Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Интересни факти и събития, на които попаднахме в мрежата или чуваме по медиите.

Модератор: Модератори

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:29

Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Отговор на някои въпроси на читатели от писателя Георгий Бореев (Бязырев) -


Въпрос: "Как може да се определи възрастта на душата?"

Отговор:

Има два начина - да се попита йог или сам да станеш "виждащ". За да се попита йог, трябва да се намери в Северните Хималаи, но даже и там да се намери истински йог е много трудно. За това е написано в книгата "Пришельцы из Шамбалы". По-лесно е сам да станеш йог, отколкото да се намери истински.

Въпрос: "Кое ще бъде най-добре за мен: да се спася от Потопа или да премина в 4-то измерение?"

Отговор:

Сега става смяна на расите. Петата раса си отива. Появява се новата Шеста раса. Тя ще живее на ефирна Земя. Преходът в ефирната Земя ще става на 3 етапа - през 2013 г., през 2017 г. и през 2030 г. Представителите на Шеста раса наброяващи около 1,5 млрд. души за това време ще напуснат физическата Земя. Това са и децата "индиго" и най-напредналите ученици на езотеричните школи и многобройните хибриди, получени при кръстосването между чуждопланетяни и земни жени. Хората от Шестата раса няма да бъдат такива като нас - и вътрешно и външно. Те ще имат по рождение 10 аурични обвивки, огромна енергетика и ще бъдат вродени сидхи. В началото на Шестата раса хората на ефирната Земя ще се хранят само с вода и сокове на растения. След това Шестата раса ще премине към хранене с прана.

Няколко стотици хиляди души от нашата Пета раса също ще живеят в своите тела сред хората от Шестата раса. Тези избраници ще станат преходен мост между Петата и Шестата раси. Затова е нужно да се занимаваме със своето умствено и нравствено изчистване.

Сега на планетата заедно със земните души преминават обучение някъде около 1,2 млрд. звездни души.Това са добри и умни хора, които временно са забравили за своята мисия. Едновременно с тях живеят и воюват един с дрег и със самите себе си примерно около 5 млрд. духа - това са тъмни души, които са дошли от животинския свят и от долните астрални светове. За да подготвим звездните души за 2013 г. и за Възнесение, ние дойдохме от Сириус и от Плеядите по пътя на обикновеното раждане на Земята. Някъде около 10 000 души от Сириус и 10 000 от Плеядите - са се родили на Земята в периода 1950 -1960 г. На Сириусяните и Плеадианците сега усилено помагат чуждопланетяни от Висши цивилизации, които сега се намират на Земята, а орионците от Ригел и сивите Дзетианци, живеещи във вътрешността на планетата, им пречат. ... През 2012 г., по време на изместването на полюсите ще си отидат или Възнесат първата вълна от подготвените - на ефирната Земя. Примерно някъде около 500 млн. души. Втората вълна ще отнесе на райската Земя някъде още около 1 млрд. души. Това ще стане до 2017 г. и през 2017 г.

Третата вълна ще пренесе от грубата "адска" Земя на ефирната Земя останалите земни души."Осмоъгълната звезда е символ на цивилизацията на Сириус. И душите дошли на Земята от Сириус, подсъзнателно ги тегли към Осмиците, към Осмоъгълните звезди."

"... По време на Потопа не е задължително да се лети до Австралия, можете да се укриете и във Франция, защото половината от страната няма да бъде потопена. Има подземни тунели и в Пиренеите, и в Андите и в Алпите. Но... вместо да се борите със стихиите и да промените своята събда в по-добра посока - Вие искате да се отклоните от борбата. На територията на Франция има редица пирамиди, построени от атлантите. Търсещите хора трябва да ги намерят под земята, да ги откопаят и да ги включат към общата работа на мрежата от пирамиди, защитаващи Земята от Потоп. Необходимо е да се построят и нови пирамиди на местата, където излиза телурична енергия. Да се "включат" пирамидите със заредени кристали..."


"... След катастрофата от 2013 г. ще има 2 страни лидерки, които ще заменят САЩ. Това са Австралия и Аржентина. Австралия ще се съедини сухопътно с Антарктида чрез малък полуостров..."


"Що се касае климата, ще кажа следното - климатът се променя и ще продължи да се променя. Става следното. Вие може да сте чували понятието "Нощта на Сварог". Това е периодът в цикъла на движението на Слънцето вътре в Галактиката. То също се върти по орбита, по-точно по спирала, като спирална пружина.

Минал е периодът на галактическата "сянка", Слънцето е влезнало в област, където плътността на веществото на космическото пространство е значително по-високо, отколкото е било по-рано.

Космическото пространство не е чист вакуум. То има плътност, въпреки че тя е много ниска. Става същото, както с космически кораб, който започва да се спуска. Корабът се движи с огромна скорост в силно разредено пространство, но въпреки всичко се нагрява от търкането на частици по неговата повърхност. Същото става и със Слънцето и с всички планети. Те се нагряват. Процесът е започнал отдавна - преди около 40-50 години. Но топлинната инерция на планетата и Слънцето не е давала възможност да бъде забелязан. Сега вече този процес се наблюдава ясно.

В полярните райони добре се фиксират силни потоци от частици с високи енергии, нещо, което по-рано го е нямало. Четох информация, че почти е изчезнал радиационният пояс на Земята - издухал го е слънчевият вятър.

И това са само цветенцата. Ягодките предстоят.

Но не си струва да се страхуваме много - добрите емоции са много нужни днес. Отнасяйте се към ставащото като с ремонт в къщи. Неудобно, неуютно, но е само временно. Но затова пък после в дома ще бъде толкова красиво и уютно, както не е било преди.

Предполага се, че силно ще нарасне температурата на атмосферата. Топенето на полюсите и усилването на нагряването на повърхността, ще създадат мощна облачност, което ще изравни климата по цялата територия на планетата. Няма да има такъв климатичен контраст. Но ще бъде горещо!

А какви градини ще растат във влагата и топлината. А цветя! А плодове и зеленчуци!"

"Краят на света или начало?

От думите на един прекрасен човек: "Ако детето не се учи на нищо, а само се отговаря на въпросите му, то ще стане гений. Светът сам ще го научи. Той е всъщност училището."

Предупреждавам - това са мои наблюдения и разчети, не повече от това!

Ние се намираме на прага на велико събитие - появата на белия свят на нова планета! Слънцето е "бременно"! И скоро ще зарадва света със своето поредно "дете"!

Учените не разбират какво става със Слънцето, защо то е толкова активно, че даже нашите ледници се топят.

Слънчевата с-ма се подготвя за преустройство към нов порядък, във връзка с появата на ново небесно тяло. И нашето физическо тяло се подготвя за появата на нов вътрешен орган.Защото човекът, това е микрокосмос, в него се отразява всичко от външния свят. Всичко на света е свързано и ние сме негова неотделима част!

Земята вече постепенно измества оста си в ново положение и подготвя растителния и животинския свят към предстоящите събития, променяйки привичният ритъм на времето. Трудно е да се представи как може да се преживее физически такава пренастройка, но както е известно, Творецът не дава изпитания, които да не могат да се преодолеят. В нас трябва да се роди нещо ново. Може и наистина да започнем да виждаме умрелите по-рано, както пишат пророците.

Новата планета, това е ново влияние върху света, което трябва да изравни ситуацията. Нали Слънцето ще възпроизведе на белия свят своето най-съвършено същество, с оглед на целият предстоящ опит!

Малкото е подобно на великото!

Няма горе, няма долу - всичко е едно!

Познай себе си и ще познаеш целия свят!

Откъде имам такива мисли?

1. Разрядът, ставащ на Слънцето, който излъчва такава светлина, е сравним с електрически разряд. Ел. лампичка свети от това, че че в нея се затварят ел. потоци, създаващи движението на електроните, т.е. светлина.

2. Слънцето се намира по средата, около него постепенно отдалечавайки се, се въртят планетите. Те откъде ще се вземат, ако не от центъра? Вътре в Земята се намира това, което някога е било единно цяло с нашето светило - нагорещеното ядро.

3. Молекулите се делят на атоми, атомите на електрони, а с електрони е запълнено цялото пространство. Разумът е начало, Слънцето - средство, а Планетата - ново начало.

Ако човекът е микрокосмос, то Космосът е Творецът, по чийто образ и подобие сме създадени. Ние живеем и чувствуваме, в кръвта ни се образува адреналин, т.е. - чувствата създават вещество. Така и Слънцето расте от чувствата, които се раждат в нашата Слънчева с-ма.

Извод:
Към чувствата трябва да се отнасяме сериозно!

превод: делфин

indigota.com

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:33

Земята и човечеството ще претърпят коренни преобразувания в хода на следващите летоброения. Ще стане процес на пълна трансмутация на човечеството и планетата. Този процес ще повлече след себе си промени във възгледите от морално-етичния план, начинът на мислене, жизнените позиции и всичко, което обкръжава човека и се намира в самия него (това са също световете и "фините" тела).

Самият процес на сложно и дълго прераждане води до необходимост от нов живот, опорна точка на хората ще бъде ново учение, защото без него няма да има и цел, и знания за Бога и неговата противоположност - Дявола.

Новото учение няма да бъде представено като приказен вариант, както е в Библията, а в истински същесвуващи реалии, които откриват на хората Бог като Велика Високопотенциална Личност, състояща се от 1/4 част от положителната субстанция на творчеството и 3/4 от отрицателната система на изчислението.

...

През Шестата раса няма да има делене на земята и борба за власт. Ще има един народ, един език за всички земяни и всичко това ще създаде здрава основа за установяване на Земята на Единоверие.

В крайна сметка хората ще общуват телепатично, както всички Висши Същества. Да се разговаря на глас ще бъде под достойнството. Съзнанието на хората ще достигне такова ниво, при което те ще могат да съществуват при самоуправление на мислите, образите, тялото. Новото учение ще донесе на човечеството Единоверие.

Въпрос: Ако ние живеем в Сегашното и някои от нас са се върнали от бъдещето, ако всичко това вече се е случило ако началото на края вече се е случило, защо вие от по-висшите измерения неможете да ни кажете точно време или кога определени неща ще се случат, когато те вече са се случили?

Отговор: Защото вие всички сте в АЛТЕРНАТИВНИ РЕАЛНОСТИ. Разбира се аз мога да отида в бъдещето и да кажа, че това се е случило през годината 2012 на 6 май, но вие сте в леко различна реалност. Вие знаехте това когато изявихте желание да се върнете от бъдещето ако използвам вашия термин. Вие знаехте тогава, че можете да поемете по-различeн път,така че времевия фактор да бъде изключен. Разбира се в тази алтернативна реалност, може би през 2012 на 6 май вие сте се ВЪЗДИГНАЛИ (КЪМ ПО - ВИСОКО ИЗМЕРЕНИЕ), но вие сте поели риска връщайки се в миналото, че това събитие може и да не се случи точно тогава.

Защото вие сте доброволци и някои от вас са ПРИСТРАСТЕНИ, бих казал, към вълнението да се завърнете, да бъдете борци за свобода на тази планета, да правите всичко по вашите сили, да издигнете СВЕТЛИНАТА , така вие възприехте и възможността, че може да има промяна на времевата структура. Ако бяхте дошли знайки, че всичко ще се случи на 6 май 2012 това щеше да отнеме голяма част от вълнението - да знаете предварително крайния резултат. Това е като да решавате тест и знаете предварително че ще го вземете с 96% правилни отговори или нещо подобно. Това обезсмисля положения труд.

Вие дойдохте доброволно за да положите усилие сега и в бъдеще, всичко това се е случило на едно определено ниво, но вие сте дали съгласието си да слезете до това ниво, където вие губите паметта си за това, което се е случило в бъдещето и изпитвате вълнението да повдигнете собствените си вибрации както и тези на планетата да изградите тази по- висша част от вас, да влагате повече енергия да имате повече познания и любов.

Ащар

Прословутото кенийско пророчество на Джоханва Овало - изречено
през 1912 година:


"Kenyan Prophet, Johanwa Owalo, the founder of Kenya’s Nomiya Luo Church,
and who among the Kenya people of the Luo religion is believed to be a prophet
similar to Jesus Christ and Muhammad, and who in 1912 made this horrific prophecy
about the United States:

“So far have they [the United States] strayed into wickedness in those [future] times
that their destruction has been sealed by my [father]. Their great cities will burn, their
crops and cattle will suffer disease and death, their children will perish from diseases
never seen upon this Earth, and I reveal to you the greatest [mystery] of all as I have
been allowed to see that their [the United States] destruction will come about through
the vengeful hands of one of our very own sons.”

Кенийският "пророк"(?) - Johanwa Owalo Roll Eyes - основателя на кенийската
църква - Nomiya Luo - се счита за пророк сред изповядващите религията
Luo, на равно с Христос и Мохамед, е изрекъл следното ужасяващо
пророчество за САЩ.:

Докато те (има се предвид САЩ), отклонили се в беззаконие в онези (бъдещи?)
времена, тяхното унищожение е запечатано от моя Отец. Техните големи
градове ще изгорят, техните посеви и стада ще страдат от болести и смърт,
техните деца ще загинат от болести невиждани до този ден по Земята и аз
ви разкривам, най - великата от всички тайни, позволена ми да видя, че
тяхното (на САЩ?) унищожение, ще дойде от отмъстителните (!) ръце на
един от нашите "собствени" синове.

МОРЕТО ЩЕ ОПРЕ В РОДОПИТЕ, ПИРИН ЩЕ ПОТЪВА ПРАЗ 2012 Г. (Дали???)


Старозагорката Йорданка Николава е член-кореспондент на Международната Академия по информатизация. Феноменалната нашенка е: “Ултрасензорен уникум, който ни прави съпричастни на новото знание. Едно продължение на Слава Севрюкова” - както я определя директорът на Международната асоциация феномени инж. Илия Клечков.

Стамен Стаменов връчва най-високия приз на асоциация “Феномени" на Йорданка Николова


- Йорданка, почти нищо не се разбра за причините, довели до потъването на кораба ни “Ванеса”в Азовско море. Ти можеш ли да попиташ Висшия разум за това и да ни осветлиш по тези и други въпроси, които ще ти задам?

- Разбира се. Бог ми обясни, че в Тихия океан е станало “засмукване на водата” и като по ”тръба” от срещуположната точка, която се оказва именно Азовско море, е станало “изхвърляне” на енергията, която предизвиква реално ненормално големите вълни десетметрови. Просто го попитах, за да сравня информацията. Виждаше ми се нещо като абсурд. По принцип се смята, че Азовско море е затворено и сравнително плитко и няма никакво логика да има такива огромни вълни. Това смята и моят близък капитан на кораб, който е пътувал многократно по него и смята даже, че тези вълни, довели до катастрофата, са истинска мистерия.

- Но защо все пак става тази катастрофа?

- Целта на подобно физическо явление е да се ускори земното ядро, което ще съдейства за предстоящото преместване на земната ос.

