Аз пък заради KDE 3 не ползвах Линукс, много ми беше грозноNibelung написа:Аз първоначално бях КДЕ 3, после заради КДЕ 4 минах на Гноме 2, и ще продължа да съм на Гноме 2, демек на мате/хфце/лхде

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аз пък заради KDE 3 не ползвах Линукс, много ми беше грозноNibelung написа:Аз първоначално бях КДЕ 3, после заради КДЕ 4 минах на Гноме 2, и ще продължа да съм на Гноме 2, демек на мате/хфце/лхде
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Знам го Тринити. Добре изглежда, не е като замазаната 4-ка, но библиотеките му са много стари вече.bvbfan написа:KDE3 сега се казва TDE 14.1
Mozo написа:Само така![]()
![]()
И функционалноTsurugi написа:Семпло, но елегантно
Натовариш ли каруцата, няма особено значение, какво е дистротоZeroadhesion написа:И функционалноTsurugi написа:Семпло, но елегантно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кефи ме лекотата на работа, почти колкото при Arch![]()
Нищо общо с Ubuntu-базираните.
Ко по-хубаво от това?Mozo написа:Зеро, тия още дълго ще са на KDE4![]()
![]()
Ти си пристрастен към Арч, така че не си обективен, освен това на това твоето животно, по памет мисля, че беше i7 и уѝн 10 да му туриш, че фърчи кат' изтребителMozo написа:Има, има, Arch винаги е бърз като стрела![]()
![]()
Ооо, нищо, идеално си еZeroadhesion написа:Ко по-хубаво от това?Mozo написа:Зеро, тия още дълго ще са на KDE4![]()
![]()
Абсолютно обективен съм, защото съм пробвал доста дистра и съм сравнявалTsurugi написа:Ти си пристрастен към Арч, така че не си обективен, освен това на това твоето животно, по памет мисля, че беше i7 и уѝн 10 да му туриш, че фърчи кат' изтребителMozo написа:Има, има, Arch винаги е бърз като стрела![]()
![]()
![]()
![]()