Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"За" или "Против" закона за цифровизация на телевизията?

Барометър на общественото мнение :) .

"За" или "Против" закона за цифровизация на телевизията?

1. За
2
14%
2. Против
7
50%
3. Какъв е този закон?
3
21%
4. Нямам мнение
2
14%

Общо гласове: 14

Потребителски аватар
lyubo
Начинаещ
Регистриран: пон мар 30, 2009 23:25

Re: "За" или "Против" закона за цифровизация на телевизията?

Мнение от lyubo »

Аз съм за и против.
Добре всичко става цифрово но който неможе да си позволи такъв ТВ какво да прави да слуша радио ли?Твърдо не.Да вземат да пуснат цифрова ефирна ТВ, но да оставят аналовата поне още 2 години мин. защото не всеки може да си позволи да си купи ЛСД ТВ да поддърва цифрова ТВ.

ПП.: Те даже цифровите оператори предлагат много малко цифрови канали. Да уточня цифров през HDMI на вашия ТВ, ако нямате HDMI, това не е цифрова.По Скарт кабел се предават само аналови сигнали.HDMI- HDMI- ифрови сигнали.Не си мислетя че като си пуснете примерно Булсатком гледате цифрова ТВ това са лъжи.За цифровата ТВ се плаща допълнително и те засега ако не лъжа са само 3-4 канала (дискавари евроспорт и още 2-3 но не съм сигурен за тях). Пък ако държавата направи всички Тв цифрови незнам какво щше прави 80% от населението което е с CRT ТВ.
Прочетено: 459 пъти
Един ден Любовта казала на Приятелството: - Защо съществуваш Ти, когато мен ме има? А Приятелството отговорило: - За да донеса усмивка там, кадето ти остави само сълзи!!!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388511
moniku
Доктор
Доктор
Регистриран: пет авг 01, 2008 11:54

Мнение от moniku »

Затова си гледам само компа....ба си сложнотията.... #-o
Изображение
Потребителски аватар
lyubo
Начинаещ
Регистриран: пон мар 30, 2009 23:25

Мнение от lyubo »

moniku написа:Затова си гледам само компа....ба си сложнотията.... #-o
Ами да ти кажа то и тях ще ги застигне.Аналоговите тунери ще умрът.Ще се послзват видеокарти поддържащи високи резолюции (HDMI).Ще се сменят и комповете няма начин.Ако не сте го сменяли скоро :lol:
Един ден Любовта казала на Приятелството: - Защо съществуваш Ти, когато мен ме има? А Приятелството отговорило: - За да донеса усмивка там, кадето ти остави само сълзи!!!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388511
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Анкети”