- Ти и в книгите си говориш дори с точност “ в градуси” за предстоящо преместване на земната ос. След време нещо подобно съобщиха и чужди учени като събитие, което предстои на Земята и с това де факто информацията се засича по някакъв начин - за това ли става дума?

- Да, за това! Но за изместването на полюсите на Земята не само във физически план, но и в един качествено нов като параметри за земните жители свят на духовност и способността му да бъде развиван от определени групи, издържали на този преход хора. Но, за да бъда по-ясна, преди това трябва да ти разкажа нещо, което реално се случи с мене през лятото. И смятам, че “това” носи предшестваща информация за случилото се в Азовско море и други предстоящи събития.

- Любопитно?

- В една нощ от почивката ми на морето през отминалото лято - между Толбухин и Шабла видях огромна светкавица - по-скоро дебела и във формата на меч от светлина /като небесните светкавици/, който се закова от луната към земята и за миг ги свърза. Изтръпнах и помислих, че в ясното време след тази мощна, “необичайно дебела” светкавица-огнен меч – какъв ли гръм ще последва? Но такъв не се чу. Попитах висшия разум, както обикновено: “Какво е това?” Но отговор не получих. Нищо, казах си. Но... след малко чух глас, който е много различен от този, който обикновено чувам, той ми каза: “Това е мечът господен!” Стана ми притеснено. Меч не се вади току-тъй?! Значи ще има нещо страшно... След няколко вечери, около 2-3 август, пак на връщане от морето между Балчик и Каварна, вляво на пътя видях едно огнено кълбо, което се движеше на около 50-60 см над земята. Помислих си, че това е следствие на някакъв пожар. Но... пожар нямаше. Освен това никой от родителите ми, с които пътувах, не виждаше това, което аз виждах. Пак попитах Висшия разум: “Това пък сега какво е?” И отговорът пак не дойде светкавично, както друг път, а след около десетина минути: ”Това е душата на Гея!” Бе ми обяснено, че там някъде се намира пъпната връв на Гея, чрез която тя се свързва с другите духовни същества, и че тя цялата се тресе в ужас от събитията, които й предстоят. А това, което съм видяла с огненото кълбо, е своеобразно “излизане” на душата й от нейното тяло и свързването й с другите светове. Обясни ми се, че гласовете, които ми отговориха на двата въпроса за огнения меч и за светещото кълбо - единият е бил на свети архангел Гавраил, а другият на Иисус Христос и затова контактът е бил малко по-късен, защото все още нямам преки канали точно за контакти с тях. Но, както и да е, запитах тогава: “Господи, какво става, защо изведнъж мечът Господен? После и... душата на Гея?” А той ми отговори дословно: “Всичко, дете мое, е за това, че идва вече преходът на земята. И всичко постепенно следва онова, за което много пъти сме говорили, а именно: преместването на земната ос на физическо и на енергийно ниво.” Този енергиен клапан /в Азовско море/ е “отворен” отпреди шест месеца /насам/, за да се освободи енергията, приета преди месеци за вътрешното ретрансформиране на земните плочи. Сега тези енергийни тласъци, дошли от космоса, ще излизат над земното ниво, за да настъпят и там съответните промени. Тази “клапа” в Азовско море ще доведе до две години на постепенно отлепяне на Турция от България. Това е подготовка - тектонична: За промените в тази трансуралска тектонична плоча – разделянето на Близкия изток от Европа. Разгръщането на Изтока и отделянето му от Европа ще става все повече и повече с приплъзване към Индийския океан” - точно това ми продиктува Бог, а ето тук го записа /сочи бележника със записки/.

- Но как така Турция ще се отдели от България едва ли не по граници?

- Европа и България са в един земен шелф, а Турция и Изтокът са на друг земен шелф. Тази енергийна клапа в Азовско море ще се разширява постепенно и така ще стане отделянето на тектоничните плочи. Босфора, Азовско и Черно море ще се слеят в една площ. Това пък от своя страна ще увеличи морските води на Гърция и до три години тя ще потъва с около 500 метра на година. Водата ще стигне до основите на Родопите. Лека полека северният и южният полюс ще губят своите ледени обвивки, а екваториалният пояс ще губи температурата си, особено след месец май 2009 г. Бог ми каза точно, че предстои: “Континентите да изгубят своята ориентация изток - запад. Тя ще премине в запад-северозапад. Слънцето, изгряващо от изток, след година и половина вече ще изгрява от североизток.След 2009-2010 година Пирин наистина леко и бавно ще потъва. Родопите ще претърпят корекция. Климатът тук ще се запази, докато стигне до тропически. Ще се появят животни и растения, нехарактерни за България. В навечерието на Йордановден /сега/, имах тежка нощ: Бях пред картата. Ясно един глас ми каза, че “Пирин трябва да потъне, за да може да влезе светлината!”

- Бившият директор на международната фондация феномени Стамен Стаменов е в Америка, каза ми, че често се чувате с него по телефона.

- Да, преди няколко дни пак се чухме с него и аз съм особено впечатлена от това, което той ми каза: Българи са открили в Америка някаква изключително ценна българска книга. Доколкото разбрах, тя е в частна колекция. Възрастта на тази книга е нещо уникално. Написана е 700 години преди Христа! Най-интересното в случая е това, че информацията, която аз съм дала за древните исторически факти и събития в първата и втората си книга “Съкровищата на Тракийските царе”, едно към едно се покрива с информацията от тази древна книга. – това ми каза Стамен Стаменов, който е чел двете мои книги.

indigota.com

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:35

"Археологът Георги Китов е прероден тракийски цар-жрец", твърди старозагорката с необичайната ченелинг-дарба


До 2007 година ще се открият още 5 големи златни тракийски съкровища - “ключове” за Първата енергийната Порта към новото измерение на човечеството:


Йорданка Николова е избрана за един от седемте член-кореспонденти на Международната академия за информация в Москва. В края на миналата година Българската национална асоциация “ Феномени” й връчи Златната статуетка и Диплом за особено големи заслуги в резултат на нейните свръхсензорни способности. Йорданка е една от малцината в света, която има дарбата ЧЕНЕЛИНГ: Това ще рече, че 40-годишната медицинска сестра от Стара Загора е “включена” в постоянния информационен поток на всемирното знание от известната на учените Ноосфера или Енергоинформационна сфера, която древните народи са наричали Акаша. Така чрез автоматично писане на чист български език (различно от принципите на т.нар. контактьорство) тя е в “денонощен - 24-часов канал” за знания от божествения разум. За нея председателят на асоциация “Феномени” инж. Стамен Стаменов казва: "Тази информация не може да се намери в нито една библиотека на света, защото е необикновена. В повечето случаи тя се отнася до изключително важни за човечеството и цивилизацията събития, за които официалната наука или не разполага с точни данни, или те са твърде нищожни и противоречиви."


- Как успя да запишеш азбуката на траките?

- Уникалното е, че тракийската азбука ми се даде не един, а цели три пъти. Първо, след като разбрах, че азбуката на траките не е известна на никой историк, помолих тя да ми се даде свише. Получих я, записах я и я изпратих на един изключителен специалист - траколог.

- Почакай, как ти “отговори” Бог?

- Така както го и питам - със зададен въпрос върху белия лист и под него следва с автоматично писане на ясен български език отговора му. Всяко едно човешко дело се записва в Акаша (В Книгата на живота, Всемирната информационна база) и човек оттам може да черпи неограничена информация, стига да бъде подходящ съсъд, канал. Аз имам неограничен достъп до такава информация по всяко време на денонощието и при всякакви обстоятелства, независимо от обкръжаващата ме обстановка. Мога за абсолютно всичко да питам - от всяка сфера на живота в това число и личната. Достъпът ми е неограничен.

- На “Розовата долина” край Казанлък й казват още “Долината на царете” заради множеството тракийски могили с гробници, в които са били погребвани тракийските царе. Миналото лято археологът Китов направи там истински фурор с откритията си - имаш ли коментар?

- Когато бях на разкопките на “Голямата Косматка” край Казанлък, видях, че третата ниша е изградена само от един каменен блок. Една цяла стая със стени - гладки като да са изрязани с лазерен лъч. Попитах Висшият разум как това е ставало и ми се даде следното: Траките са използвали слънчевата и мисловната си енергия като компютър, с помощта на който са построили тази стая. Каменният блок е стигал до място, където е бил “обработван” от едно друго съоръжение, което е представлявало тръба, от която излиза слънчев лъч, който реже като масло камъка.

Тръбата е била изработена от следната сплав - желязо, никел, злато и сребро в определено съотношение. А вътре пък в тази тръба, на определени разстояния и под определен ъгъл, са били подредени в следния ред скъпоценните камъни - рубин, диамант, рубин. И слънчевият лъч влязъл от единия край на тръбата - излиза от другия край като перфектен режещ инструмент, много по-силен от днешния лазерен лъч. Изобщо цялото строителство на тези гробници, както и на пирамидите в Египет е ставало по този начин.

- Излиза, че древните цивилизации са били далеч по-силно развити от нас днес и сякаш ходът на историята върви назад, а не напред?

- Каза ми се, че ние - човечеството, нямаме земен произход. Тоест наследници сме на няколко цивилизации - една от които идва от съзвездието Плеадите. В това време около Слънцето е кръжала и т.нар. десета планета, която е носила името Фаетон. Тя е била населена. Но в стремежа си да черпят огромно количество енергия фаетонците правят това там, откъдето не трябва - и в даден миг сами взривяват планетата си. Но преди това оттам тръгва флотилия и идва на Земята. Присъствието им тук на Земята става по договорка с хората от Плеадите, които са вече тук. И кръстоската между тези две космически цивилизации раждат нашите Адам и Ева.
В Рила и Родопите също е имало много лаборатирии на древните (на хората от Плеадите) Даде ми се, че траките пък са преки наследници на Атлантите, тъй като Ной е бил атлант. И ми се каза, че ноевият ковчег трябва да се търси около Рупите и че не е “заседнал на планината Арарат”, както много билейски изследователи допускат.

- Какво ще се случи на нашата цивилизация?

-Земята предстои да премине в друга - духовна област. Това ще стане след едни много бурни катаклизми. Те като време започват от 2006-2007 г. Тогава ще паднат всички маски. Всеки човек ще застане с истинската си душа пред околните. Душата буквално ще “бъде видима” за всички и никой няма да може да скрие вътрешната си грозота. Ще се отворят духовните очи на хората. “Ще видите и ще чуете звуци и сигнали, които не сте чували. А тежките грехове ще теглят надолу, тъй като и оста на земята ще бъде променена на обратната й страна. Това ще стане и във физически, и в духовен план, но първо ще започнат физическите промени у хората.” Казва ми се още: ”Трябва да се олекотите” - не в телесно, а в духовно отношение, макар че в този процес на предстоящи катаклизми, успоредно с изместването на земната ос хората ще претърпят и мигновени анатомични промени.
Тези, които се променят (и физически), ще издържат с много малко храна. Ще станат вегетарианци. Вътрешните им органи ще претърпят големи промени. Ще станат в много по-голяма степен едни духовни същества. А след 2009 г. децата ще започнат да се раждат с умственото развитие на 5-годишно дете.

- Как да се разбира това?

- Цялата Вселена сега е отправила поглед към Земята, предвид предстоящата трансформация на физическото и на енергийното ниво на човеците. И тук, в България, ще бъде Първата порта към преминаването в това ново измерение.

И за да се отвори тази наша порта, ще трябва да се наредят седемте “ключа” един до друг на тракийските царе-жреци. Един от тези “своеобразни енергийни ключове” е откритата от археолога Китов Златна маска при разкопките на “Светицата”.

Но най-интересното е, каза ми се дословно: ”Никой не открива това, което не е заровил!” И в подкрепа ми се изясни, че археологът д-р Китов е прероденият тракийски цар-жрец Севт Трети и именно поради тази причина точно той открива същровищата, които е заровил. Но на мен ми се каза и още, че той тепърва предстои да открие гробницата на Севт Трети, тъй като тази, която откри и смята, че е на Севт Трети, не е на този владетел. А човекът пък, по чийто образ е направена уникалната Златна маска, в минало прераждане е бил сегашният шеф на казанлъшкия исторически музей Косьо Зарев, който тогава е бил цар Терез. Сега се връщат душите на тези царе в сегашния си земен образ именно заради предстоящата трансформация, която ще настъпи с големите катаклизми на Земята в периода на 2011-2012 г. За тракийските царе единственият им шанс е да влязат в другото измерение на вечния живот за да се преустановят преражданията им. Всеки от нас е стигнал дотук именно за това преминаване. Тъй като с изместването на земната ос актът на прераждане на душите приключва веднъж завинаги, който успее да мине през Портите - печели вечността на живота. И не е случайно, че тук, в България, прииждат и все повече ще идват чужденци да изкупуват земите ни. Каналите на тази информация са стигнали и до тях и затова бързат. А и на Америка съвсем не й остава много живот.

- Как, чака я терористичен акт, ядрен удар, война или катаклизъм?

- Катаклизъм! Всичко ще стане бързо и сигурно, както се размества тесте карти от опитен картоиграч! Процесът ще протече за 250 дни и 249 денонощия, пак казвам - това става през 2011-2012 г. Тогава Европа ще се отдели от Азия. Северна и една втора от Южна Америка (северната й част) ще потънат. Африка ще се обедини с Азия. Европа ще остане самостоятелен континент. Гърция ще потъне. България отново ще остане на три морета. Средиземно море ще дойде до Южните Родопи, а Турция ще се откъсне и ще отиде на юг. Българите няма да бъдат избити и заличени; защото сте народ, идващ от древността, за да поведете хората към бъдещето. Тук ще се зароди най-напред шестата раса” - това дословно ми го написа Висшият разум - Господ.Ще почакаме да дойде това време и ще видим какво точно ще стане.

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:38

" Земята заедно с човечеството извършва уникален преход в еволюционното си развитие - поредния квантов скок.
Галактиката Млечен път се движи по спираловидна орбита около своето централно светило - Великото централно слънце, точно и както Слънчевата система се върти около централното галактическо слънце.

Земята заедно с човечеството се намира в края на поредния 26 000-годишен цикъл на космическата система Земя - Слънце Плеяди.

Краят на цикъла, в който се намираме днес, трябва да завърши на 23 Декември 2012 г. ( така сочи и календарът на маите ). През 2013 г. започва следващият за Слънчевата система цикъл от 26 000 години.

Преди квантовия възход Земята ще навлезе в цикъла на духовно повдигане, защото във Вселената физическите и духовните процеси вървят заедно. Това е обективна реалност, която все още не се осъзнава от тези, които отхвърлят понятията духовност и духовно познание.

Духовното повдигане е ново еволюционно ниво на съзнание, наречено Христово. При него свещените слънчеви козове за духовно пробуждане ще бъдат предадени на човечеството чрез информация, закодирана в слънчевата светлина.

