Comodo AntiVirus 12.1.0.6914 Final download – антивирус, вирус, антивирусна защита

0
1310
Comodo AntiVirus 12.0.0.6810 Final download - антивирус

COMODO Antivirus е антивирусен софтуер, чиято цел е да сканира и изчисти компютъра ви, като така ви защити от всякакви зловредни кодове като малуер, рууткитове, червеи, троянци и др.

Comodo AntiVirus 12.1.0.6914 Final download - антивирус, вирус, антивирусна защита 1

Инсталацията протича лесно и безпроблемно, но трябва да се обърне внимание когато инсталаторът попита дали да ви смени DNS с техни, на Comodo, което се прави с цел повишена сигурност. Интерфейсът е последователен и лесен, като в основния прозорец може да се види ъпдейт статуса на програмата, както и текущата защита.

Comodo AntiVirus дава възможност за различни видове сканиране – само критичните зони, целия хард диск или определена папка или файл, а също така има възможност да се укаже да сканира само за спайуер и възможност за указване да се извърши сканирането в определена дата и час, на регулярен принцип.

Снабден с real-time защита (защита в реално време), Comodo AntiVirus допринася за още по-високо ниво на сигурност, като следи в реално време за заплахи, уведомява ви своевременно при проблем и в същото време блокира атаката. Real-time защитата може да се изключи при желание на потребителия.

Comodo AntiVirus

 

В секцията Difense+ потребителите могат да добавят или да изключват файлове, които да не се проверяват, да стартират приложения в sandbox режим, да задават различни правила, да редактират блокирани файлове, различни policy и др.

Процесът по сканиране отнема доста време, но Comodo AntiVirus успява да засече множество заплахи и да ги изпрати в карантина, така че по-дългият процес е оправдан, с оглед на резултатите. Като се вземе предвид и ниският ресурс, който програмата изисква, то Comodo AntiVirus наистина е един добър и конкурентен продукт, който показва високи резултати по отношение на сигурността. Потрбителите, които искат още по-силна защита, могат да се обърнат към COMODO Internet Security Premium.
Предлага се за Windows, Linux и Mac OS X.

Прочетете още:  360 Total Security Essential 8.8.0.1119 Final download - антивирус, антивирусна защита

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
  • Fixed:
  • Preventing unsigned DLLs from loading into CIS processes
  • Added:
  • Due to popular demand added the ability to delete vendor rated by Comodo from Vendor List.
  • Added Czech language translations.
  • Add ‘Windows Operating System’ application to ‘Windows System Applications’ file group.
  • An alert is now shown that reboot is required if Clipboard Protection settings are changed.
    [collapse]

Лиценз: Ad-Supported

Download: Comodo AntiVirus 12.1.0.6914 Final Windows

Download: Comodo AntiVirus for Linux

Download: Comodo AntiVirus for Mac OS X Final

0/5 (0 Reviews)