Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Portable CCleaner 5.40.6411 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Модератор: Модератори

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 212424
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 108671
Местоположение: Somewhere In Time

Portable CCleaner 5.40.6411 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Мнениеот Mozo » чет сеп 21, 2017 09:04

Изображение


Мощен софтуер, който се грижи за поддържането на вашата операционна система в добра форма, премахване на излишни и ненужни файлове, поправка на регистри, изчистване на интернет браузъри и още.

Изображение
По този начин подобрявате цялостното представяне на вашия компютър. CCleaner portable не се нуждае от инсталация и не оставя следи в операционната система, в която се използва.

Интерфейсът е изчистен и много добре подреден, за да може всеки потребител да се ориентира лесно, дори и начинаещите. В страничния панел са подредени функции с основно значение за бърз достъп, горната част показва информация за системата на потребителя, докато основната централна част е заделена за опциите, с които искате да работите.

Функцията Cleaner ви помага с няколко клика на мишката да изчистите компютъра си от ненужни файлове, които вече не се използват. Двата таба ви дават възможност да избирате дали да чистите Windows или конкретни програми, като всеки таб си има собствени локации, в които да чисти. Заедно с тези опции се дава възможност и да се изтрие скорошната история, autocomplete историята, запаметени пароли, бисквитки от браузъри и дори стари инсталации на Windows.

Изображение


На потребителя се дава възможност просто да анализира избраните опции, за да види до какъв резултат ще доведат те и колко място ще се освободи или какви обекти ще бъдат поправени и чак тогава да реши какви действия да предприеме.

CCleaner предлага и изчистване и поправяне на регистрите в Windows, с помощта на специално създаден за това инструмент. също, както при изчистването, потребителят има възможност да избере различни възможности за поправка като библиотеки (.dll), ActiveX, старт меню, остарели програми и сервизи на Windows.

Интересна функция на CCleaner е и вграденият в него ънинсталатор. Създаден е с цел бързо ънинсталиране на ненужните програми и приложения, като се стреми да не оставя боклуци след тях, които би оставил обикновения ънинсталатор на конкретната програма, като премахва и елементите от старт менюто, регистрите и контекст менюта, свързани със съответното приложение.

Допълнителни функции са възможността да се видят рестор поинтите, които съществуват в Windows, с възможността да се изтриват за спестяване на място и функцията за изтриване на цял диск, било то външен хард диск, флашка или някой от дяловете на системата, с възможност да се избере само свободното пространство или целия дял.

CCleaner е лека и много бърза програма, с удобен и умно подреден интерфейс, която всеки потребител трябва да има на компютъра си, ако държи системата му да е чиста и бърза. С удобните бутони и добре подредени функции, всеки потребител, дори и начинаещите, могат да работят с лекота с този чудесен инструмент. Програмата има и версия с нормален инсталатор CCleaner.

Промени спрямо миналата версия:
Browser Cleaning:
Edge: Added new 'Set aside tabs' cleaning rule
Windows Cleaning:
Added warning for 'Old prefetch data' cleaning rule
General:
Minor improvements to user interface
Minor bug fixes


Лиценз: Безплатен

Download: CCleaner 5.40.6411 Final portable
ИзображениеИзображение


Върни се в “Почистване и отпимизация”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта