Viber 12.0.0.7 Final download – VoIP, чат, обмяна на файлове

0
1424
Viber спира да работи по приложенито си за Windows и Windows Phone

Viber е приложение, чиято цел е да имате постоянна връзка с вашите роднини, семейство и приятели, чрез обаждане, чат или безплатни SMS – и, посредством интернет.

Viber 12.0.0.7 Final download - VoIP, чат, обмяна на файлове 1

Той е кросплатформен и се предлага за Android, iOS, Blackberry OS, Windows Phone, Series 40, Linux, Symbian, Bada, Mac OS X и Windows.

Програмата идва с изчистен и интуитивен интерфейс, което позволява всеки бързо да свикне да работи с него, показвайки ви всички контакти, скорошни разговори и обаждания. Можете да използвате емотиконки и да споделяте местоположението си към чата, а също така и да използвате видео и фото съобщения.

Ако използвате Viber на компютъра си, сигурно ще ви е приятно да разберете, че докато си стои в системния трей, той наблюдава за съобщения и в момента, в който получите ново, ви уведомява с попъп.

Viber

 

Има възможност да го настроите да показва нотификации само за обаждания или само за съобщения или и за двете. Трябва да се отбележи, че за да можете да го използвате на компютър, трябва да го имате инсталиран на мобилно устройство.

Изключително полезна функция е възможността да не добавяте вашите контакти ръчно при смартфоните. Просто дайте достъп до вашата телефонна книжка на приложението и то ще направи това за вас.

Viber е лек, с приятен интерфейс, качеството при обажданията е много добро, които качества го правят незаменим избор при чат, разговори и безплатни SMS – и през интернет.

Промени спрямо миналата версия:
In version 6.0.5 we have added an exciting new chat info screen!
1-on-1 Chat Info Screen Options:
Media gallery: displays all photos and videos sent in the conversation. Learn more.
Files: displays all files sent in the conversation.

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  TeamSpeak Server 3.5.0 Final download - гласов VoIP, чат

Download: Viber 11.8.0.60 Final Windows

Download: Viber 12.0.0.7 Final Linux .deb.64

Download: Viber 12.0.0.7 Final Linux .rpm x64

Download: Viber 12.0.0.7-1 Final Arch Linux

Download: Viber 8.4.0-1 Final Mac OS X 10.7 или по-висока

5/5 (1 Review)