Добре дошли! Регистрирането отнема няколко минути и е напълно безплатно, но ще ви даде повече възможности. Може да влезете направо с профила си от Фейсбук. Натиснете тук!

Слагат спирала на майка-дете

Пресни са, още парят :) .

Модератор: Модератори

Слагат спирала на майка-дете

Мнениеот Mozo на Пет Фев 03, 2012 23:31

Изображение
Непълнолетната майка Сибел с децата си. Тя не кърми, защото се лекува
с антибиотици.
“Дете отглежда деца! Ако не е свекървата, те физически няма да оцелеят. Това момиче няма как да се справи”, смята кметът на брациговското село Исперихово Петър Георгиев (ГЕРБ) за 16-годишната многодетна майка Сибел Чинтева. Преди седмица тя роди трето дете. Другите са на година и 7 месеца и на 3 г. Те са от любимия й Гълъбин, с когото е заедно от петокласничка. Той е три години по-голям.

“Повече няма да раждам”, твърди Сибел. Свекървата Янка вече била говорила с лекари да поставят спирала срещу забременяване на плодовитата снаха.

Преди 10 години кметът настанил родителите на Гълъбин в 3 стаи на селскостопанска постройка, която притежава. “Не искам да ми плащат ток и вода, само да има някой в сградата”, обяснява управникът.

Сега ромката Сибел с децата си и Гълъбин също са се нанесли там.

За двете си първи деца Сибел получава 70 лв. майчински всеки месец, а за третото ще взема още 100 лв.

Бащата Гълъбин се е записал в бюрото по труда като безработен и очаква първите пари.

Свекърът Асен е в Германия. През лятото те с жена му обработват 4-5 дка земя под наем, където садят лук, картофи и други зеленчуци.

Продават ги и така преживяват.

trud.bg
Сигнатура:
ИзображениеИзображение
Аватар
Mozo
Lame forum support
Lame forum support
Mozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутация

Регистриран: 01 Юни 2007
Наличност: 396,380.60
Банка: 3,624,118.16
Най-добри резултати: 20

Re: Слагат спирала на майка-дете

Мнениеот Mozo на Пет Фев 03, 2012 23:31

И те така, по цигански...
Сигнатура:
ИзображениеИзображение
Аватар
Mozo
Lame forum support
Lame forum support
Mozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутацияMozo изгражда репутация

Регистриран: 01 Юни 2007
Наличност: 396,380.60
Банка: 3,624,118.16
Най-добри резултати: 20

Мнениеот Freyja на Нед Фев 05, 2012 14:32

Тези пак навреме са се усетили,а пък и работят.
Гълъбин няма ли да го глобят или пратят в затвора?Тя ако има 3 годишно дете,първото трябва да го е родила на 13... :shock:
Аватар
Freyja
Пристрастéн
Пристрастéн
Freyja изгражда репутацияFreyja изгражда репутацияFreyja изгражда репутацияFreyja изгражда репутация

Регистриран: 02 Ное 2011
Наличност: 9,908.40

Мнениеот rado84 на Нед Фев 05, 2012 14:36

Freyja написа:Тези пак навреме са се усетили,а пък и работят.
Гълъбин няма ли да го глобят или пратят в затвора?Тя ако има 3 годишно дете,първото трябва да го е родила на 13... :shock:

Не, няма да го глобят или да иде в затвора, защото педофилията при мангалите е "циганска култура и традиция", тоест, не подлежи на осъждане.
Сигнатура:

Изображение
Аватар
rado84
Infidel
Infidel
rado84 изгражда репутацияrado84 изгражда репутацияrado84 изгражда репутацияrado84 изгражда репутацияrado84 изгражда репутация

Настроение: Спокоен
Регистриран: 11 Дек 2010
Наличност: 20,545.40
Банка: 0.00
Блог: Виж блога (2)

Мнениеот Stoiedno на Нед Фев 05, 2012 14:55

Мммм.... абе извинявайте за пунктуалността, но точно от къде идват тея 70 лв за дете и 100 лв за трето....имам усещането, че са от данъците които АЗ плащам ..... и след като АЗ плащам, нямам ли поне минимално право да кажа как да бъдат похарчени...... Ей как забравих, имам право да си избирам "евродепутати", дето да ме светват колко е европейско да поддържаме циганите да раждат на 13 годишна възраст, независимо от европейските закони за педофилията.... Законите са си закони, европейският съюз си е съюз, а ние имаме "привилегията" да прилагаме европейските стандарти за наша сметка...... (и да не сме си помислили да се оплакваме от най-ниските доходи за съюза) Ами.... в тоя ред на мисли, нямаше кой знае каква разлика от времето, когато бяхме членки на Варшавския договор.... Обаче в интерес на демокрацията и "свободния човешки дух" - недейте да обръщате внимание на такива нихилистични писания..... Да живеят управниците! Да живее Бойко!
Сигнатура:
42
Аватар
Stoiedno
Пристрастéн
Пристрастéн
Stoiedno изгражда репутацияStoiedno изгражда репутацияStoiedno изгражда репутацияStoiedno изгражда репутация

Настроение: Изкукал
Регистриран: 02 Окт 2008
Наличност: 6,881.20

Назад към Новини