Търговска Верига "Европа" за София, плюс няколко града.
Ким и сто години да не работя няма да ми се отрази негативно![]()
![]()
![]()
Вероятно имаш запаси, затова си толкова спокоен.
На това изречение му липсва логикатаKotkata68 написа:Никога не съм била безработна, но пък имам много дълги периоди когато не съм работила
Аз много добре те разбрах, но няма такъв филм. "Безработен" означава, че не работиш, поради каквито и да било причиниKotkata68 написа:Що се правиш, на неразбрал? А, уж претендираш за логическа мисъл.![]()
За мен безработен е, да те съкратят, да не можеш да си намериш работа колкото и да искаш. При мен това го няма! Когато съм искала да работя, винаги съм започвала. Не съм работила, защото не съм искала.Офтопик: