Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Безплатни есета, реферати, анализи - КАМИНАТА - Регистрация

С влизането Ви в “Безплатни есета, реферати, анализи - КАМИНАТА” (наричан по-долу още “сайта”, “форума”, “ние”, “домейна”, “Безплатни есета, реферати, анализи - КАМИНАТА”, “https://www.kaminata.net/forum”), Вие се съгласявате със следните условия. Ако не сте съгласни с всички правила, моля не влизайте и/или използвайте “Безплатни есета, реферати, анализи - КАМИНАТА”. Имаме право да променим тези правила по всяко време и ще направим всичко по силите си да Ви уведомим ако това се случи, но въпреки това Ви съветваме да преглеждате правилата редовно, тъй като ползването на “Безплатни есета, реферати, анализи - КАМИНАТА” след като са направени промени в правилата значи, че се съгласявате с тези промени.

Нашият форум е базиран на phpBB (наричан по-долу още “те”, “техният”, “phpBB софтуер”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) което е форумна платформа пусната под “GNU General Public License v2” (наричан по-долу “GPL”) и може да бъде свалена от www.phpbb.com. phpBB софтуерът само улеснява Интернет базираните дискусии; phpBB Limited не е отговорна за това какво се разрешава и/или какво не се разрешава като съдържание и държание. За повече информация относно phpBB, моля посетете: https://www.phpbb.com/.

Съгласявате се да не публикувате обидни, нецензурни, вулгарни, клеветнически, предизвикващи омраза, заплашителни, сексуално ориентирани, насаждащи етническа омраза и други материали, които нарушават законите на Република България или Международното Право. Ако го направите, това може да доведе до незабавното Ви и постоянно изгонване и сезиране на Интернет доставчика Ви, ако това ни се стори наложително. IP адресите на всички мнения се записват за да помогнат за спазването на тези правила. Вие се съгласявате, че “Безплатни есета, реферати, анализи - КАМИНАТА” има правото да премахва, променя, премества или затваря всяка тема, по всяко време и по собствена преценка. Като потребител, Вие се съгласявате, че всяка информация, която публикувате ще бъде записвана в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде споделяна с трети лица без Ваше съгласие, “Безплатни есета, реферати, анализи - КАМИНАТА” или phpBB не могат да бъдат държани отговорни за хакерски атаки, които могат да доведат до компрометиране на данните.


GDPR

За да се съобразим с Общия регламент за защита на данните EU GDPR (2018) е нужно да Ви запознаем със следното:

Безплатни есета, реферати, анализи - КАМИНАТА ще съхранява всички Ваши IP адреси, от които пишете във форума. В зависимост от Вашите предпочитания и настройки, Безплатни есета, реферати, анализи - КАМИНАТА може да Ви изпраща имейли на адреса, с който сте се регистрирали или който сте посочили по-късно, но Вие можете да промените тези настройки чрез потребителския контролен панел, така че да спрете да получавате имейли от форума.

Личните данни, които сте ни дали ще бъдат ползвани изцяло за целите на функционалността на форума. Те няма да бъдат ползвани за нищо друго и няма да бъдат трансферирани към трети страни без изричното Ви съгласие.

Единствената другата информация за Вас е тази, която сте решили да публикувате във форума и следователно е "публично достъпна" и като такава ще бъде индексирана от търсачките, както и сайтове за онлайн архиви.

Натискайки бутона "Съгласен съм с тези условия", Вашето съгласие с условията ще бъде записано.