Поздрав за феновете на боико:

Гордеете ли се?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Темата набъбна доста. Много работа е това...
Къде говорих аз за Мая и Корнелия?Montoya написа: ↑чет апр 22, 2021 08:18Избягвам да говоря за политика щото не ми е приятно и далеч не харесвам Бойко, но....
Мая и Корнелия спечелили изборите, я пак че не разбрах!?
На изборите аз видях, че двете им партии са с по малко гласове общо от тези само на Бойко. И защо да мишкува, като в момента партията му, т.е той се държи съвсем коректно. Нали не сте очаквали като първа политическа сила да ги прескочат с мандата, защото ако сте очаквали, лоша работа!?
Ще се пробват да направят кабинет, ако не стане и днеска ще върнат мандатът още на втория ден, а няма да го бавят до края на законовия срок, както правиха преди време едни други кречетала.
Пак ще кажа, принципно не защитавам никой, но в момента само тази партия се държи коректно. Да, ще ги изиграе яко според мен, ама каквото си направят сами, друг няма да им го направи.