Хората с лошо функциониращи биоелектрически меридиани и затворена енергия няма да издържат огромните енергийни промени и усилването на светлината, която ще премине през галактиката, докато Гея де придвижва към центъра й. Затова е изключително важно да излекуваме блокажите, които пречат на хармоничното протичане на енергия през електромагнитните ни тела. Не можем да си представим как тези наелектризиращи вълни от фотони ще преминат през чакрите ни.

Процесът на информационно препрограмиране - пречистване на изродената енерго-информационна матрица на обществото, трябва да започне колкото е възможно по-бързо.

За тази цел до 2013 г. минимум 144 000 души трябва да станат посветени и да успеят да преминат във фазата на духовно развитие, наречена Христово съзнание. Това е критичният минимум, под сойто преходът не е възможен. Ако 144 000 души го направят ( известно е каква мощ притежава колективната мисловна енергия ), вибрационната им енергия светкавично ще обкръжи планетата. Ще започне процес на препрограмиране - пречистване на наслоените от хилядолетия низши астрални мисъл-форми, които я задушават и тя като живо разумно същество не може сама да се справи с настъпилия енерго-информационен дисбаланс.

Време е да осъзнаем, че сме божествени същества и се развиваме по план, наричан навсякъде във Вселената Божествен. Той е осъзнат от разума на по-високите нива във Вселената. Самата тя представлява разум в развитие. Този разум е с пирамидална структура, чиято движеща сила е съзидателната, всетворяща енергия, наречена Божествена любов.

Според Божествения план времето на бездуховността, като неминуем стадий на развитие за човечеството вече приключва и ако то не пристъпи към новата епоха на Водолея, ще се самоунищожи. Такъв е непоклатимият закон, под чието безпощадно действие са се самоунищожили хиляди светове във Вселената. "


" През 2012-а година Земята се готви за скок!" -

Инж. Стамен Стаменов - председател на фондация " Феномени "

Позволявам си да цитирам едни древни предсказания за недалечно бъдеще, редактирани хилядолетия по-късно в "Кръгове - Бяла книга". Текстовете ги няма из книжарниците, а единственият сайт, където бяха публикувани, е спрян от режима:

"Земята в скалната кухина се осветява от светеща мъгла. Мястото е практически неоткриваемо. След крайното проваляне на човешкото общество там, където се роди Искрата, там се разгаря новият Пламък. Не достига време. Добата е на изчерпване. Сразяването на противника в човешки облик е само начало. Отпорът срещу врага от неземната Бездна е хилядократно по-тежък. Колобрите бързат. Угрижени са боилите. Свръхчовешко е напрежението сред багатурите... Маговете пак ще се справят, както винаги са се справяли. Но наложително е първо да свършим със земните им съюзници, с тукашните човекоподобия, с отреклите се от човешкия род, с паразитите в човешка кожа".

Разбирайте го както си искате. Предполагам някои се досещат къде е мястото, където преди хилядолетия се роди Искрата и кои са Слънчевите арии. Затова сме им в полезрението. Затова бързат да унищожат и България. Напразно "Аненербе" на Химлер е ровило в Тибет.

2012


Алън беше обсебен от мисълта за 2012 година. Тя бе парализирала и последното кътче на съзнанието му с отровните си пипала. Той търсеше и изчиташе всички материали по темата, нямаше филм или видео клип, който да не знаеше наизуст, даже беше направил и сайт – 2012.com, където публикуваше своите теории, пишеше статии и обсъждаше предстоящата катастрофа със съмишленици в популярния си форум.

Над опустялата му, широка спалня, на която дори не спеше вече, беше закачен с крив пирон лист хартия. 21.12.2012 – това пишеше, с леко неравни, лилави цифри.

Вече почти две години жена му живееше при родителите си. Не се бяха развели, но почти не му даваше да вижда детето, за да „не му размъти мозъка”, а и ги разделяха над 700 км.

Алън беше напуснал и добре платената си работа, за да се отдаде изцяло на изследванията си. За негов късмет, беше намерил наематели за горните два етажа на наследствената му къща, и така се издържаше.

Бяха се разбягали и старите му приятели, но сега той приемаше за другар всеки, който споделяше вижданията му за края на сегашния свят, за големия катаклизъм. „Казусът 2012” вълнуваше все повече хора и Алън водеше чести разговори на тази тема. Но все пак, повечето събеседници, не можеха да приемат с лека ръка, че земята изведнъж ще промени посоката си на въртене:

- И така ще се обърнат полюсите – завършваше авторитетно с глухия си глас и за по-убедително размахваше една от библиите си – “Пророчеството на маите”.

Друг път разясняваше явленията фотонен лъч и кристалните черепи, но слушателите му рядко успяваха да разкрият мистерията около тях, защото не умееше да се изрaзява съвсем ясно. Въпреки това, около него винаги имаше хора, жадни да научат всичко за тази съдбовна година. Но най-интересни си оставаха теориите за различни извънземни цивилизации, играещи главна отрицателна роля в предполагаемите събития. На немалка група хора най-много допадаше версията за духовното възнесение и раждането на нова раса. Единственият неприятен момент в последната теория беше, че с духовното възраждане задължително вървяха или вулканични изригвания, или вечна зима и подивели хора, зачитащи само правото на силния.

Разбира се, никой не бе сигурен какво точно ще стане. Убедени бяха само в едно –ще се случи нещо голямо. Но неизвестността ги плашеше и ужасяваше, лепкавият страх парализираше волята им, а сънищата пресъздаваха истински страховити апокалипсиси.

Победени от параноята, много хора отказваха да имат деца и да мислят за бъдещето си, а по-лабилните дори слагаха край на живота си. Имаше и такива, които „насищаха земната аура” с молитви и мантри и се готвеха за голямото благословение, което ще се излее върху земята през тази „свещена” година.

2012-а наближаваше и вече почти не беше останал човек, който да не е чул за поне една от теориите. Правителства, научни и религиозни организации също не останаха равнодушни, а признаците на масова психоза се срещаха все по-често. Много от учените сочеха необичайната слънчева активност, като вероятна причина за евентуалния катаклизъм, други твърдо вярваха в масово изригване на вулкани или гигантско разместване на земните пластове. Въпреки, че светът никога не е бил по-мирен, много окултисти ревностно напомняха, че Нострадамус е предрекъл трета световна война именно около 2012 година. Но имаше и хора, които освен че поддържаха научните теории за различни бедствия, ги обясняваха като неизбежна необходимост за духовна промяна на човечеството. Те бяха убедени, че „грешната земя” ще се прочисти, а достойните хора ще получат шанс да заживеят в един по-висш и ефирен свят. За съжаление, участта, отредена на всички останали, които не бяха сред избраните, никак не бе завидна.

Алън беше жертвал всичко, за да проникне отвъд булото на тази загадка, да надзърне няколко години напред и разбере смисъла на многото пророчества.

Липсваше му семейството, малката, руса главичка на дъщеря му, смеха на съпругата му. Спомняше си работата, колегите, адреналина от предизвикателствата и дългите и протяжни отпуски на море през лятото. Но Алън вярваше, че тази жертва не е напразна и безмислена, защото винаги бе чувствал, че е роден за нещо велико и голямо. И когато преди повече от 5 години прочете кратка статия в градския вестник, озаглавена „2012 – начало или край”, той разбра всичко. Сякащ за един миг му просветна защо се е родил и каква е мисията му.

Всяка сутрин той медитираше и се молеше за просветление, както и за сили, за да изпълни задачата си. Твърдо вярваше, че Бог го е натоварил да изведе хората отвъд прага, наречен 2012.

Времето препускаше, сякаш и то нямаше търпение да разбере какво ще се случи през тази година. Алън бе сигурен в себе си, че ще загине в идващия апокалипсис, но го приемаше като възкресение и спасение. Всъщност, това, за което най-много се молеше последните месеци, беше, когато умре и се събуди в новия свят, да срещне там съпругата си и малката им дъщеричка. Още обичаше жена си. Не беше спирал.

2012 година настъпи и се изниза бързо. Дългоочакваният ден – 21.12.2012 – беше настъпил. Алън не беше мигнал цяла нощ, обикаляше в стаята като вълк в клетка, а ръката му не изпускаше телефона. Жена му отдавна си беше изключила своя, защото Алън не спираше да й звъни. Не получи и нито от един многото му смс-и, които й изпрати. Не помнеше какво и беше писал в началото, но последните няколко бяха – “Obicham vi i dvete!!!”. Беше го страх. Не – беше ужасен. Представяше си как тъмнината го поглъща, как се изгубва и изчезва в мрака. Усещаше как мъката по близките го раздира бавно и дълбоко. Искаше си пак живота. Стария живот. Как мразеше всичко – и 2012, и пророчествата, и апокалипсиса. Привиждаше му се огромна експлозия, сякаш слънцето падаше на земята, чувстваше как го поглъщат пламъци, и той гори, гори…

Искаше си живота и семейството обратно.

Звънът на будилника прекъсна мъртвешката му дрямка. Беше го навил за 7.30 сутринта.

Скочи и погледна през прозореца. Беше още тъмно, а и много облачно. Направи си кафе и набра жена си. Телефонът беше изключен. Навън присветна. След малко се чу гръм.

Вече трети час валеше, но бедствие още нямаше. Алън не беше вкъщи, бяха се събрали десетина човека в големия апартамент на един от групата, и се молеха. Така мина целия им ден. Към 3 през нощта вече не издържаха и бяха легнали да спят кой където намери. На сутринта се събудиха. Живи.

Набра жена си. Телефонът беше включен. Не вдигна. Алън се разтрепера, но по новините никой не спомена за бедствие, катастрофа или каквото и да е. Е, имало 4 по Рихтер в Токио, но без последствия. Обадиха му се от местния телевизионен канал за коментарна рубрика, озаглавена „Минахме и през 2012”.

- Вие луди ли сте бе, викате дявола! Не мога да дойда, но сменете името на тъпото предаване! – Затвори им. Всички бяха будни, навън времето беше хубаво. Дъждът бе преминал в пухкав сняг и група деца весело подскачаха в близката градинка.

Крайно изтощен, Алън се прибра на следващия ден, кимна на единия си квартирант и седна на дивана в разхвърляния хол. Беше жив и сам. Чувстваше се празен и излъган, искаше да плаче, но не можеше. Риданието бе заседнало някъде в стомаха и не искаше да излезе. Извади от портфейла си снимка и я погали. Беше фотография на едно разбито семейство.

Алън нямаше как да знае, че в няколко космически лаборатории бяха регистрирали извънредна и необяснима слънчева активност, както и лъчи идващи от други звезди. След първоначалната паника, учените с облекчение бяха разбрали, че лъченията са безвредни за климата и живота на земята.

Той също не подозираше, че имаше хора, които се събудиха с ново, непознато чувство, което сякаш тръгваше от слънчевия им сплит, изпълваше ги със силна и безпричинна радост и желание да обичат всичко. И още на следващия ден близките на повечето от тях откриха, че са изчезнали. Но те не ги бяха напуснали – бяха сред тях – обичащи, помагащи и невидими.

Не, Алън, не знаеше за тях. Той взе телефона и набра номера на съпругата си.


Радослав Кондаков

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:40

"Размишлявай за духовното колкото искаш - то ще те подмине, ако ти не струваш нищо. Пиши за него, гордей се с него, тълкувай го - то няма да ти донесе никаква полза и ще ти се изплъзне. Но ако То види твоята съсредоточеност, То може да се озове в ръцете ти като дресирана птичка. То прилича на паун, който няма да спре на неподобаващо място."


Джелаладин Руми

ЛЕГЕНДИТЕ ЗА 2012


Както не веднъж сме писали, след по-малко от три години Земята ще навлезе в критичен момент от своето съществуване, когато ще претърпи трансформация както на материално, така и на духовно ниво. Някои автори описват в книгите си всяващи ужас бедствия и катастрофи, с което се възпроизвежда паниката от края на света.


По-долу можете да прочетете автентични текстове, извадки от стойностни, отнасящи се за този период, в които е дадена една по-различна интерпретация.Из "Бунтът на роботите - история на духовния ренесанс"


“Всичко - от вътрешността на атома до Вселената - се намира в орбита около някаква централна точка. Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева система, заедно с много по-голямо пространство, се намира в орбита около съзвездието, познато като Плеади. Според писателя Пол Ото Хесе тази орбита е съсредоточена конкретно около Алциона, най-ярката звезда в Плеадите. Някои казват, че на нашето Слънце са му нужни 24000, за да измине една такава орбита. Хесе смята, че фотонният лъч, за който споменах, се излъчва от Алциона и Плеадите. Това е лъч от силно заредени с енергия частици, който ребалансира и ресинхронизира всички енергийни полета, които преминават през него…

Планетата вече е преживяла големия катаклизъм, бележещ края на Атлантида, но той може да се повтори,

ако не обсипем енергийното поле на Земята с любов. Фотонният лъч действа като вид жетвар, даващ възможност на онези, които са готови да се изнесат от това ниво на съществуване, да минат към по-висока категория. През епохата на Атлантида той е ребалансирал енергийното поле на Земята…

Смятам, че преминаването през фотонния лъч, което се извършва в момента, ще бъде с потенциално по-важни последици, отколкото по времето на Атлантида. Този път цялото енергийно поле на планетата Земя се “жъне” и тя прави една гигантска крачка напред в своята еволюция. Онези, които не направят същото, няма да могат да се преродят на земята след приключването на този процес, защото Земята ще функционира на честота, която ще е твърде висока за тяхното съществуване тук, докато самите те не повишат собствените си вибрации, за да съответстват на вибрациите на планетата.

Идеята за този ребалансиращ лъч е била открита от народа на маите преди повече от 1000 години. Когато цивилизацията на маите достигнала своя разцвет в Централна Америка между 435 г. сл. Хр. и 850 г. сл. Хр., те били далеч по-напред от преобладаващата насока в съвременната наука по отношение разбирането на Сътворението. Това се дължало отчасти на факта, че те били превъплъщение на напредналото доброволческо съзнание. Те са приемали други честоти и вероятно са си взаимодействали с посетители от Космоса. Знаели за тези цикли от лъчи, пресичащи Земята, и създали система от числа и символи за измерването на тези периоди. Според изчисленията, оставени от маите върху техните величествени пирамиди и храмове, сегашният “голям цикъл” от еволюцията на Земята е започнал през 3113 г.пр. Хр. и ще завърши през 2012 г. Това съответства на предсказанията на много хора, както и на Нострадамус, който предвидил огромна промяна през този период, през който завършвала една ера от човешката еволюция, а друга започвала.
Онези, които следват изчисленията на маите, вярват, че

през 2012 г. планетата Земя ще се ресинхронизира.

Различните хора поставят различни мащаби на времето по отношение на тези неща, но всички те са единодушни за основния период. Аз смятам, че “прозорецът” във времето, през който ще видим най-драматичната промяна, е между 90-те години до към 2030 г.”Из "Космосът на Душата - зов за пробуждане на човечеството"


“Ще наречем метаморфозата, която преживява вашата планета, аспект от смяната на измеренията, която ще се усети в цялата вселена, изключителен момент във всевремието на човечеството, както и за останалите съзнателни същества в Космоса. Затова толкова много представители на неизброими измерения търсят пряк контакт, защото разбираме, че правите скок в съзнанието си, който ще ви позволи да приемете и обработите информацията, тъй като


сега трябва да се приготвите като цивилизация за преминаването в четвъртото измерение –

свят отвъд времето, отвъд илюзиите…

Маите са дали следващата точка на нулевото време, защото техният галактически календар поставя края на времето на 21 декември 2012 г. Като физически същества в линейното време вие се страхувате от тази злокобна дата, защото за мнозина от вас “краят на времето” е синоним на края на живота, и усещаме как страхът свива сърцата ви заедно с тиктакането на часовника…

Сигурно усещате с удивление, че ще се случи нещо забележително, но страховете ви и катаклизмите на Гея ви карат да се чувствате обречени. Затова сега правим паралел с други моменти в историята ви, когато нулевата точка във времето е провъзгласявала огряването на светлината върху планетата ви, и ви подканваме да вдигнете чаши за раждането на новата зора. Противно на ужаса и страха си, вие не само сте готови за нея, нуждаете се от нея… но и сте я създали, защото

махалото е стигнало до крайностите на полюсите и Гея се връща към центъра през 2012 г.,

което е толкова миналото и бъдещето, колкото е и сегашното на вашето съществуване.

Във връзка с тази съдбовна дата са изказани толкова разсъждения и теории, че смятаме за основна цел и върховен смисъл на нашите разговори да ес опитаме да изясним какво ще стане в галактическата картина в този момент, така че завинаги да се отърсите от страховете си и да изживеете еволюционния си процес с дължимото благоговение и удивление…

… Ако сте следили някои от по-значителните събития във вашата слънчева система, знаете,че Слънчевото Божество изригва с огньове и силни експлозии, каквито земната история не помни, а те пораждат допълнителна неустойчивост на вашата планета. Занапред очаквайте още повече крайности в климата, бушуващи морета и мощни гръмотевични бури. Мнозина от вас усещат слънчевите изригвания в етерните си тела,независимо от съзнателната си представа,но сега ще бъде важно да обърнете по-голямо внимание на слънчевата активност, която се проявява като предварителни етапи в трансформацията на Слънцето.

Колапсът на вашата звезда, Слънчевото Божество, е започнал и процесът на преминаване през астралните нишки на черния тунел към светлината скоро ще се осъществи. Такъв е галактическият сценарий на 2012 г.: всички небесни тела, пространството и времето около вашето Слънчево Божество ще напуснат физическото и ще влязат във висше измерение, преживявайки като цяла слънчева система смъртта на триизмерното ограничение и раждането в многоизмерното съзнание. Всъщност, вече усещате изкривяването на времето, докато гравитационната сила ви притегля във вихъра, където ще преминете през тунела по-бързо от скоростта на светлината и ще се появите в четвъртото измерение.”Из "Древната тайна на Цветето на живота"


“Много от самолетите и корабите, изчезнали в района на Бермудския триъгълник, буквално са отишли в други измерения заради некотролираното поле Мер - Ка - Ба.

Основната причина за повечето извращения в човешките взаимоотношения по света, като войните, семейните проблеми, емоционалните разстройства и т.н., се дължи на това небалансирано поле. Поради начина, по който е устроена Вселената, то предизвиква изкривявания не само на Земята, а и далеч, далеч, далеч отвъд нейните предели - в открития Космос. Това е причината, поради която расата от извънземни същества, наричани Сивите, както и други извънземни цивилизации, за които ще говорим, когато му дойде времето, се опитват да поправят пораженията от онзи експеримент в древността. Това е огромен проблем, който излиза далеч извън пределите на Земята.

Стореното някога на Атлантида противоречи на всички галактически закони.

Било е противозаконно, но те все пак са го направили. Проблемът ще бъде решен, но не по-рано от 2012 г. Извънземните цивилизации не могат да направят кой знае колко, но вероятно ще продължават да опитват. В крайна сметка ще успеят.

Онези, които смятат, че до 2012 г. ще напуснем това измерение, може би са прави. Според Тот, коригирането на това атлантско поле ще бъде завършено до триизмерната 2012 г., макар че тогава Земята вече може да е преминала поне в четвърто измерение.”

http://psihobg.com/?p=182

"1/3 от реките ще обърнат своя ход. Постепенно България и Турция ще се отделят и Турция – азиатската и част ще се преплъзне към Индийския океан. Азовско и Черно море ще се слеят, което ще увиличи морското ниво към Гърция и тя ще потъне. Така 2012-2013 г.(?) България ще има излаз на три морета - Черно, Средиземно и Егейско. Слънцето до 1,5 год. ще изгрява от североизток (?).

След 2009-2010 г. Пирин плавно ще потъва, а Родопите ще претърпят „корекции”. Това ще е съпроводено със земетресения в тези 2—3 години в кръг - с цел разместване на плочите, но земетресенията ще са мах., до 4,5 по Рихтер. Част от брега на Черно море ще бъде залят до 1,5 м.- ниските брегове.

Климатът ще стане тропически - ще се появят животни и растения нехарактерни за страната."

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:43

"Началото на Прехода бе предизвестено Декември 2007 г. /през август 2007г./. Този преход е всъщност издигане и завъртване на Земята, но преди да стане това е необходимо Земята да претърпи промяна на географската и магнитната си оси. Магнитната земна ос изпреварва преместването на земната географска ос, с което се обяснява емоционалното и физическо неразположение на хората.

На физическо ниво промяната на магнитната земна ос ще заличи някои агресивни зони в човешкия мозък и ще отвори други зони, способстващи оцеляването в прехода.

На земята тази магнитна промяна ще е съпроводена с бури, температурни аномалии и разломи.

Поради тази промяна на магнитната земна ос птиците губят орентация и загиват."

...


"- Започват ли промени в човешкия организъм и каква е причината за тях?

Да, една от промените е хроничната умора, съпроводена с депресия и причината е в Силния Енергиен поток на Божията Любов, който поток възвисява Душата, а тя като чиста божия съставка се издига нагоре, но ако разумът е обременен с материални търсения тогава става блокаж - оттам се обърква мозъчната дейност и се чувства апатия, умора, тъга, депресия - поради разминаване на мечти и реалност.

*Безсъние:

Сънят е онова състояние, когато Душата пътува необременена от Разума. А сега способностите на хората се отварят и съня /т.е. блокажа на разума/ е ненужен. Информацията от космоса ще минава с цялото си богатство и сила без да е необходим съня, за предпазване. /Разширяват се знанията ви/.

*Главоболие и виене на свят - са следствие от промяната на ъгъла на магнитната и географската ос, също и нагласата на мозъка на новата земна ориентация, а и полека-лека земното притегляне от 9.8 ще става 8.9, което също прави съответните мозъчни ориентации променливи.

*Проблеми с дихателната система.

Белите дробове ще претрансформират приетата светлинна енергия в биоенергия и притокът на кислород не ще е така нужен. Бронхите ще пораснат, защото ще складират кислород и ще го подават прочистен енергийно и обогатен до всички органи.
Белите дробове ще са като антени на информация и преразпределение на тази информация според потребността на индивида.
Т.е. дихателните проблеми ще са адаптация към намаляващия кислород в атмосферата на Земята.


- В храносмилателния тракт- там ще има промени, защото голяма част от микроорганизмите там ще загинат, поради променената по-висока вибрация на Земята - от там трудно ще се преработват белтъчините от животински произход - гадене, повръщане, изхвърляне и това е поради преминаване на стомашно-чревния тракт към новите енергии в космоса - към преработка на фибри и растителни продукти в суров вид.

- Промени в съотношението кръв: лимфа /3:1/ към кръв: лимфа /1:3/, защото много от органите ще намалят своя обем, защото ще се захранват от Божията Енергия, а не от кръвта, което ще става чрез лимфата, затова тя ще увеличи обема си.

Поради намаляване на g /земното привличане/ ще се разреди костната система и мускулната маса ще олекне, гръбначния стълб ще се изправи.

- Промени и в пикочо-половата система - няма да са съществени.

- Ще се размножаваме по стария начин, но не чрез повика на феромоните, а чрез чистата любов. Все още ще се запази генния носител на ДНК, но ще е освободено от кармичните дългове, ще е кодирано само знанието на космоса. Далакът ще закърнее, защото ще отпадне функцията му на преработка на информацията, кодирана в гена - след Прехода няма да има кармични уроци /за четене/ от далака.16,02,2009 Йорданка Николова
Ст.Загора Стара Загора

"- Кога ще дойдеш на Земята? (запитване към същество, представящо се с името на Исус)

- Скоро. Най-вероятната дата, според настоящите вибрации, създадени от хората на Земята е 2012 г. Но има и 30 % вероятност за малка промяна. Всичко зависи от Вашето желание и готовност за срещата.

- Какво ще стане тогава?

- Едно от нещата е, че "Аз"(?) ще дойда заедно с всички учители,които вие знаете (Буда, Мохамед, Бабаджи, Кетцалкоатл, Иван Рилски...) и не знаете.Светът няма да бъде такъв, какъвто го познавате. Едно правителство. Няма граници. Никаква или една религия. Омразата няма да съществува. Само Любов.

Няма да има следващи генерации. Вие ще бъдете в различно измерение.

- Има ли във Вселената други цивилизации?

- Хиляди.

- Кой е отговорен за техните дущи?

-Аз.

- Ти си за цялата Вселена?

- Да. ... Господ е моят баща. Той е създателят на всичко, което знаете и не знаете. Вие може да го видите като скала, планите, дърво или гора, капка или или море, той може да се прояви пред вас като човек, той е всичко и всички нас заедно.
...
Всичко съществува на същото място и в същия момент. Само трябва да се промени вибрацията и ти може да бъдеш навсякъде.
...
Адът не съществува. Но вашата планета сега прилича на "Ад". Вашата планета е специално място във Всената. Есперимента, който ине наблюдаваме, е уникален. Там живеят различни раси, има различни вярвания, огромен антагонизъм и поляризация. Вие създавате вашият собствен "Ад" на Земята. Но същевременно планетата има силна духовна енергия. Когато тази сила и енергиясе канализира в една посока, тогава планетата ви ще бъде вашият "Рай".


...

- Кармата е самоналожена. И когато разбереш, че си свободен да избираш което и да било, който ти би искал да бъдеш във всеки даден момент, тогава кармата е неутрализирана.... Пълно поемане на отговорността и бъдейки твоето цялостно Аз. Живеенето в момента ще свърши работата.
...
Приемането на цялостната отговорностза това, кой си ти, ще те срещне с всички тезиопределения и това ще ти даде възможност да ги трансформираш в нещо, отговарящо точно за твойта истина. ... Аз не казвам, че това ще ставе изведнъж, внезапно за всеки. Може да не бъде. Но, все пак това е процеса.
...
Всяко вярване, убеждение ще изглежда единственото убеждение, което имаш, докато ти решиш да вярваш в нещо различно. Тогава това ще бъде единственото убеждение, което изглежда да е истинско, докато ти отново не избереш да вярваш в нещо различно. Свържи се с дефинициите, на които си научен, открий тези, които ти вършат работа. Открий онези, които - не. Промени онези, които не ти вършат работа. Когато направиш това, ти ще бъдеш в процеса на поемане на цялостна отговорност.
...
Припомням ти, че ти създаваш своята реалност, защото ти привличаш това, кието вярваш, че е най-вероятната реалност, която можеш да изпиташ. Всичко това е базирано на твоятадефиниция за това, какво заслужаваш, за това, на което си способен, за едно или друго.

...

- Свързването с твоята дефиниция относно това, кой си ти и какво е реалността, която си избрал ще ти помогне да станеш по-отговорен. Ставайки по-отговорен, ще ти позволи да живееш в настоящето, а живеейки в настоящето,... ще сложи всичко на място. Тогава ще откриеш, че цикълът на кармата е разчупен в секундата, когато ти разбереш, че просто е въпрос на твой избор, да бъдеш себе си. ... И това е единственото нещо, което крайният резултат на кармичния цикъл ти помага да разбереш - това е, че ти си свободно същество.

...

От "Ти" на Павел Дойчев

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:44

ГОРДЪН МАЙКЪЛ СКАЛИОН ЗА "ПЕРИОДА НА БЕДСТВИЯТА"


Ще оцелеят само тези, които са на високо духовно ниво.

Бъдещето на медицината са цвето- и звукотерапията.

Накратко - той е съвременен футуролог, писател, лечител, учител и пророк. Той е автор на бъдещата карта на Земята и книгата “Послания от космоса”. Скалион се опитва да даде на всички земляни знания за бъдещето, които му се откриват в пророчески сънища и видения.

СЛЕД СТРАННОТО ВИДЕНИЕ

Скалион мислел, че това е било халюцинация, но изведнъж пред него се появило изображение на възрастна жена и фонът се сменил. Започнали катастрофални сцени, паника и безпорядък в американските градове – разрушавали се сгради, в небето избухвали комети, появила се странна летяща чиния. Жената заговорила: «Сега пътешестваш в потока на времето. Ще видиш картини от миналото и възможното бъдеще».

След това тя изчезнала, скрило се всичко останало, а гласът на Скалион се върнал. Изписали го от болницата, но той бил много изплашен от станалото пред очите му и дълго време ходил по лекари и дори при психиатри, за да се консултира. Но, не открили никакви отклонения в психическото му състояние. Виденията продължили.

Веднъж Гордън установил, че това, което се случва в сънищата му, след няколко дни става наяве.

Паникьосан, почти две години пророкът се изолирал от всичко, опитвайки се да разбере какво се случва с него. “Мина доста време, докато успея да свикна със своите страхове и да разбера, че моите способности не са свързани с никаква криза на средната възраст, нито болест, нито душевно разстройство, а са нещо съвсем естествено”, спомня си той.

През 1982 г. гадателят се научил да изпада съзнателно в състояние на дълбок транс и усъвършенствал способностите си: “Разбрах, че мога да помагам на хората – да лекувам, да намирам безследно изчезнали…”

По-късно Гордън загубил тези способности и в неговите видения

се появила като пациент планетата Земя.

Върнали се картините на глобалните планетарни катаклизми, като всяка една от тях се разпадала на три съвсем малко различаващи се един от друг варианти на едно и също събитие. Скалион постепенно разбрал, че най-ясните и ярки изображения са и най-много вероятни и близки до настоящето, а сивкавите размити версии са малко вероятни и то в далечното бъдеще. Той започнал да рисува карти по памет.

Част от неговите видения са активна вулканична дейност във Филипините, земетресение в Япония /Кобе/, ураганът Ендрю. Предсказанието на Скалион, направено преди няколко години за земетресението в Лос Анджелис точно съвпадна с реалните събития. В един от сънищата си пророкът видял, че Етна отново ще изригне и разбрал, че това ще стане съвсем скоро. Така и стана – на 24 ноември 2006 г. летището в италианския град Катания бе затворено, защото градът беше покрит с тънък слой черна пепел, която бе изпусната от един от кратерите на вулкана.

В близко бъдеще Скалион предвижда земетресение в Сан Франциско, което ще постави началото на глобалните тектонични катаклизми.

Периодът 1998 – 2012 г. Гордън нарича “Период на бедствията”.


Тогава ще се случи преместването на полюсите, което ще предизвика раздвижване на земната кора. В резултат на изменението на земното магнитно поле ще се случат следните събития:

* Ще се появят епидемии от неизвестни болести, тъй като ще бъде нарушен електромагнитния баланс в тялото на човека;
* На планетата ще започне активна тектонична дейност;
* Движението на земната кора ще предизвика нискочестотни инфразвукови излъчвания, които ще окажат въздействие върху менталната човешка същност, което ще доведе до много тежки депресии и психически разстройства;
* Орбитата на Луната ще се доближи до Земята, което ще накара човешкото общество да се развива както “лунното”, т. е. с преобладаващо женско начало – интуиция, духовност, миролюбивост.

Не по-малко важни са пророчествата на Гордън, свързани с духовното бъдеще на цивилизацията. Той смята, че човешката дейност – технологиите, религиите – всичко духовно и материално, е тясно свързано с живота на планетата: “Ние живеем в своего рода симбиоза, Земята отговаря на нашите мисли и постъпки. Понякога е достатъчно съвсем незначително количество енергия, за да бъде нарушена тази хармония”.

Зловещите пророчества за стихийни бедствия се преплитат в разказите на Скалион с предсказанията му за измененията в човешкото общество. Много от тях са украсени в пъстри тонове. Например, за първата половина на ХХІ век той вижда обновени селищата на територията на Съединените американски щати. Пред очите на Гордън тези селища се показали съвършено автономни – с вътрешни източници на топлина и енергоснабдяване.

Наоколо нямало никакви машини, мотори и механизми, хората изглеждали умиротворени и щастливи, децата се усмихвали. Всички добре разбирали езика на животните. Цъфтели необикновени цветя, растели непознати дървета, от които хората се научили да правят нужните им лекарства.

Изчезнали много болести на ХХ столетие, включително СПИН

и други ужаси от “Периода на бедствията”. В медицината доминирала цвето- и звукотерапията, много от болестите лекарите на бъдещето лекували с вибрации. Продължителността на живота се увеличила до 150 години. Според Скалион това ще бъде блажено и щастливо време.

Едни от първите знамения, присъствали във виденията на Гордън Майкъл Скалион за глобалните изменения на Земята, била появата на неизвестна нова синя на цвят звезда. През август 1995 г. пророкът публикува статията “Синята звезда”, в която обяснява какво е значението на тази звезда за нашето бъдеще.

“Моето видение се повтаряше многократно от 1979 г. насам. Наблюдавах как нашата слънчева система се върти в кръг около друга оранжева звезда, а зад Слънцето се появи малка Синя звезда. Приличаше на бинарна слънчева система с две звезди и сложна траектория. Но Синята звезда е двойна звезда от Сириус, а не нашето Слънце. Тя е била видима на небосклона 1800 години подред, а после е изчезнала зад Слънцето – започнал е нов цикъл.”

Скалион научил, че нещо подобно има и в епоса на индианското племе хопи. В техните пророчества е казано: “Когато на небето се появи танцуващата Синя Звезда, ще се роди ерата на Петия Мир. В нейното начало

ще започне последната велика война –

конфликт между духовността и физическото начало. Това материално, физическо начало ще бъде низвергнато от тези, които останат живи. Те ще сътворят извора на новия единен свят с единна власт – властта на Създателя”.

Сребристо-сивата светлина на новата звезда сутрин ще бъде десет пъти по-ярка от всички останали звезди в небето, а вечер ще прилича на Луната. Нощем тя ще може да бъде наблюдавана като ярко петно на Млечния път. Мощната й светлина ще измени цвета на земния спектър и кожата на всички земни народи от всички раси ще придобият синкав оттенък. Новата звезда ще окаже решаващо влияние върху духовността на човека. Душата ще се усъвършенства чрез физическите реинкарнации и нематериални изчиствания.

Синята звезда ще измени вибрационното поле на Слънцето и Земята и ще могат да оживеят само тези, чийто висок дух ще съответства на новите вибрации.

Подобни предсказания имат и маите, а и други древни култури. За новата звезда е писал и Нострадамус, и немският мистик Хилдегард, който предсказал, че “великата нация” ще преживее земетресения, урагани и наводнения, предизвикани от огромна комета. Както Хилдегард, така и Скалион счита, че след тези катаклизми ще настъпят мир и хармония.

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:47

Кой стои зад кулисите?

В наскоро изпратено електронно съобщение до последователите на учителя, известен под името Сен Жермен, пишеше:

“Съобщаваме ви, че притежавате велика сила на мисълта и че сте изключителни същества. Голяма част от вашия напредък се дължи на умението да оформяте собственото си бъдеще в зададената ви рамка. Имаме предвид последните дни, известни като времето на Възнесението, свързано със Зимното слънцестоене през 2012 г.

Важно е да разберете, че всеки има възможността да обяви своето виждане за бъдещето. Тогава то се превръща в колективна енергия, а тя от своя страна се свързва с хората с подобни вибрации като форма на масово мислене. В момента има достатъчно енергия от светлината, за да бъдем сигурни, че тя ще бъде победител и ще формира противодействие, което ще отхвърли тъмнината - не напълно, но достатъчно, за да позволи настъпването на промените, които очакваме.

Имайте предвид, че ние оказваме много сериозно влияние върху хората, носещи вибрацията на светлината, но в никакъв случай не им я налагаме.

Помагаме ви да насочите усилията си към подходящите канали,

така че планът за човечеството да се развие, както е замислен от по-висшите сили на светлината. Заставаме редом до всяка душа, която подкрепя и помага за осъществяването на тези цели, и заедно притежаваме мощта на светлината за добруването на всички. Освен това, много от вас са се родили в нашето време специално, за да работят с нея, което е ключовият фактор в плана на вашия живот.”

Силата на намерението

Независимо дали лично вие вярвате на посланията от други светове, те повдигат един съществен въпрос у всеки, който се притеснява за 2012 г. Въпросът е: Каква част от това, което ни се случва, е съдба и каква част е свободна воля или избор?

Днес, където и да се обърнете, някой говори за силата на намерението, където чрез насочване на мисълта се твори реалността. Но може ли тази сила да има пряко отношение към 2012 г.?


От гледна точка на теорията за намерението –

вие получавате не това, което виждате, а това, в което вярвате.

Неясното подсъзнание управлява намерението. Не сте ли убедени дълбоко в себе си, няма да постигнете нищо.

Ако трябва да посоча най-въздействащата книга, която съм чела през последните 20 години, без съмнение това е „Мощ срещу сила. Скритите детерминанти на човешкото поведение“ на д-р Дейвид Р. Хокинс. В своята книга Хокинс описва подробно различните нива на човешкото съзнание, от базовото „най-ниско“ ниво на срам, което според него е „опасно близо до смъртта“, до най-високото ниво - на просветление, присъщо на Великите като Кришна, Буда и Христос. Между тях са разположени нивата, на които съществуват повечето от нас. Всяко ниво има определен обхват на енергия, като Хокинс смята, че скокове към по-високи нива изискват постоянен стремеж към пробуждане и осъзнаване.

Естествено, най-високото ниво на просветление, според Хокинс, задвижва „привличащи енергийни полета, които влияят на целия човешки род“. Възможно е да се окаже, че през 2012 г. ще достигнем именно това ниво, но трябва да осъзнаем колко усилия са необходими, за да го осъществим.

Например Хокинс твърди, че колективното съзнание на човечеството се върти около енергийно ниво 190 в продължение на векове и едва в края на XX век сме направили скок към сегашното ниво, което е 207. Ако погледнем скалата, това не е особено окуражаващо. Нивото 207, обхващащо прехода от смелост към неутралитет, е „първото, в което се проявява мощта“. Намираме смелост в себе си, опитваме нови неща и показваме воля и желание да се изправим срещу страха и несъвършенствата в характера ни, от които нямаме полза. На този етап започваме да връщаме на света точно толкова, колкото взимаме от него, и колективно да се приближаваме към по-положителния етап на неутралитета. С други думи, стремим се да достигнем точката на приемане и вътрешна увереност, чувството за благополучие и способността да не се привързваме към резултата.

Хокинс твърди, че само 4% от населението на света се движи около енергийните полета от 500 и нагоре. Само 0,4% ще достигнат 540, а само един на 10 милиона души ще достигне 600 и нагоре. „Мнозинството от хората прекарват живота си в търсене на една или друга форма на сигурност, казва Хокинс, което не им оставя много време за просветление.” Той открива, че

на енергийно ниво 200 се получава значима промяна в съзнанието, която тласка човечеството от страха към по-смелото пробуждане.

На ниво 500 настъпва нов огромен скок, където мотивацията за любов и творчество се проявява изцяло и „всички начинания на хората се характеризират с достойнство.” Но за да се достигне до това ниво, са необходими огромна енергия и намерение от страна на милиони хора.

Един живот не е достатъчен да се придвижите с едно ниво нагоре. Дори процент от това издигане обаче означава по-висока степен на осъзнаване и напредък. Тъй като толкова много хора живеят в ниските и по-слаби нива на съществуване, и през целия си живот се борят да се придвижат съвсем малко напред, можем да заключим, че всяко събитие, произтичащо от масовото намерение, което би могло да се случи през 2012 г., най-вероятно ще бъде толкова негативно и слабо, колкото сме ние като вид.От книгага: „2013 - Краят на дните или ново начало?” на Мери Д. Джоунс

ДЕЙВИД УИЛКОК ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, 2012 ГОДИНА И ПРОМЕНИТЕ В ГАЛАКТИКАТА


- Дейвид, да поговорим за безкрайността на Вселената. На нашата планета всичко се променя толкова бързо… Наскоро разговаряхме с Мичъл Бетрос за вероятността да се повтори Йелоустоун. Той не е много обезпокоен, но всички ние наблюдаваме симптомите.

И така, когато говориш за безкрайността на Вселената, какво имаш предвид?

- Ами мисля, че встъпваме в такъв исторически период, в който не можем повече да се обръщаме към мъдростта на древните и аборигените. Всъщност, в космическата концепция Разумът не е привилегия на само на човешкия живот и живите форми на Земята, а е неотменно качество на самите енергии, пространства и времена. В края на краищата всяка древна традиция, включително християнството и всички световни религии, по същество се връщат към концепцията на монотеизма. Те могат да се придържат към пантеизма до степен, в която да наблюдават йерархическите структури на живота по-добре отколкото това е възможно сега.

Всички философи, оказващи значимо влияние върху обществото, се връщат към идеята за съществуването на единния Творец. А това, че Вселената притежава дуалност, разделение, пространство и време – всичко това е един сън. По същество, всичко се свежда до единството и има само една личност. Тази личност е Едно Съзнание.

Оттук идва идеята, че всичко проявено, всичко, което виждаме около себе си, в крайна сметка е част от един сън. Ако можем да си спомним кои сме, ще проникнем зад завесата, която ни кара да мислим, че когато наблюдаваме един човек, всъщност виждаме някой съвсем друг.

- Мислиш ли, че галактиката е копие на това, което съществува във Вселената? Или ние наистина сме уникални?

- Термините, които използваш, не са конкретни. Бих казал, че доколкото Творецът е холографен и фрактален – в този смисъл ние сме негови копия, защото се повтаря един и същ калъп. Но, ние притежаваме и цялата уникалност на снежинката, благодарение на богатството, което има всяка галактика, на която съществува живот.

В рамките на космическата концепция, с която аз работя, всяка галактика притежава личност и създава “учебен план” за еволюцията, включително и точни духовни архетипове, чрез които се преминава на всяко следващо ниво. Несъмнено, това са 7 архетипа на Тялото, 7 архетипа на Ума и седем архетипа на Духа. Всички те са обединени от още един архетип, който се нарича “Глупак” или “Търсач на Истината”.

Нашите опити се вписват в платното на Творението. Това е като да преминете през 22 опита – тогава целият път, който сте изминали в хода на еволюцията и съдбата, е свързан с това как сте се справили с тези 22 опита. Повечето хора спират още на първия или втория опит и повтарят отново и отново. Шаблоните на всичките 22 опита можете да откриете в картите Таро – 22-та Главни Аркана, включително Разрушената Кула, Дявола, Луната, Слънцето и Мага. Различните карти преставляват главните архетипи на еволюцията, чрез които ние усъвършенстваме душите си.

- Как се е удало да бъдат изобразени? Имам предвид как създателите на картите Таро са разбрали всичко това?

- Да предположим, че картите Таро са се появили преди 10 - 11 хил. години, по време на Атлантида, когато е имало контакт между хората и извънземните. Този контакт е сформирал сърцевината на “секретния материал”, който сега ревниво е охраняван от групи като Новия Световен Ред и Илюминати.

Това е бил контактът, довел до построяването на Великите Пирамиди. Едгар Кейси например в един от миналите си животи е бил жрец на атлантите Ра-Та, който е отговарял за връзката с извънземна група, с чиято помощ са построени Пирамидите.

По-късно стигаме до идеята за Зала Хроника и т. н. ето още една концепция на Кейси – в качеството си на Ра-Та той е работил с извънземна група, наречена “Ра”, а същото име знаем и от египетските йероглифи.

Извънземните са предали на хората огромен обем информация, по-голямата част от която е запазена от секретни общества. Вие няма да получите достъп до нея дотогава, докато не достигнете висока степен в някоя от тези групи. Те ще защитават тайните дори под смъртна заплаха.

Ясно е, че имаме работа с това, че Великата Пирамида е била построена като камера на посвещението, призвана да доведе човек до състояние на възнесение, чрез успешно преминаване на ритуала.


Вие трябва да се въздигнете в Пирамидата, положени в саркофаг, там ще има лечител с настроен кристал. Трябва да преминете чрез опит да се срещнете със своето сенчесто “аз”, така както то е проектирано пред вас във вид на демоническо изображение. Това би било плашещ опит, тъй като е страшно да се сблъскате с този свой аспект. Но ако го преминете успешно чрез посвещение, ще напуснете Пирамидата с много високо развити способности. Това е в основата на философията на Деизма, съгласно която “човек става бог”. Ритуалите се пазят под строг секрет, за да не може обикновен човек да придобие знания, с чиято помощ ще може да излезе от пределите на човешкия живот и да придобие свръхестествени способности.

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:49

- Но Дейвид, защо те не искат да ни дадат тези способности? Защо е толкова важно всичко това да бъде тайна?

