Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Supremo 3.4.0 Build 1141 Final download - отдалечен достъп

Безплатен софтуер за отдалечен достъп. Безплатно сваляне на програми за отдалечен достъп, сигурна връзка, софтуер за управление и отдалечен достъп, SSH.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 283199
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 332742
Местоположение: Somewhere In Time

Supremo 3.4.0 Build 1141 Final download - отдалечен достъп

Мнение от Mozo »


Изображение

Чрез Supremo потребителите лесно могат да се свързват отдалечено към други компютри, както и да прехвърлят файлове между тях.
Изображение
Supremo е много лесна за използване, за което допринася и добре организираният интерфейс, който е сходен с този на TeamViewer.

За да може да се осъществи свързаност Supremo трябва да е стартиран и на двете машини. Особено удобна е възможността приложението да бъде директно стартирано, без да се налага инсталация. Ако все пак потребителят иска да бъде инсталирано, то съществува и такава опция.

След като програмата бъде стартирана, за да се осъществи отдалечената връзка между двата компютъра остава само да се въведат ID и парола и да се натисне бутонът Connect.

Информацията за ID и паролата са видими в основния прозорец на програмата вляво. Ако потребителят иска да покани друг потребител да влезе в неговия компютър, то тогава той ще му даде именно тези ID и парола. Ако потребителят иска да се свърже отдалечено с друга машина, той ще използва полето вдясно, където ще въведе данните.

Изображение

Supremo позволява връзката да бъде прекратена по всяко едно време с натискането на бутона Stop. Възможно е прехвърлянето на файлове, оразмеряването на прозореца, излед в режим пълен екран. Свързването към отдалечената машина се осъществява много бързо, което, разбира се, зависи и от скоростта на интернет връзката.

Може да се инсталира Mirror драйвър, който представлява дисплей драйвър за виртуално устройство, който прави копие на операциите, които се извършват по изобразяването на едно или повече физически устройства.

При вече активна връзка в горния край на екрана могат да бъдат избирани различни опции като затваряне на връзката, използване на функцията Enhance Color Depth, за да се предотвратят размазвания и дефекти в картината, премахване на тапета на отдалечения компютър. Оттам също може да бъде избран и инструментът за прехвърляне на файлове, с кото се работи много лесно, а с бутона Chat бързо може да бъде отворена чат сесия между участниците във връзката.

Полезна опция в Supremo е създаването на адресни книги, като има възможност те да бъдат импортирани и експортирани, като по този начин могат да бъдат винаги подръка. Позволяват се още смяна на езика, преглед на репорти, проверка за нова версия и пр.

В меню Options потребителите ще намерят интересни настройки свързани със сигурността, като задаване на персонална парола, задаване всеки път да се генерира нова парола, искане за оторизация и дори упоменаването на конкретни ID-а, които да могат да се свързват с машината.

Също там може да бъде настроен прокси сървър или да бъде изключен, а за най-голямо удобство има и опция за автоматично намиране на настройките. Може да бъде задаван път до адресната книга, да се инсталира Supremo като сервиз, да се избира дали процесът да бъде стартиран като системен или не, както и дали програмата да се минимизира в системния трей при натискането на бутона за затваряне.

Supremo е малка, но мощна програма, която позволява извършването на множество отдалечени операции, като работи стабилно и не изисква голям ресурс. Благодарение на добре организирания интерфейс и изключително лесната работа с програмата, Supremo е едно наистина добро и надеждно решение за отдалечен достъп.

Лиценз: Безплатен

Download: Supremo 3.4.0 Build 1141 Final
Прочетено: 835 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Отдалечен достъп”