Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Кумулативният ъпдейт KB4074588 за Windows 10 не може да се инсталира

feed Актуални новини от IT сферата.
Информационни технологии, изчислителна техника, комуникационни мрежи, софтуер, хардуер, информатика.
Правила на форума
Поради реконструкция на сайта, за известно време няма да бъдат добавяни IT новини в раздела.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 283739
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 334077
Местоположение: Somewhere In Time

Кумулативният ъпдейт KB4074588 за Windows 10 не може да се инсталира

Мнение от Mozo »


Изображение

Кумулативният ъпдейт KB4074588 за Windows 10 Fall Creators Update от февруарския Patch Tuesday, който излезе вчера, не може да се инсталира при някои потребители.

Едва ли някой е очаквал, че този път всичко ще мине гладко, имайки предвид проблемите, които съпровождат всеки един ъпдейт спуснат от Майкрософт към потребителите. По-скоро всички биха били учудени, ако такива нямаше, но по всичко личи, че това няма да се случи в близко бъдеще. Във форумите на Майкрософт потребители се оплакват, че при опит да се инсталира ъпдейтът, той се проваля с грешка 0x80070bc2.

Потребител обяснява, че системата му казва, че има актуализации, които очакват рестартиране на системата. След рестарт инсталацията не се осъществява, а системата отново му казва, че има актуализации, които очакват рестарт, след което процесът се повтаря вечно. Той е опитал и инструмента за решаване на проблеми при ъпдейтите, но и той не му е помогнал.

За този проблем от Майкрософт засега не издават никаква информация, но ъпдейтът KB4074588 има и други проблеми. При някои потребители той отново не може да бъде инсталиран, но този път с грешката "Update will not initialize".

В същото време от Майкрософт признават за два други проблема, които се влачат вече от месеци:

- Първият проблем е, че някои потребители, които използват несъвместими антивирусни решения, каквото и да означава това, така и няма да получат ъпдейта.
- Вторият проблем е свързан с Windows Update History, който некоректно отбелязва, че ъпдейтът не е успял да бъде инсталиран.
Прочетено: 112 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “IT Новини”