- Ако знаете истории за това, което могат да правят такива възнесени същества, ще разберете първичната мотивация. Според книгата на Филос – Тибетеца, наречена “Обитател на две планети”, в началото или края на 1800 година Тибетеца е предавал послания чрез малко неграмотно момче. Той описва как успял да помогне на някой, който преминал през посвещение, но употребил знанията си в името на злото.

Представете си, че този момък го преследва цяла армия, за да го убие. Неговата сила е толкова голяма, че той стои на върха на хълма, гонят го хиляди войници, а той само се прицелва в тях с палеца си. С едно мръдване на палеца всички войници падат мъртви. После, когато телата им умират, той ги съживява и ги кара да влязат в реката и да се удавят. Това е много страшна сила. Древните школи на мистериите са се бояли, че ако обикновен човек придобие такива способности, може да ги използва за собственото си издигане. Затова се счита, че не трябва да се позволява на първия срещнат да премине посвещение.

Това е изходната мотивация. Разбира се, извънземните същества, които са ни дали технологията, никога не са планирали, че ние ще я използваме в такава негативна светлина.

Ако се замислите от друга гледна точка, положението е следното: в Пирамидата могат да бъдат едновременно поне двама души. Тогава позитивното действие на единия може да занули действието на негодника, който тръгва по лошия път. Но в същото време знанието може да бъде силно изопачено от негодника. Ето още едно важно положение.

Философията на египтяните е свързана с ин – ян концепцията, позитивните и негативните сили във Вселената и това как тези две противоположности се сблъскват една с друга в името на духовната еволюция.

Сега Илюминатите изопачиха тази философия до идеята, че за постигане на най-високото духовно развитие трябва да изпитваш двете крайности – позитивното и негативното поведение. Затова те едновременно жертват огромни суми пари за филантропски организации и хуманитарни проекти, а в същото време са въвлечени в много неблаговидни дейности.

- Разкажи ни за Хенри Дикън…

- Хенри Дикън е удивителен случай. В началото научих за него от интервюто в Проект Камелот, направено от Бил Райан и Кери Касиди. Докато четях интервюто, аз открих, че той дава някаква много интересна информация, която включва факти, кратки свидетелства, които съм чувал и от други свидетели. Никога не бях чувал някой друг публично да разказва тези неща, никога.

Минаха две години и тогава ми се удаде възможност да поговоря с Хенри. Едно от нещата, за което ми се иска да поговорим сега, е свидетелството на Дикън, свързано със Звездната врата. Освен това ми се ще да обсъдим и идеята за съществуването на 40 – 45 различни видове хора, с които аз лично съм се срещал и в хода на разни засекретени проекти. Това е толкова зашеметяващо, че направо е умопомрачително.

- Говориш за технологията на Звездната врата. Мислиш ли, че тя наистина съществува?

- Няма никакво съмнение. Трябва да се знае, че Филаделфийският експеримент беше напълно реален. Ако проверите историята в детайли, ефектът, довел до Филаделфийския експеримент, бе открит от Военноморския флот. Използвали са високоинтензивна електромагнитна спойка за строителството на военните кораби. Има определена величина на енергийната интензивност, която се достига с помощта на обикновена електромагнитна енергия – именно с нея се свива пространството. То се свива в себе си и се създава ефекта на пространствено-времевия тунел.

ГОРДЪН МАЙКЪЛ СКАЛИОН: АТЛАНТИДА ЩЕ СЕ ПОЯВИ ОТНОВО


По време на глобалните тектонични катаклизми в Атлантическия океан от дълбините му ще се покаже древната Атлантида, чиято възраст е около 200 хил. години.

Смята се, че Атлантида се е намирала между източното крайбрежие на Северна Америка, западното крайбрежие на Африканския континент и Британските острови. Високоразвитата цивилизация на атлантите е загинала преди повече от 12 хил. години. Жителите на Атлантида са нарушили законите на духовния и физическия свят и са си платили за това. Тяхното царство за едно денонощие изчезнало в морската бездна, когато с няколко градуса се изместила огромната тектонична платформа, на която бил разположен континента.

Според Гордън Майкъл Скалион по времето на стихийните бедствия и активната тектонична дейност
останки от Атлантида ще бъдат открити на Азорските и Бахамските острови, както и в района на Саргасово море.
Тогава ще бъде разгадана и тайната на Бермудския триъгълник. Земните учени ще открият гигантски древни механизми, направени от атлантите, които работят със слънчева енергия и досега са се активирали в определено време на годината. Възраждането на Атлантида ще преобърне съвременната наука и човечеството ще открие нови източници на енергия, както и нови начини за общуване.

През 1996 г. Гордън Скалион публикува “Карти на бъдещия свят”, които изобразяват всички негови видения за измененията на планетата.

Какво ще се случи? Как ще се промени картата на нашия свят?

Според Гордън Майкъл промените ще бъдат глобални. Ето и подробното описание на автора за всеки континент:


АФРИКА

Картата на африканския континент ще бъде разделена на три неравни части от огромна синя буква “У” с начало Кейптаун. Това ще бъде гигантски морски път, който ще образува нови морета. Едно от разклоненията ще преминава от Средиземно море до Габон; друго разклонение ще разсече Африка на север и юг. Водите на Червено море ще се разлеят по територията на Судан. Руслото на Нил ще стане значително по-широко от сегашното. Великото плато Гиза ще потъне под водата заедно с пирамидите и сфинксовете. След разлива на Червено море ще изчезне и Кайро. Водата ще покрие голяма част от Мадагаскар, а от дълбините на Арабско море ще изникнат нови острови.

В северната и западната част на Кейптаун ще се сформират нови планински масиви. Езерото Виктория ще се слее с езерото Няса и двете ще станата част от Индийския океан, чийто води ще залеят централните части на източното крайбрежие на Африка.


СЕВЕРНА АМЕРИКА

Хъдсъновият залив и басейнът Фокс ще образуват огромно вътрешно море. Центрове за миграция на неселението на Аляска и Британска Колумбия ще станат Квебек, Онтарио, Манитоба, Саскачуан и Алберта.

Глобалните изменения на територията на САЩ ще започнат с разломи и отделяне на части от Северноамериканската платформа, които ще се превърнат в 150 Калифорнийски острова. Водите на Тихия океан ще потопят разломите и ще образуват нова брегова линия – западното крайбрежие ще се придвижи на изток. Всички Велики езера ще се обединят в залива Свети Лаврентий, а Мисисипи ще се свърже с Мексиканския залив. Световният океан ще увеличи нивото си и ще се разлее много километри навътре в континента – по цялото източно крайбрежие от щата Мейн до Флорида. Ще бъдат залети с вода огромни територии по бреговете на Тихия океан и Мексиканския залив.

В Тихия океан, по бреговете на предишното Западно крайбрежие на САЩ, ще се появи нова земя. Тук ще бъдат намерени останки от древния град Му /Златния град/, който е бил столица на огромния континент Лемурия, изчезнал преди 53 хил. години по време на предишната смяна на полюсите. Ще бъдат намерени и много документи от тази древна цивилизация, но няма да бъдат прочетени веднага, а след няколко поколения, когато станат възрастни “децата на синия лъч”. Само те ще разбират холографните мисъл-форми, които се съдържат в трудовете на древните лемурийци.


ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА

От Централна Америка ще останат само териториите, които са по-високи от 500 метра над морското равнище – те ще станат острови. През Хондурас и Еквадор ще минава нов воден път. Панамският канал ще бъде непроходим за корабите.


ЮЖНА АМЕРИКА

Изригванията на вулканите, земетресенията, движенията на земната кора ще предизвикат грандиозни изменения на територията на Южна Америка.

Огромни територии от Венецуела, Колумбия и Бразилия ще отидат под водата. Амазонка ще се превърне във вътрешно море. Напълно ще бъдат потопени Перу, Боливия, Салвадор, част от Уругвай и Фолкландските острови. Ще изчезнат Сао Паулу и Рио де Жанейро. Огромното вътрешно море ще предяви своите права върху по-голямата част от Централна Аржентина.


Част от сушата ще се издигне и, обединявайки се със съвременната територия на Чили, ще стане бряг на още едно вътрешно море.


АНТАРКТИДА

По-малко, а може би повече от всички ще си “изпати” Антарктида – тя напълно ще загуби ледената си покривка и, възраждайки се, отново ще стане плодороден континент. Тук ще бъдат открити градове с храмове и постройки на древна цивилизация. От Антарктическия полуостров до Огнената Земя и на изток до остров Южна Джорджия ще се издигне нов сух участък.


АЗИЯ

Азия ще бъде прорязана от “огненото кълбо”, което образуват районите с висока сеизмична активност. Този континент ще бъде мястото на най-жестоките катаклизми. Тихоокеанската платформа ще се измести с около 9 градуса. Поради това ще се скрият под водата обширни крайбрежни участъци от Берингово море до Филипините, включително Сахалин, Курилските острови и Япония, от която ще останат само няколко малки острова. Ще потънат Тайван и голяма част от Корея. Бреговата линия на Китай ще се измести със стотици километри навътре в континента.

На мястото на съвременна Индонезия ще излязат изпод водните дълбини нови острови, а старите ще бъдат напълно потопени. На мястото на Филипините ще се плискат водите на Тихия океан. Азия ще изгуби голяма част от сушата си, но ще се образуват нови сухи части.


АВСТРАЛИЯ И НОВА ЗЕЛАНДИЯ

От Австралия ще останат не повече от 75% от сегашната й територия. Голямо вътрешно море ще се простира от Аделаида на север до езерото Еър. Пустите земи ще станат плодородни, в тях ще бъдат създадени комуни, които ще бъдат обитавани от духовни общности. Новите острови ще се издигнат от водата по цялата дължина на крайбрежието на континента.

Нова Зеландия ще увеличи своите размери и отново, както в древността, ще се съедини със своята прамайка Австралия – благодарение на вулканичната дейност между тях ще се появи провлак.


ЕВРОПА

Измененията в картата на Европа ще бъдат по-плавни и не толкова кардинални. След пропадането на тектоничните пластове под вода ще остане целият север на материка. На мястото на Норвегия, Швеция, Финландия и Дания ще останат само шепа острови. Голяма част от Великобритания - от Шотландия до Ла Манша – също ще потъне, кралството заедно с остатъците от Лондон и Бирмингам ще се разпадне на малки островчета, напомнящи съвременните Шотландски острови. Ще изчезне практически цяла Ирландия. Почти цяла Централна Европа от Средиземно до Балтийско море ще потъне. От цяла Франция ще остане само малко островче, чийто център ще бъде Париж. Между него и Швейцария ще минава нов воден път от Женева до Цюрих.

Испания и южната част на Португалия ще изчезнат напълно от лицето на земята. Под вода ще бъдат и 3/4 от Италия – ще потънат Венеция, Неапол, Рим и Генуа. Ватиканът ще се спаси – градът ще бъде пренесен на възвишение. От Сицилия до Сардиния ще се появят нови земи.

Черно море ще потопи България и Румъния. На територията от Полша до Турция ще се разрази велика Свещена война, която ще остави след себе си пепелища и малко оцелели земи. Част от западна Турция ще бъде скрита под водата – новат брегова линия ще минава между Кипър и Истанбул.


РУСИЯ

Бившият съветски съюз ще бъде отделен от Европа от огромно море – резултат от сливането на Каспийско, Черно, Карско и Балтийско море. В него ще потънат Естония, Латвия и Литва /освен най-южната й част/. Разделението ще бъде почти по средата на планината Урал и ще прекрои цялата европейска територия на Русия и Сибир до Енисей. Под вода ще се окажат Азербайджан, Туркменистан /без 1/3 от югоизточната му част/, Узбекистан /освен югоизточната му четвърт/, западен Казахстан /ще останат само островчета в северната и част от източната му част/. От Белорусия ще остане неголяма част, а от Украйна – част от североизточния й край.

Езерото Балхаш ще се увеличи до размерите на американския щат Колорадо, а Байкал – до размерите на Великобритания. Почти незасегната ще остане източна Русия, но тук ще се появи огромен воден масив, който ще се разлива навътре в сушата. Под вода ще отидат и обширни територии на северното крайбрежие.

Климатът на останалите територии ще стане по-умерен и това ще позволи Сибир да стане житница не само на Европа, но и на света. Конфликтът в Близкия изток ще се прекрати от само себе си, а светът ще започне да черпи нефт от сибирските кладенци.

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:51

В МОМЕНТА НА ПЛАНЕТАТА СЪЩЕСТВУВАТ ХОРА ОТ 4-ТА ДО 6-ТА РАСА


Предадено чрез Сестра Света на 02.01.2007 г.Аз съм Имхотеп, Учител от Йерархията на Светлото Братство. Приемете моите пожелания за нови знания, нови енергии, нови придобивки, които са ви необходими за да еволюирате. Сега искам да ви разкажа какви събития ви очакват занапред.

Човечеството се намира в период на преход от една раса в друга. Сега на планетата едновременно живеят представители на третата подраса на пета раса – има известен брой хора, които са от четвъртата подраса, но те не са много. Те са съумели да доживеят досега, защото са успели да се приспособят към променящите се условия и са съхранили относителна расова чистота. Това не означава, че са създавали семейства със свои сродници, а просто интуитивно са си избирали партньори със слаб генотип, така че предаването на признаци на петата подраса става по-скоро на енергийно отколкото на генетично ниво. Расовите черти се предават на ниво ефирно тяло, а не чрез генома.

Преобладаващата част от населението на Земята принадлежи на петата раса. Тя доминира в продължение на десетки хиляди години. Нейна характерна особеност е това, че мисловността надделява над менталността. Работата с лявото полукълбо на мозъка, което е свързано с логиката и практичността, за сметка на изключването на дясното полукълбо, са довели до това, че повечето представители на петата раса са егоисти, потребители, агресивни и жестоки. Тези характеристики напълно се отнасят за всички възрастни представители на човечеството. Изключение от правилото са левичарите и двуръките представители на петата раса, а те са малко. Броят на гениите сред левичарите е много по-голям от гениите, които са десничари.

Представителите на шестата подраса започнаха да се раждат от средата на 70-те години на 20 век.

В началото те бяха единици, но сега стават все повече и повече – по-голямата част от децата вече се раждат с открити контури на цялото тяло, а това е признак на шестата подраса.

Между представителите на различните подраси няма генетични противоречия и те могат да имат съвместно потомство. Противоречията помежду им са от съвсем друг характер. Те трудно намират общ език. В днешно време тези противоречия се проявяват в конфликт между поколенията.

Всеки може да премине в новата раса,

ако преодолее противоборството между своите тела /ефирно и физическо/, между полукълбата на мозъка си, между думите и делата си, между мислите и чувствата си. Това предстои да направят предимно родителите, така както техните деца нямат подобни противоречия и възприемат света по-реално от възрастните. Децата са способни да четат между редовете и да разбират без думи, овладяват езика на тялото и душата много по-рано отколкото речта.

Много хора от петата раса претърпяват трансмутации.

Какво е това? Това е процес на преход от една подраса в друга, без превъплъщение. Първо започва да се трансформира ефирното тяло – то изтръгва от себе си наслояванията на външните влияния. Чистото ефирно тяло се състои от чисти прани. По време на своя живот то събира в себе си астрална и ментална мръсотия. В резултат на това ефирното тяло придобива свойството на медиатор – проводник на фините планове към физическото тяло.

КАКВА ЩЕ БЪДЕ НОВАТА ЗЕМЯ СЛЕД 2012 Г.?

Лошите отиват на друга планета, добрите се възнасятКОЙ Е ДЕЙВИД УИЛКОК?

Наричат го Новия Кейси

Още на 2-годишна възраст в съня си Дейвид видял плаващи в небето масивни метални цилиндри, а на следващия ден се му се случили странни телепатични неща. На 5 години спонтанно излязъл от тялото си, след което в него изкристализирал стремежът му към истината за екстрасензориката, метафизиката и съзнанието. На 7-годишна възраст прочита първата книга за екстрасензорните възприятия – книгата “Как да изпълняваме екстрасензорната работа” на Харолд Шърман. Като ученик във втори клас Уилкок вече правел успешни телепатични експерименти с приятелите си, демонстрирайки способностите си пред целия клас.

Завършва Нюйоркския университет със специалност “Психология”.

Първият контакт на Дейвид с Висшия Разум е осъществен чрез автоматично писане /ченълинг/, когато той е на 22 години – през ноември 1995 г. По същото време на следващата година Дейвид започва да осъществява ежедневни контакти с Висшия Разум. През септември 1997 г., по време на съзнателно напускане на тялото си, Уилкок “посетил” Вирджиния. По-късно негов приятел му казал, че има физическо сходство с Едгар Кейси. След дълги размисли и разговори с приятели, контактьорът попитал Бог дали е възможно да е бил Едгар Кейси в предишния си живот. Отговорът бил положителен и това напълно променило живота на Дейвид. Било му много трудно да приеме това, но телепатичните четения го убедили.

От юли 1998 г. като професионален консултант Уилкок провежда повече от сто лични телепатични четения. През 1999 г. завършва първата си книга “Сближаване”. Сега има написани повече от 3000 страници със записки на негови сънища и телепатични четения.

С помощта на Дейвид Уилкок сагата на Едгар Кейси сега достига последния си стадий. След окончателното завършване на слънчевия /прецесионния/ галактически цикъл в края на 2012 г. Земята вече няма да бъде планета от трета плътност.

Тя ще завърши своя 75 000-годишен период, състоящ се от три главни 25 000-годишни цикъла в третото измерение и ще се придвижи в четвъртото измерение. Тези, които останат на планетата, ще имат красиви нови четириизмерни тела. В сравнение със сега, четириизмерната Земя ще бъде нещо като утопичен рай. Ние ще имаме всички способности на Христос и дори повече.

Тъй като самата Решетка ще изравни своите вибрации с четвъртото измерение, Земята ще се очисти чрез изместването на магнитните полюси. “Изместването на полюсите” ще изтрие от лицето на Земята много от следите на съвременната цивилизация.

Всички ние ще изчистим, възстановим и обновим Земята с помощта на новите телекинетични способности, които ще придобием. С един замах човешките ръце ще могат да изчистят замърсено езеро или река, или пък ще могат да пречистят отровена и замърсена почва в плодородна земя. Покритите с руини градски небостъргачи ще дадат живот на големи и красиви дървета, а океаните ще изобилстват от риби, делфини и китове.

Всички ще станат телепати и никой няма да може да крие нищо от другите.

Съзнателните телепортации ще бъдат възможни, но в началото няма да развиваме тези способности и няма да осъзнаваме, че ги притежаваме. Хората на новата Земя ще станат братя и сестри на същества от други планети, тъй като днешното състояние показва, че съвременните земляни, които ще се “възнесат”, няма да бъдат чак толкова много.

Освен това ние ще получим членство в Конфедерацията на планетите, служещи на Единствения Безкраен Творец, т.е. ще има наша “местна” група в Галактиката. Това ще ни даде способността да пътешестваме сред звездите и да се срещаме с други планетарни култури.

В качеството си на невидими ангелски същества ние всички ще работим в помощ на другите – на тези, които все още ще са в третото измерение. Работата ни ще включва пилотиране на НЛО, образуване на житни кръгове и мегалитни структури, а също така и различни техники, непосредствено свързани със съзнанието и стимулирането на енергийни способности.


Духовните ни възможности ще се увеличат толкова много, че в момента не бихме могли да си представим как ще се чувстваме, докато не достигнем това състояние. Силата на еуфорията и блаженството на всекидневното съществуване ще бъдат почти непостижими. Само помислете – ще бъдем 100 пъти по-хармонични, отколкото сме сега на Земята.

ЗАЩО Е ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕТО ХОРА ДА НЕ СЕ ВЪЗНЕСАТ?

Според Ра, тази планета е особено уникален случай, защото за да изследват третата плътност на планетата са се събрали няколко различни планетарни раси. Обикновено се възнасят само няколко души след първия главен цикъл, повече души се възнасят след втория главен цикъл и всички останали – в края на третия главен цикъл. Това е така, защото ако цялото население се беше възнесло в края на първия или втория цикъл, планетата щеше да остане ненаселена в останалото време на третото измерение. В нашия случай след първия цикъл не се възнесе никой, след втория се възнесоха само 150 човека. Тези 150 човека решиха да останат до края на третия цикъл, за да помогнат на останалите. Някои ги наричат “старейшини”. Свети Франциск беше един от тях.

В този смисъл, “нееднородността” на планетарните цивилизации на Земята се оказа сериозен проблем, с който трябваше да се оправят висшите сили. Колкото и силно да им се иска да ни помогнат, те не могат да се месят в решенията на нашата свободна воля. Те могат само да се появяват в нашите небеса и да ни указват пътя, но за да дойдат при нас е необходимо колективното желание на всички хора.

В резултат на неспособността ни да живеем в мир един с друг на планетата, ние сме създали невероятно негативни вибрации, с които висшите сили се опитват да работят. Негативните вибрации се провявяват в човешките същества под формата на егоизъм и снизходително отношение към собствените им слабости. Най-великото служение, което висшите сили могат да ни предоставят, за да изчистим негативните вибрации, е въплъщението във физически човешки тела.

И така, въпреки усилията на всички “странници” и ангелски същества, излъчващи Любов и Светлина, по думите на Ра, “броят на тези, които ще бъдат прибрани в четвъртата плътност в резултат на “прибиране на реколтата” няма да бъде голямо”.

Обаче

повечето от тези, които няма да се “възнесат”, ще бъдат прибрани в Конфедерацията и ще бъдат преместени на друга планета, която ще бъде подобна на Земята.

Новата планета ще има 6-милиарда години история, подобно на сегашната ни планета.

Ето още една причина, поради която се твърди, че нашата прословута ДНК молекула е “посята” на Земята отнякъде. Математически е невъзможно нещо толкова сложно и съвършено да е възникнало в резултат на случайна еволюция.

Предварителното формиране е възможно благодарение на това, че членовете на Конфедерацията, създали планетата, са способни да работят извън триизмерното линейно времево пространство. Новата планета ще има всичко, започвайки с “първичната супа”, растенията, рибите и динозаврите и свършвайки с млекопитаeщите и “обикновените човешки същества”. Те също ще имат на разположение 75 000-годишната история на триизмерните човешки цивилизации – цялата информация ще бъде скрита и новите хора ще й се надсмиват в края на цикъла така, както ние сме правили това в своето минало в Атлантида и Лемурия.

Тези, които ще бъдат преселени на новата планета, е възможно никога да не си спомнят, че някога са живели на планетата Земя. В нощното небе ще им светят нови съзвездия, което ще принуди Конфедерацията да преправи Зодиака.

Сега ние можем да видим задкулисната работа по създаването на новата планета в много съобщения за НЛО, които събират проби от вода, растителност /особено дървета/ и животни.

Всичко, което съществува на Земята, се съхранява и събира, включително човешки генетичен материал.

Линейното време не е препятствие за тези, които изпълняват тази работа, ето защо те могат да завършат започнатото в относително кратък промеждутък от “време”. В крайна сметка те нямат намерение да създадат новия свят дотогава, докато не завършат с нашия 75 000-годишен цикъл. Затова по техните стандарти в момента се извършва т. нар. “аврал” – обща работа.


превод: Анна Димитрова

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:53

КАКВО Й СТАВА НА НАШАТА ПЛАНЕТА?

При навлизането на Земята в 4-то измерение , преди нейните полюси да отидат на нови места, което ще стане когато самото човешко съзнание се измести в 4-то измерение, ще има пероид от време, когато ще цари хаос. Това е пероид, в който повечето хора ще полудеят, всички социални, финансови, политически и др. системи ще се разпаднат и планетата ще бъде обхваната от всеобщ хаос. Този пероид по традиция продължава от 3 месеца до 2 год. преди реалното изместване на полюсите.

Хаосът се предизвиква тогава, когато геомагнитните полюси на Земята спаднат до 0.Това предизвиква хаос, защото човешкото същество има нужда от магнитното поле на Земята, за да поддържа своя емоционален баланс и памет. Когато магнитните полюси спаднат до 0, хората полудяват.

Някои религиозни ордени се подготвят отдавна за този период (напр. Мормоните са запасени с вода и храна за 2 год.). Но да вярваш, че ако направиш това ще оцелееш, а след 2 год. всичко ще продължи по старому, е нереалистично.

В края на този период съзнанието ще се разширии ще се роди новото съзнание - това на 4-то измерение. Да се подготвим физически за това е невъзможно.

Ето някои реални доказателства - вие си решете дали те са реални или въображаеми и как да реагирате на тази информация.


ОТ КОСМОСА

На 14.12.1997 г. от дълбините на Космоса до Земята е достигнала експлозия. От район, с размера на Тексас, отдалечен на 12 милиарда светлинни год. е дошла експлозия, за която (според Е=МС на квадрат) би била необходима цялата материя на Вселената, за да се освободи толкова много енергия.

Според нашето разбиране за Вселената това би трябвало да е невъзможно. На Земята никой не би могъл дори да започне да обяснява това, но за да се усложни още повече ситуацията, след тази първа експлозия, са станали още 2000 такива. Над 2000 нови Вселени били създадени в рамките на тази.


ЦЕНТЪРЪТ НА ГАЛАКТИКАТА

От 14.12.1997 г., Центърът на нашата Галактика също е започнал да излъчваогромни количества енергия във Вселената. Това също е необяснимо. Всъщност сателита, който е бил разрушен през юни 1998 г. ("сигнализиращия сателит") е бил разрушен от едно от тези избухвания от Центъра на нашата Галактика. Ако тази енергия продължава да се повишава и пулсира, би могла евентуално да разруши всички наши сателити, намиращи се около Земята.СЛЪНЦЕТО


През 1992 г. всичко, свързано с нашето Слънце, е било нормално. То е имало магнитен северен и южен полюс. Функционирало е нормално според стандартите на нашите учени.

През 12.1994 г. космически кораб на НАСА е отишъл да измери магнитното поле на Слънцето и се оказало, че Слънцето вече няма северен и южен полюс. Магнитното поле на Слънцето се променило драстично в едно хомогенно поле. Научно обяснение на този факт - няма. Никой досега не е виждал подобно нещо. След това сателитът СОХО е бил изпратен на проучване за две год.

В началото на юни 2 комети са влезли в Слънцето - това не е необичайно. Годишно в Слънцето влизат 25 или повече комети и астероиди. Дотогава нищо не се е случвало, когато космическо тяло се удари в Слънцето. Но този път Слънцето реагирало по начин, който дотогава никой не е виждал. Приблизително 30 до 35 слънчеви изригванияса се появили от повърхността на Слънцето в 2 паралелни кръга на 19,5 северна и южна ширини. Това са ширините, където взаимнопресичащите се тетраедри пресичат сферата на Слънцето.

Също както със Земята или човешко същество. Ако бяха се случили 2 или 3 слънчеви изригвания едновременно, това щеше да е повод за голяма загриженост поради магнитните бури, които биха били предизвикани на Земята. Но количество от порядъка на 30-35 е изключително.

Според Грег Брадън протонният поток на Слънцето, който се измерва в ПЮИ се е повишил до около 25 000 в края на 80-те год. Учените са загрижени от факта, че толкова много енергия достига Земята. А след кратко време тази стойност вече е била 42 000 ПЮИ.

На 25.12.1998 г. сателитът СОХО, който е наблюдавал Слънцето, според НАСА внезапно спрял да работи. Повече обяснения не ни се дават. Възможно ли е това да е реално или е нарочно предизвикано като проблем, с цел да се спре подаването на информация към обществото?

На 26 юни 1998 г. на Земята е имало магнитна буря с магнитуд 6 или 7 степен. Обикновено светът бива информиран, за да сме подготвени за този потенциален проблем. Този път НАСА не е уведимила обществеността. ЗАЩО?

От книгата на Емилия Манолова - "Плеядианците - ние сме тук"

Спас Мавров: цялото човечество ще премине през торнадото на енергийните промени


Спас Мавров е поет, писател-езотерик, скулптор, иконописец, един от малцината наши автори-езотерици, които са проникнали зад пределите на общоприетото и научното. Изследванията му върху Тангризма са го отвели доста напред в йерархията на служенето, наричано от нашите прадеди жречество.Може би затова го наричат в неговите среди Колобъра.

Още през 1999 г. той е издава оригиналната си книга „Отношението - функция на еволюцията”, а с поредицата си „Учението на Тангра” доразвива идеите си от „Колобър.Тайните на Тангризма”, „Дванайсетте тайнства на Христос”, „Свръхсетивност”, „Балканите - жлезата на времето”.

С книгата си „Български вълшебни сакрални приказки” направи своя тангристки прочит на българската фолклорна мъдрост, съдържаща се в езотериката на нашите приказки.

Много дъхави семена за поникване Спас Мавров е посял и чрез своето творчество /поезия, скулптура, иконопис/. Но изглежда едва сега „почвата” на съзнанието ни е готова да ги приеме подобаващо. Така ще успеем да вкусим от плода на собственото си „градинарство”, станал възможен чрез т.н. „грях” в Едемската градина.

Вярвам, че ако имаше повече добри „градинари”, като Спас Мавров, щяха да са възможни така нужните за живот в Бога семена и плодове на непрограмираното, саморазвито и самоосъзнато битие.


- Изпълни ли се времето да направим това, за което сме дошли, г-н Мавров?

- Времето за промяната отдавна е настъпило. Посоките и начините са много, но развитието върви напред. Сега наближава горещата точка на промяната. Нейната форма е Лична и след това Всеобща, което ще рече, че цялото човечество като единен организъм ще премине през торнадото на енергийните промени.
Те са точно такива. Умеещите да влияят или поне да чувстват, трябва да се огледат и да помагат, където могат. Объркването ще е (вече е) голямо. Готовите и можещите го усещат.

- Казвате, че огнената епоха на Водолея ще постави знанието над познанието, т.е. духовното над материалното. Волята за Живот ли е ключът, даващ тласък към този процес и коя е ключалката?

- Волята за Живот е воля на развитието. Следователно, дори през Водолея енергиите на волевите процеси ще дават плодове само в материята, в дълбините на битието.

Волята ни за Живот ще потърси своите пътища в „Небесното царство” душата да предприеме нужното, за да стане Небесна. Ключът е в ума, а ключалката е душата. Който има сили и воля ще завърти ключа и ще понесе стържещата болка на ръждясалите чаркове.

- Каква е ролята на новата Ева в ставащия сега енергиен обмен между Ин и Ян-енергиите в този процес?

- Всяка нова епоха има своята Майка: Изида, Дева Мария, Деваки и т.н. Ролята на жената е, както винаги, една - да създаде организъм и да го отглежда в ПЪТЯ през битието му. Затова тя е решаваща във възможността да реализираме волята си.

- Какво значат думите на Дънов, че промяната ще дойде, когато “Единият мъж намери Едната жена” и когато станем и “огън и вода”?

- Става въпрос за сродните души. Сега е времето, когато сродните души трябва да се открият и да тръгнат заедно напред в еволюцията „по подобие”, а не чрез „борба на противоположностите”. Да станем Огън и Вода, означава Мъжът и Жената да станат едно, в своето подобие. Огънят и Водата са субстанциите на Небесното и Земното, на Енергията на Програмата и енергията на Метода на творчеството (матрицата).

- “Спасение дебне от всякъде”, казва едно заглавие, но ние нямаме сетива за него. Тангристкият прочит на досегашните тайни ще го направи ли възможно?

- Още не съм наясно с вложените идеи на автора, затова не мога да взема отношение. Спасението наистина ни дебне от всякъде, защото е в нас и опира до нашето действие и отношение. Тангризмът е най-древното Духовно монотеистично учение и в него е заложен главният и единствен завет към българския народ:
Душа душа да не поробва и Дух духа да не подвежда!

-А той стои по-високо в нравствената таблица на ценностите, дори и от тези в Десетте Божи заповеди…

- Десетте Моисееви заповеди не са негови, а древноегипетски, което от своя страна означава, че са тракийски, но това е друга тема. Те се съдържат в горния завет в по-голяма пълнота. Ние го носим чрез Тангризма в кръвта си, в душите и в съзнанието си, но той е потиснат и смачкан от еврейските заповеди. Носим го, но не го познаваме. Живеем го, но не сме наясно как да го превърнем в национален характер, а не в гузна история.

- От приказките ли трябва да започнем /от езотериката/, от детството, за да направим и другия преход, т.н. квантов скок? И не е ли твърде късно за по-възрастните? Или отново всичко си е на мястото и в своето време?

- Приказките винаги ще са нашата история, протичаща в настоящето, защото тяхното време е винаги, а действието им тече във всяка човешка душа. Архетипът е безсмъртен. Времената раждат своевременно своите герои, всяка душа може да стане герой. Квантовият скок, за който така усилено се говори вече, е проблем на душата, успяла да осъществи контакт със силите на вселената. Процесът е заложен в клетките ни, следователно не е дейност само на вселената, но и на самите нас при съответните условия. Децата естествено се опитват да развият тази адаптация в момента, но ние, възрастните, не им го позволяваме с лъжи, с фалшив морал и извратени обществени норми, с храна, алкохол и консерванти и т.н. Най-много със страх и срам - това е юдейската извратена душевност.

И нас няма да ни подмине вълната на промяната.

Клетките не се интересуват дали сме на 2 или на 200 години, те чакат кодовете, за да задействат своята лична ДНК. Но ще ги дочака този, който не ги е упоил и деградирал с алкохол, цигари, месо, разврат и т.н.

- Смятате ли, че и богословите ще прогледнат за езотеричното християнство и за по-дълбокия прочит на Библията?

- Голяма част от богословите четат езотерика не по-малко от нас. Критично или в съгласие, но със страх да не бъдат разкрити и уличени в измяна на канонизираните и деформирани правила. И те имат право на свой личен избор. Но Библията е кодирана така, че схоластиците никога няма да я разберат.

Извън елементарните измислици, с които е пълна, от нея лъхат знанията на Египет, българите и шумерите. Компилацията и лъжите в нея са удивително колосални. И все пак, в нея има много големи тайни, които дори евреите още не са разбрали. Твърде заети са с безумните си претенции за богоизбраност и да заливат света с потоци от чужда невинна кръв.

- Какъв е Тангристкият прочит на триадите “Вяра, Надежда, Любов” и на “Отец, Син, Св. Дух”?

- Синоними са. Нива на съзнание, а не на тайни.Човешкото съзнание има нужда от жалони, за да бъде устойчиво в избрания път. Названията на тези жалони се менят, но Пътят е един и същ. В Тангризма, който не приема антропоморфната персонализация на Бога, се наричат Мощ, Ритъм и Слово. Съответствието е явно. В книгата „Колобър” е разгледан по-ясно въпроса. Вяра, Надежда и Любов са триадата на християнското съзнание, изразяващо нравственото ниво на духовността.

- Ролята на молитвата “Отче наш”? С нея ли навлизаме в Акашовото ниво”?

- Само с „Отче наш” навлизаме в Акасхиковата полоса, а понякога и в Центъра Танг-Ра (не на Йехова). По-точно регистрираме себе си като поклонници, търсещи избавление от обятията на ада, в който се намираме. „Отче наш” и Йехова не са едно и също нещо, нито са синоними. Понятието АД идва от тракийското АИД - царството на пропадналите духовно души, откъдето Херакъл, а сега и Христос, ни изваждат, спасяват ни. Синът на Хера и синът на Мария са паралелите на духовния път. Две Майки и двама Сина, а по средата им Човечеството. Не може без Жената, не е възможно и без Сина.

- Някои смятат, че блаженствата от Библията ще изградят основата на бъдещата религия? И каква ще бъде тя, икуменистична1 или не?

- Блаженствата не изграждат нищо - само изградилите ги могат да се надяват на нещо. Те са жалони за нашето поведение, опорни точки, в които то и битието ни да намерят устойчивост. Те са като иконите. Реален образ на безплътната идея.

Икуменизмът е нужен, но без претенциите и злобната настървеност на протестантите и папизма. Икуменизмът е състояние на съзнанието, а не на институциите. Тангристите и християните са икуменисти дълбоко в душите си, защото са осъзнали братството между хората.

Висше духовно съзнание има този, който е осъзнал и братството в религиозните идеи, ако можем да използваме този пример.

- Хората на изкуството вярват ли, според вас, в божествената проява на творчеството чрез материята?

- Тежко на творците, които не са осъзнали божествената възможност да станат ТВОРЦИ в материята, което ще им даде правото да се извисят един ден и до Творци в Абстракциите.

Въображението може да роди всичко, но само идеите го правят значимо.

Днес много творци напористо предлагат потоци от извратено въображение с претенция за значимост на „идеите” си. Всъщност са само слепи пешеходци, които вървят, без да виждат нищо друго, освен Себе Си. Тъжни хора.
——–

1 Икуменизъм или екуменизъм е движение за сливане в едно на всички християнски църкви. Терминът е измислен и въведен в употреба от председателя на ИМКА (Международна младежка християнска организация), видният масонски водач Джон Мот, на конгреса на „Международния мисионерски съвет“, свикан през 1910 г. в Единбург.

Друга версия е, че икуменизмът е католическа инициатива, водеща своето начало от Втори Ватикански събор. Идеята е обединението на всички Християнски църкви в една всемирна религиозна общност

следва


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.

Потребителски аватар
kanton
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1345
Регистриран: вт авг 25, 2009 16:22
пол: Мъж

Re: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи

Мнениеот kanton » ср юли 21, 2010 00:57

"Хирологът Рашид Валиев отдавна изучава славянските Веди. Известно е, че славяните имат свой календар (за пръв път чувам за такъв ), според който в 2012г. завършва ерата на лисицата - ера на лъжите, лукавството и хитростта. Покровител на ерата на лисицата е Морена - богиня на смъртта.

След това настъпва ерата на Вълка, чийто покровител е бог Велес. Вълкът е чистач, дори го наричат "санитарят на горите". Идването на неговата ера е свързана с очистването на света."

"Ето и отговорът на Бог за това: "Деца Мои, чеда Мои вие не виждате ли, че Промяната е вече започнала, не виждате ли промяната на климата, не виждате ли променената земна ос и магнитна ос, не виждате ли промяната на Изгрева и залеза, както и новия наклон на Млечния път - всъщност не той, а Земята е променила този свой наклон, не чувствате ли промените настъпили във вашето съзнание и сетива, не виждате и не отчитате ли промяната на вашите мисли и възприятия. Но дали искате или не искате, все повече и повече в масата си ще се променяте и това е СЪЩЕСТВЕНОТО в тази Промяна. Да, Земята ще претърпи своите трансформации и в материално ниво - чрез катаклизмите и в Духовно- чрез повишените вибрации, което НЕМИНУЕМО рефлектира върху вас. Да, истина е, че до окончателната крачка има малко време, но не се тревожете - това време НЯМА точна дата нито час, и НИКОЙ ОТ ВАС НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕДВИДИ И ИЗЧИСЛИ, А МОЖЕ САМО, ЧРЕЗ ЧИСТИТЕ ВИБРАЦИИ НА ПРОШКАТА, ВЯРАТА И ЛЮБОВТА ДА СМЕКЧИ ТЕЖКИТЕ УДАРИ НА РЯЗКАТА ПРОМЯНА НА ВИБРАЦИИТЕ - Т.Е. ЗЕМЯТА ПЛАВНО ПРЕМИНАВА НА СВОИТЕ НОВИ ВИБРАЦИИ ОТ 1999 Г., НО ОТ 2003 Г. ТЕ СА УСКОРЕНИ И АКО ВИЕ САМИ ИЗМИНЕТЕ ПЪТЯ НА ПРОШКАТА И СЕБЕПРОШКАТА, НА ЛЮБОВТА И СЕБЕЛЮБОВТА ТО ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ В СИНХРОН СЪС ЗЕМНИТЕ ЧЕСТОТИ И ОКОНЧАТЕЛНИЯТ ПРЕХОД НЯМА ДА БЪДЕ ЕДНО ВИСОКОЧЕСТОТНО ПРЕНАСОЧВАНЕ, А ЩЕ БЪДЕ ОБЩ СИНХРОН И БАЛАНС. ЗА ХОРАТА СИНХРОНИЗИРАНИ С ОБЩИЯ ЗЕМЕН СИНХРОН ПРЕХОДЪТ ЩЕ БЪДЕ ЛЕСЕН И КРАСИВ, ЗА НЕУСПЕЛИТЕ ЩЕ ИМА МЪЧИТЕЛНО СИНХРОНИЗИРАНЕ, НО ТО НЯМА ДА Е НЕЩО НЕВЪЗМОЖНО, А ЩЕ Е ЕДИН УСКОРЕН ПРЕХОД НА НОВИТЕ ВИБРАЦИОННИ ЧЕСТОТИ. ХРАНА - ПО-ТОЧНО ЗАПАСЯВАНЕ НЯМА ДА Е НЕОБХОДИМО, НЕ Е ТОВА ОЦЕЛЯВАНЕТО, А ПОДОБРЯВАНЕТО НА ВИБРАЦИИТЕ. ЗАЩОТО НЯМА ПО-ДОБЪР СТРАЖ ОТ ЛЮБОВТА, НЕ СЕ ГРИЖЕТЕ СЕГА ЗА КАТАКЛИЗМИТЕ, ЖИВЕЙТЕ В РАДОСТ И ЛЮБОВ И ВЯРА В МОЯТ ПРОМИСЪЛ И ЗАКРИЛА."


чрез Йорданка Николова

2012 г., от 12 до 24.12. ще стане неизбежно събитие: преходът на цялото човечество на друго енергийно ниво от своето съществуване.

... В края на 2012 г. синхронно ще завършат 3 космически цикъла. (Вероятно на тях или на 1-ят от тях сочи календарът на маите, завършващ на 23.12.2012 г.)

Първи цикъл. Земя - Слънце - Плеяди. 26 000 год. период на въртене на Земята заедно със Слънчевата с-ма около Централното Слънце на Плеядите. На хората им е известен друг цикъл, явяващ се вследствие на това въртене - прецесията на равноденствията - бавно движение на оста на Земята по кръгов конус с период на пълното обръщане ~ 20 000 г.

Влиянието на 1-ят Цикъл на земните процеси е много голямо. На всеки 13 000 г. в средата и в края на цикъла от 26 000 г. (по-точно 25 920 г.) на Земята обикновено става: обръщане на земната ос, природни катаклизми, потъване и издигане на суша, нарушение на магнитното поле на Земята, 3,5 "дни на мрак" или това, което сега се нарича електромагнитна нулева зона, пълна загуба на паметта на останалите живи хора, последващото развитие на земната цивилизация върху "чист лист" (ако не постъпи помощ отвън).


Втори цикъл. Цялата с-ма Плеяди, в която нашето Слънце влиза в качеството на Осма Звезда, завършва оборот по орбитата около Центъра на Галактиката с продължителност от 230 млн. г.


Трети цикъл. Нашата Галактика се намира в крайната точка на един вътък около Великото Централно Слънце, който продължава много милиарди години. През 2013 г. Галактиката диагонално ще премине във следващия вътък на космическата спирала.

Когато се случва такъв Преход, всички Слънчеви с-ми, планети и техните обитатели едновременно правят първата крачка в нов еволюционен цикъл. В преходният период често се случват инициативни духовни "скокове".

Нашата Земя и цялото човечество се готвят към квантов скок, който не прилича на нито един от тези, които са ставали по-рано.

По такъв начин, земното планетарно възнесение по срок трябва да стане до завършването на тези 3 космич. цикъла, т.е. до началото на 2013 г.


"... Една любопитна дата сочат даже учените. Свързано е това с един от параметрите на магнитното поле на Земята, който се нарича "Шуманова честота". Същността на това явление е такава: в продължение на много векове пулсацията на въртене на магнитното поле на земята са били 7,8 херца. Но за последните 10 год. и повече тази величина е нараснала до 11 херца и продължава да расте. Разчетите показват, че към 2012 г. Шумановата честота ще достигне критичната величина от 13 херца, при която магнитното поле на Земята за няколко дена ще стане равно на Нула. След което полето отново ще възникне, но неговата полярност ще се промени на противоположната. В това глобално явление има "малък" фактор - човешкото съзнание, което ще изчезне ("ще се изтрие") с изчезването на магнитното поле на Земята. Планетарната "база данни" - НООСФЕРАТА също ще стане Нула. Учените наричат това "точка на бифуркация" и я свързват с началото на нов цикъл от планетарното развитие..."

превод: делфин

indigota.com


Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.Върни се в “Любопитно!!!”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост